Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok atlatmadım bundan 1 sene önce aynı şekilde olmuştu gittim ama o zaman bisi yok kalpte demişti yine başladı yine gidecem sıra bulsam
Benim eşimde oldu korona sonrası da o yüzden sordum. Kardiyolojide bir şey çıkmadı. Reflü de öyle yapar demişti doktor

Panik atak olabilir canım, mide sıkıntın var mı? Çok geçmiş olsun
Yediğime dikkat ettiğim için mide sıkıntım yok teşekkür ederim canım panik atak olarak başka belirtim yok aslinda

GÜnaydınnnn Dün neden kmse şu yasmin ile ilgili yazdıgım msja cvp vermemiş acaba bir tek sevgili MelodiminEsi vermiş ama oda bilmiyormuş yavrum
Ben hiç bilmiyorum canım ama ben artık dr ne derse uygulama taraftarıyım kendi fikirlerimle bi sonuç elde edemedim
bende aynı durumdaydım canım kaslarla alakalı çıktı benimki

Ben hiç bilmiyorum canım ama ben artık dr ne derse uygulama taraftarıyım kendi fikirlerimle bi sonuç elde edemedim

bende aynı durumdaydım canım kaslarla alakalı çıktı benimki
Geçmiş olsun canım bende şimdi randevu buldum ayın 18 ine inşallah ölmezsem giderim

Hellööğğ kaçakkk
Özledim kız
Canım hep stres.. ayyynı durum bende de var
3 kg yaptık galiba baya oldu maşallah buzluğa da atıcam

Özledim kız

Canım hep stres.. ayyynı durum bende de var

3 kg yaptık galiba baya oldu maşallah buzluğa da atıcam
Eşim e diyorum ki acaba kalbim mı göğsüm mu ağrıyor diyo insan bilmez mı neresi ağrıyor diyorum şurası şurası oda ee orda kalp var stres olabilir

Eşim e diyorum ki acaba kalbim mı göğsüm mu ağrıyor diyo insan bilmez mı neresi ağrıyor diyorum şurası şurası oda ee orda kalp var stres olabilir
Canım kalp krizinde nerenin ağrıdığını zaten tarif edemezsin edebiliyorsan kalp olmaz ama seninki zaten kalp değil. Stres bebişim. Aynı sıkıntılar bende de var ama kendimizi hobilere filan vererek düşünmemeye çalışıyoruz

Aşkolar yeni virüs türkiyede napın ne edin dikkat edin
Larimm birakin gelsinn modundayimm artik
Biz iş yeri olaraak hiç kaapatmadik şükurki yani kısıtli izole olduk ve teknik servis kismi hep evlere gieip ciktiklar
Yakin cevrem disinda kimseyle gorusmedim ama gelirse atlatmak icin elimizden geleni yapicaz

Karsi komsum ayni zamansa akraba 3 aylik evliler . 2 aylik hamileymis. gel de psikolojini bozma. Allahim herkese versin gozum yok ama isteyenlerinde kucağınıbos birakmasin
Aminnn. Bizim kuşak evlensek de biraz yaşayalım sonra çocuk düşünürüz diyordu şimdi evlenenler anında bebek düşünüyor maşallah. Hemen de oluyor

Bi keresinde gece yatarken ağrımaya başladı Eşim e dedim ki ssabaha cikmayabilirim kanım sıkışıyor hakkını helal et diye neyse ertesi sabah ise gitmişti benimde telefon sessizde kalmış 10 15 defa aramış duymayınca işyerinden gelmiş odaya bi dalışı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…