- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #56.781
Uyku kabız ve gazdan kaynaklı canım enerjim bitmiş gibiyimniye modun düşük canım? Uyku iyidir bizim yerimize de uyu
Normal miş bende gliforu bıraktım hamileliğimi öğrendiğimde ondan yiyorum sanıyordum ama dr hayır ondan değil hamile olduğun için dedi normalmiş :))) bir süre sonra azalıyo iştahın bulantılar başlayınca. Bak demiştim sana hissetmek iyi geliyo insana ilk başta tedirginlik oluyo ama sonra mutlu olmaya başlıyosun ağrıdan bulantıdanAynı durumdayız tatlım hatta sürekli bir açlık gibi halim var eşim doktora normal mi bu kadar yemek diye keisn soracağım diyor
Bel kasık ağrısı ara ara vuruyor alıştım ve ağırınca biraz mutlu oluyorumdemekki bebeğim sağlıcakla büyüyor diyorum
Bir gardırop nasıl çekilebilirGardirobu cekip arkasini temizledim
Belim koptu ya is cikarttim kndime
Sadece bir defa yemek yerken tiksindim yine aynı gün baş dönmem vardı sonra olmadı biaha. Adet olucakmışım gibi ağrım vardı ama ara ara oluyodu geçiyodu sonra başka bişey olmadı.Hayırlı günler kızlar hamiş olanlara birşey soracaktim adetiniz gecmeden fark ettiğiniz belirtiniz varmi
Tam olarak sirtimi duvara yaslayip itiyorumm soraaa tekrar bunum tam tersiyle cekiyorumBir gardırop nasıl çekilebilir
Ya işin aslı akıntı artar diye düşünüyorum bende akıntı yok yine mi tutması diye araştırıyorum gebeler daha iyi bilir diye soruyorumSadece bir defa yemek yerken tiksindim yine aynı gün baş dönmem vardı sonra olmadı biaha. Adet olucakmışım gibi ağrım vardı ama ara ara oluyodu geçiyodu sonra başka bişey olmadı.
Öncelikle hayırlı olsun canım. Adetlerinde bi düzensizlik var mıydı? Yada başka pco belirtileri? Bana doktorlar artık bi sorun bulamayınca pco diyo gibi geliyor.Merhaba canım.
Bana da çok doktor pco sun dedi
İlk 2 gebeliğimde normal yolla oldu. Ve pco olduğumu düşüklerlerdem sonra öğrendim üzerinden 2 yıl geçti bu 2 yılda hsg çekildim 6 ay doğum kontrol kullandım soğan kürü yaptım hayıt suyu içtim üzerine 2 sefer klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonuç olumsuz oldu. İğnenin üzerinden 2 ay geçti doğal yolla gebe kaldım.
Kilo ver dediler topu topuna 3 4 kilo verdim ki on bile olmadı kiloyu geri aldım an umudumun olmadı an haberini aldım..
Ek yaptığım son aylar avakado yedim incir yedim havuç yedim bal kabağı ve ayva yedim ceviz fındık yedim..
Ve son ayda aşırı diş ağrısı çektiğindemden antibiyotik iğne tedavisi oldum iğne vurulurken ovilasyon testinde pik gördüm
Kız deli misin? Allah esirgesin kendine zarar vereceksinTam olarak sirtimi duvara yaslayip itiyorumm soraaa tekrar bunum tam tersiyle cekiyorum
Cunku manyaklik
Suan hamileysemde düşmus olabilirKız deli misin? Allah esirgesin kendine zarar vereceksin
Geçmiş olsun devam ediyor herhalde sorunuOnu bilmiyorum tam olarak canım tıbbi terimler sözlüğünden bakayım dedim ama tek bir gendeki farklı mutasyon ile ilgili diyor. Faktör v leiden falan önemli. Ama hepsinde oksapar kullanımında sorun kalkıyor dozajını dr ayarlıyor iğnenin. Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum benim annemde bacağının ana damarı komple tıkalı mesela ama onun pıhtılaşma sorunu bizimkilerden çok farklı o bile aspirinle beni doğurabilmiş. Bence korkma herşeyin bir çözümü var artık zamanımızda.
Kontrolsüz güç güç değildirSuan hamileysemde düşmus olabilir
Kontrollu hareket ediyorum canim iş guvenliginde bele yuklenmeden guc kullanmayi ogrenmistim
Peki bakalım kuzum güzel haberlerini bekliyoruz. Kendini çok yormaP
P.tesi gel dedi doktor ama salı gideceğim.
Yarın işe gidip bir kaç iş toplamam lazım eşim rapor diye tutturdu için rapor alırsam gidemem işim yarım kalmasın.
Öyle ağır işler yapmasan mııııGardirobu cekip arkasini temizledim
Ona desem soyle derÖyle ağır işler yapmasan mııııkocişini bekleseydin
Canım iç sıkıntı olmaz enfeksiyon gebelik varsa ona da zarar verirLaRisaCca
Gecen ay doktorum idrar yanmam icin bi ilac vermisti 5 adet ic birak dedii
5 adet kalmisti bu ay tekrar oldu ictimm sorun olmaz herhalde dimi
Zararsiz demisti
Ooo bravo valla ama ben annemgilde kilo verdim bak göbeğim içeri kaçtıKızçeler açlıktan erken kaçtım dünama zafer aç gezenindir yemeden yattım
Ya zaten artık tüpe başlayacağımı açıklamak zorunda kaldım günde 6-7 kahve içiyorlar ben içmeyince zorluyorlar içmiyorum da zorluyorlar yani.. bi bakıyorum çikolata abur cubur filan geliyor önüme kola geliyor. Ben dedim yemiyorum artık tüpe başlıyorum beni yoldan çıkarmayınSEN DAHA İÇİYOMUSUN KIzzzz bn sana içme demedim miiii
Bu sogan kürünü bn hiç yapmadm transferde degilde yumurtalar toplandıgında mı etkili acaba larii
Bak hele bakDövelim bunu köşede sıkıştırıp
Aşkım dur nerden anladın? Gebelik testi yaptın mı? Kaç gün oldu? Ama adet olurdan zeynep kamil çok iyi diyorlarGunaydin kizlar sanirim regl olacagim.ben. 8 ocaga zeynep kamile randevu aldim. Hep ozele gidiyordum birdr bu sekilde denicem artık kabul ettim infertilite birimine gidcegim direk
Canım benim Allah bize de bebiş yoğunluğu versin dört gündür yeğenimle o kadar keyifli zaman geçiriyorum ki .. rabbim bize de nasip etsin inşallahKızçeler evi topladım, akşama yemek yaptım. Şimdi kitap okuyacağım biraz, sonra da yürüyüşe çıkacağım.
Dilekkk hoşgeldin canımmm nasılsın? Gebe kalanlar çok da eskilerden değil :)) kuzum kasım aralık gibi korona olduk C Capanin Gururu Teyom ile yoksa tüpe başlıyorduk. Adet olup aradım doktoru, bir sonraki adette başlayalım vücudunuz dinlensin spermler ve yumurtalar yoruluyor koronadan dedi, bir sonraki adeti bekliyorum. Yani ay sonunda adet olunca tüpe başlamış olurum Allah ın izniyleMerhaba kızlar nasılsınız ben girmiyorum genelde giremıyorum benım yaramazlar cok aktıf buyudukce varmı guzel haberler nasılsınız?
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Sakın o doktorunun dediğine aldanma daha adetin 3. Günü nasıl bir yumurta gelişimi beklemiş aklım almadı doğrusu :)) yani biz ilaç kullanıp adetin 10. Günü gittiğimizde bile yeteri kadar büyümemiş oluyor. Canım sen kilo versen yeterli olacak. Kilo tüm düzenimizi bozuyor. Adetin düzenliyse yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa sıkıntın yok demektir.Kızlar merhaba, okuyup yardımcı olarsanız çok sevinirim çünkü kafam çok karışık
6 ay önce hsg geçtirdm gebelik olmadıgı için geçtiğimiz hafta cuma günü doktora gittim. Doktor ultrasonla baktı ve pcos dedi. Reglim biteli daha 3 gün olmuş ve bana yumurtaların büyümüyor dedi. Laparoskopi ile ameliyat yapalım daha hızlı sonuc alırız dedi(yumurtalara delik açıp yumurtlamayı kolaylaştırmakmış amaç) pcos denilecek belirtim yok kilo dışında evlenince de aldm onu gece yemelerimiz yüzündenhemen yapacak adam biz tamm dersek. Düşünelim dedk ertesi gün başka bi doktora daha gittik. Cumartesi günü gittğimiz doktor daha yeni bitmiş ztn reglin yumurtaların hangi ara büyüyecek dedi baktı ve ultrasonla baktı pcos görünümü yok ama görünümlüsün kilondan ötürü dedi. Kilo ver dedi vitamin verdi eşimle bana ve haftaya cumartesi gene gel dedi yumurtan büyür ben sana gösteririm iğne vururz dedi. Hormon tahlilleri istememiş ameliyat diyo o ameliyatın yumurtalık rezervini azalttıgını biliyo musun araştır dedi. Tamm dedk Cumartesi gelelim tekrar. Dün 2 ocaktta yani gittik yumurtam büyümüş bende gördm eşimede gösterdi 20 mm olmuş iğne yapalım dedi 36. saatte ilişki sonra gün aşırı ilişki adet gününe kdr dedi. Adet olrsm hormonlara bakılcak klasik kan tetkikleri. Ben yumurtam gelişsin diye herhangi birşey kullanmadm kendiliğinden büyümüş. Bu durumda bile pcosdan söz edilebilinir mi? Pcos aynı anda birden fazla yumurtanın gelişmeye çalışması ve gelişememesi değil mi?
Canım selam öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Kullandığın çatltma iğnesi hcg hormonu yüklü ve bu tüm gebelik belirtilerini yaşamana sebep oluyor. Bünyeye göre değişiyor bazıları hiç bu tip şeyler yaşamazken bazıları yaşıyor. Vücudunu pek dinlememeni öneririm.Merhaba 31 Aralık'ta iğne yapıldı he o günden veri iliski yaşıyoruz fakat bel kasik ağrısı ve karnıma batma oluyir gibi sizde de oldu mu
EGardirobu cekip arkasini temizledim
Ellerin dert görmesin canımm güle güle kirlet ama gebe olsan da olmasan da yapma bu hareketleri ben de senin gibiyim pek umrumda olmaz ama bu ağır kaldırmalar gebelikte erken dönemde siyatik ağrılarına sebep oldu bende. Aklında bulunsun.Suan hamileysemde düşmus olabilir
Kontrollu hareket ediyorum canim iş guvenliginde bele yuklenmeden guc kullanmayi ogrenmistim
Evde yapiyorum bugün 12. Gun negatif . Hicbir belirti vs yok adet olcm buyuk ihtimal. Reglime 4 Gun kaldi olsa idrarda cikardi artik silik bile olsaCanım iç sıkıntı olmaz enfeksiyon gebelik varsa ona da zarar verir
Ooo bravo valla ama ben annemgilde kilo verdim bak göbeğim içeri kaçtı
Ya zaten artık tüpe başlayacağımı açıklamak zorunda kaldım günde 6-7 kahve içiyorlar ben içmeyince zorluyorlar içmiyorum da zorluyorlar yani.. bi bakıyorum çikolata abur cubur filan geliyor önüme kola geliyor. Ben dedim yemiyorum artık tüpe başlıyorum beni yoldan çıkarmayınC Capanin Gururu Teyom eşimle çıktık 1,5 saat yürüdük geldik
Bak hele baktopla tüfekle gelicem gari
Aşkım dur nerden anladın? Gebelik testi yaptın mı? Kaç gün oldu? Ama adet olurdan zeynep kamil çok iyi diyorlar
Canım benim Allah bize de bebiş yoğunluğu versin dört gündür yeğenimle o kadar keyifli zaman geçiriyorum ki .. rabbim bize de nasip etsin inşallah
Dilekkk hoşgeldin canımmm nasılsın? Gebe kalanlar çok da eskilerden değil :)) kuzum kasım aralık gibi korona olduk C Capanin Gururu Teyom ile yoksa tüpe başlıyorduk. Adet olup aradım doktoru, bir sonraki adette başlayalım vücudunuz dinlensin spermler ve yumurtalar yoruluyor koronadan dedi, bir sonraki adeti bekliyorum. Yani ay sonunda adet olunca tüpe başlamış olurum Allah ın izniyle
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Sakın o doktorunun dediğine aldanma daha adetin 3. Günü nasıl bir yumurta gelişimi beklemiş aklım almadı doğrusu :)) yani biz ilaç kullanıp adetin 10. Günü gittiğimizde bile yeteri kadar büyümemiş oluyor. Canım sen kilo versen yeterli olacak. Kilo tüm düzenimizi bozuyor. Adetin düzenliyse yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa sıkıntın yok demektir.
Canım selam öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Kullandığın çatltma iğnesi hcg hormonu yüklü ve bu tüm gebelik belirtilerini yaşamana sebep oluyor. Bünyeye göre değişiyor bazıları hiç bu tip şeyler yaşamazken bazıları yaşıyor. Vücudunu pek dinlememeni öneririm.
E
Ellerin dert görmesin canımm güle güle kirlet ama gebe olsan da olmasan da yapma bu hareketleri ben de senin gibiyim pek umrumda olmaz ama bu ağır kaldırmalar gebelikte erken dönemde siyatik ağrılarına sebep oldu bende. Aklında bulunsun.
Seni görmek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?