Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal miş bende gliforu bıraktım hamileliğimi öğrendiğimde ondan yiyorum sanıyordum ama dr hayır ondan değil hamile olduğun için dedi normalmiş :))) bir süre sonra azalıyo iştahın bulantılar başlayınca. Bak demiştim sana hissetmek iyi geliyo insana ilk başta tedirginlik oluyo ama sonra mutlu olmaya başlıyosun ağrıdan bulantıdan olmayınca panik olmaya başlıyosun

Hayırlı günler kızlar hamiş olanlara birşey soracaktim adetiniz gecmeden fark ettiğiniz belirtiniz varmi
Sadece bir defa yemek yerken tiksindim yine aynı gün baş dönmem vardı sonra olmadı biaha. Adet olucakmışım gibi ağrım vardı ama ara ara oluyodu geçiyodu sonra başka bişey olmadı.

Sadece bir defa yemek yerken tiksindim yine aynı gün baş dönmem vardı sonra olmadı biaha. Adet olucakmışım gibi ağrım vardı ama ara ara oluyodu geçiyodu sonra başka bişey olmadı.
Ya işin aslı akıntı artar diye düşünüyorum bende akıntı yok yine mi tutması diye araştırıyorum gebeler daha iyi bilir diye soruyorum

Öncelikle hayırlı olsun canım. Adetlerinde bi düzensizlik var mıydı? Yada başka pco belirtileri? Bana doktorlar artık bi sorun bulamayınca pco diyo gibi geliyor.

Geçmiş olsun devam ediyor herhalde sorunu ablamda da bu sorun var sürekli plavix falan kullanıyordu beyinde pıhtı oldu birkaç kez. Bunları söylediğim halde iğne verilmemişti şimdi ne diyecek merakla bekliyorum..

Suan hamileysemde düşmus olabilir
Kontrollu hareket ediyorum canim iş guvenliginde bele yuklenmeden guc kullanmayi ogrenmistim
Kontrolsüz güç güç değildir önünü ıslatınca da eşya kolay kayıyor ama yapmayın böyle şeyler. Gerenk yok

P

P.tesi gel dedi doktor ama salı gideceğim.
Yarın işe gidip bir kaç iş toplamam lazım eşim rapor diye tutturdu için rapor alırsam gidemem işim yarım kalmasın.
Peki bakalım kuzum güzel haberlerini bekliyoruz. Kendini çok yorma

LaRisaCca
Gecen ay doktorum idrar yanmam icin bi ilac vermisti 5 adet ic birak dedii
5 adet kalmisti bu ay tekrar oldu ictimm sorun olmaz herhalde dimi
Zararsiz demisti
Canım iç sıkıntı olmaz enfeksiyon gebelik varsa ona da zarar verir
Kızçeler açlıktan erken kaçtım dün ama zafer aç gezenindir yemeden yattım
Ooo bravo valla ama ben annemgilde kilo verdim bak göbeğim içeri kaçtı
SEN DAHA İÇİYOMUSUN KIzzzz bn sana içme demedim miiii
Ya zaten artık tüpe başlayacağımı açıklamak zorunda kaldım günde 6-7 kahve içiyorlar ben içmeyince zorluyorlar içmiyorum da zorluyorlar yani.. bi bakıyorum çikolata abur cubur filan geliyor önüme kola geliyor. Ben dedim yemiyorum artık tüpe başlıyorum beni yoldan çıkarmayın C Capanin Gururu Teyom eşimle çıktık 1,5 saat yürüdük geldik
Bu sogan kürünü bn hiç yapmadm transferde degilde yumurtalar toplandıgında mı etkili acaba larii

Hiç seni dinliyor mu hele. Yaramaz LaRisaCca

Dövelim bunu köşede sıkıştırıp
Bak hele bak topla tüfekle gelicem gari
Gunaydin kizlar sanirim regl olacagim.ben. 8 ocaga zeynep kamile randevu aldim. Hep ozele gidiyordum birdr bu sekilde denicem artık kabul ettim infertilite birimine gidcegim direk
Aşkım dur nerden anladın? Gebelik testi yaptın mı? Kaç gün oldu? Ama adet olurdan zeynep kamil çok iyi diyorlar
Kızçeler evi topladım, akşama yemek yaptım. Şimdi kitap okuyacağım biraz, sonra da yürüyüşe çıkacağım.
Canım benim Allah bize de bebiş yoğunluğu versin dört gündür yeğenimle o kadar keyifli zaman geçiriyorum ki .. rabbim bize de nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız ben girmiyorum genelde giremıyorum benım yaramazlar cok aktıf buyudukce varmı guzel haberler nasılsınız?
Dilekkk hoşgeldin canımmm nasılsın? Gebe kalanlar çok da eskilerden değil :)) kuzum kasım aralık gibi korona olduk C Capanin Gururu Teyom ile yoksa tüpe başlıyorduk. Adet olup aradım doktoru, bir sonraki adette başlayalım vücudunuz dinlensin spermler ve yumurtalar yoruluyor koronadan dedi, bir sonraki adeti bekliyorum. Yani ay sonunda adet olunca tüpe başlamış olurum Allah ın izniyle
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Sakın o doktorunun dediğine aldanma daha adetin 3. Günü nasıl bir yumurta gelişimi beklemiş aklım almadı doğrusu :)) yani biz ilaç kullanıp adetin 10. Günü gittiğimizde bile yeteri kadar büyümemiş oluyor. Canım sen kilo versen yeterli olacak. Kilo tüm düzenimizi bozuyor. Adetin düzenliyse yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa sıkıntın yok demektir.
Merhaba 31 Aralık'ta iğne yapıldı he o günden veri iliski yaşıyoruz fakat bel kasik ağrısı ve karnıma batma oluyir gibi sizde de oldu mu
Canım selam öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Kullandığın çatltma iğnesi hcg hormonu yüklü ve bu tüm gebelik belirtilerini yaşamana sebep oluyor. Bünyeye göre değişiyor bazıları hiç bu tip şeyler yaşamazken bazıları yaşıyor. Vücudunu pek dinlememeni öneririm.
Gardirobu cekip arkasini temizledim
Belim koptu ya is cikarttim kndime
E
Suan hamileysemde düşmus olabilir
Kontrollu hareket ediyorum canim iş guvenliginde bele yuklenmeden guc kullanmayi ogrenmistim
Ellerin dert görmesin canımm güle güle kirlet ama gebe olsan da olmasan da yapma bu hareketleri ben de senin gibiyim pek umrumda olmaz ama bu ağır kaldırmalar gebelikte erken dönemde siyatik ağrılarına sebep oldu bende. Aklında bulunsun.

Evde yapiyorum bugün 12. Gun negatif . Hicbir belirti vs yok adet olcm buyuk ihtimal. Reglime 4 Gun kaldi olsa idrarda cikardi artik silik bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…