- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #56.761
Evet canım pıhtılaşma sorunun var kan sulandırıcı kullanmam gerekicek gebelikte. Heterezigot çıkması iyi bir açıdan homozigot çıkarsa vücudunda derin ven trombozu riski oluyor. 4g/5g de pıhtılaşma sorunu var demekEki Görüntüle 2752725
Kızlar pıhtılaşma sonucum çıkmış. Anlamadım ama sorun var herhalde dimi
Ben 12 de uyandım son 14 saattir uyuyordumSelam kızceler
Bu aralar modum hep düşük.
Uyku felaket var.
Gaz ve kabızlık var.
O yüzden pek giremiyorum ama grnce hepsini okuyorum.
Harikasın canımKızçeler evi topladım, akşama yemek yaptım. Şimdi kitap okuyacağım biraz, sonra da yürüyüşe çıkacağım.
Merhabaa nasıl gidiyor?Merhaba kızlar
niye modun düşük canım? Uyku iyidir bizim yerimize de uyuSelam kızceler
Bu aralar modum hep düşük.
Uyku felaket var.
Gaz ve kabızlık var.
O yüzden pek giremiyorum ama grnce hepsini okuyorum.
iğnenin etkisiyle olur canım.Merhaba 31 Aralık'ta iğne yapıldı he o günden veri iliski yaşıyoruz fakat bel kasik ağrısı ve karnıma batma oluyir gibi sizde de oldu mu
Bıraktığın yerdeyiz canım? Bir gelişme yok maalesef. Bebişler nasıl? Epeyce büyümüşlerdir şimdi?Merhaba kızlar nasılsınız ben girmiyorum genelde giremıyorum benım yaramazlar cok aktıf buyudukce varmı guzel haberler nasılsınız?
Evet canım oldu hemde çok yoğun oldu. Kimisi iğneden sonra hiçbir etki yaşamıyor kimisi aşırı sancı çekiyor. Kimi birşey yok kesin tutmadı diyor ama gebe kalabiliyor kimisi tüm sancı kramp akıntı vs var kesin bebek var diyor olmuyor. Yani iğneden sonra 14 gün boyunca olması gerektiği kadar ilişkiye girip belirti olsa da olmasa da ağrısa da ağrımasa da bekleyip sonrasında test yap canım inşallah gebelik olurMerhaba 31 Aralık'ta iğne yapıldı he o günden veri iliski yaşıyoruz fakat bel kasik ağrısı ve karnıma batma oluyir gibi sizde de oldu mu
inşallah canım bırakcamAaaa olmazzzZz cabucak bırakıyosnnnn
Ama çok zorlanıyorum yaa aglayacam nerdeyse bir de calisiyirumiğnenin etkisiyle olur canım.
Bende iğne olduktan sonra özellikle ilk 4-5 gün ağır hasta gibi olmuştum sanki ameliyattan çıkmışım gibi. İlişkiye bile zor girebilmiştim. Ama ikinci iğne birinciye göre daha hafif etkili geçmiştiAma çok zorlanıyorum yaa aglayacam nerdeyse bir de calisiyirum
İlk sıradakiler heterozigot da sondaki allel galiba homozigot demekEvet canım pıhtılaşma sorunun var kan sulandırıcı kullanmam gerekicek gebelikte. Heterezigot çıkması iyi bir açıdan homozigot çıkarsa vücudunda derin ven trombozu riski oluyor. 4g/5g de pıhtılaşma sorunu var demek
Tüpbebek tedavısıne basladınmı yenıden cnm baska bugun burda kımse yok sanırım.büyğdüler cnm 1 aylık oldular tabı 3 bucuk aylıklar ama 1ay sayılıyoruxBıraktığın yerdeyiz canım? Bir gelişme yok maalesef. Bebişler nasıl? Epeyce büyümüşlerdir şimdi?
Onu bilmiyorum tam olarak canım tıbbi terimler sözlüğünden bakayım dedim ama tek bir gendeki farklı mutasyon ile ilgili diyor. Faktör v leiden falan önemli. Ama hepsinde oksapar kullanımında sorun kalkıyor dozajını dr ayarlıyor iğnenin. Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum benim annemde bacağının ana damarı komple tıkalı mesela ama onun pıhtılaşma sorunu bizimkilerden çok farklı o bile aspirinle beni doğurabilmiş. Bence korkma herşeyin bir çözümü var artık zamanımızda.İlk sıradakiler heterozigot da sondaki allel galiba homozigot demeko biraz korkuttu
Yok canım korona olduk geçen ay eşimle,Tüpbebek tedavısıne basladınmı yenıden cnm baska bugun burda kımse yok sanırım.büyğdüler cnm 1 aylık oldular tabı 3 bucuk aylıklar ama 1ay sayılıyorux
Merhaba canım.Kızlar merhaba, okuyup yardımcı olarsanız çok sevinirim çünkü kafam çok karışık
6 ay önce hsg geçtirdm gebelik olmadıgı için geçtiğimiz hafta cuma günü doktora gittim. Doktor ultrasonla baktı ve pcos dedi. Reglim biteli daha 3 gün olmuş ve bana yumurtaların büyümüyor dedi. Laparoskopi ile ameliyat yapalım daha hızlı sonuc alırız dedi(yumurtalara delik açıp yumurtlamayı kolaylaştırmakmış amaç) pcos denilecek belirtim yok kilo dışında evlenince de aldm onu gece yemelerimiz yüzündenhemen yapacak adam biz tamm dersek. Düşünelim dedk ertesi gün başka bi doktora daha gittik. Cumartesi günü gittğimiz doktor daha yeni bitmiş ztn reglin yumurtaların hangi ara büyüyecek dedi baktı ve ultrasonla baktı pcos görünümü yok ama görünümlüsün kilondan ötürü dedi. Kilo ver dedi vitamin verdi eşimle bana ve haftaya cumartesi gene gel dedi yumurtan büyür ben sana gösteririm iğne vururz dedi. Hormon tahlilleri istememiş ameliyat diyo o ameliyatın yumurtalık rezervini azalttıgını biliyo musun araştır dedi. Tamm dedk Cumartesi gelelim tekrar. Dün 2 ocaktta yani gittik yumurtam büyümüş bende gördm eşimede gösterdi 20 mm olmuş iğne yapalım dedi 36. saatte ilişki sonra gün aşırı ilişki adet gününe kdr dedi. Adet olrsm hormonlara bakılcak klasik kan tetkikleri. Ben yumurtam gelişsin diye herhangi birşey kullanmadm kendiliğinden büyümüş. Bu durumda bile pcosdan söz edilebilinir mi? Pcos aynı anda birden fazla yumurtanın gelişmeye çalışması ve gelişememesi değil mi?
P.tesi gel dedi doktor ama salı gideceğim.Omur-un Hatunu canım nasılsın bir sonraki kontrol ne zaman?
Aynı durumdayız tatlım hatta sürekli bir açlık gibi halim var eşim doktora normal mi bu kadar yemek diye keisn soracağım diyorBen 12 de uyandım son 14 saattir uyuyordumbide bulantı ve kabızlık var canıma okuyo benimde. Bugünde geçmeyen bir baygınlık hissi var bakalım işerleyen dönemlerde neler çıkıcak.... senin ağrıların nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?