Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bunu yazınca ben 2-3 kişi dm atmış bana soğan kürüyle hamile kalmışlar filan.. umut yeşertmeye çalıştılar bende sağolsunlar ama tek amacım tüpe hazırlık bu ay yine ovü takibi yapmicam
Bu sogan kürünü bn hiç yapmadm transferde degilde yumurtalar toplandıgında mı etkili acaba larii

Doktora ne zaman göstereceksin canım?

Bravoooo dün sizle konuştuğum saatlerde eşim de bir şeyler arıyordu yemek için direndik ikimiz de
Pazartesi arayacağım kontrol randevusu verirse giderim ama şu anda yapacak bir şey yok çağırmaz herhalde. Bir sorun varsa transferle beraber iğne başlanıyormuş

Pazartesi arayacağım kontrol randevusu verirse giderim ama şu anda yapacak bir şey yok çağırmaz herhalde. Bir sorun varsa transferle beraber iğne başlanıyormuş
Zaten aradığında raporuna bakıp söyler illaki canım

Gunaydin kizlar sanirim regl olacagim.ben. 8 ocaga zeynep kamile randevu aldim. Hep ozele gidiyordum birdr bu sekilde denicem artık kabul ettim infertilite birimine gidcegim direk
Hadi hayırlısı olsun canım. Zeynep Kamil'den memnun olan çok kişiye rastladım forumda
Canım zaten pıhtılaşma hamilelik sonrası önemli sanırım. Sen bi tedavine başla, bebişin tutunsun, o süreçte de önlemini almış olursun. Bir de baktık hopp kucağında bebişin

Bir doktor var cok iyiyymis bizim.bir tanidik tavsiye etti bi de onu denicem. Ozelde yaptırmadıgim test kalmadi hsg de dahil 2 kez de klomen demedim. Yok . sebepsiz infertilite dedi en son dr. Esimde de hicbir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…