Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu arada persembe gunu covid antikor testi yaptirdim. Sonuc ta covid gecirmisim ve sukurki antikor olusturmusum. Gecen gunki kalp agrisida onun gec etkilerindenmis. Aynu zamanda 4 lu testide yaptirdik insallah haftaya guzel sonuclar aliriz.
Atlatmana çok sevndmmm canm bundan sağmş olun yinede sen dikkat et

Duymamaya calisiyorum canim da insan takiliyor yine de

Yaaaaa su sıkıntısı her gün tv yi açtıgımda önüme çıkıyor resmn yagmur yagmıyor napcz acaba allah sonumuzu hayır etsn
Evet ya insallah ocak subat yagisli gecerde kuraklik olmaz. Hava bildigin bahar havasi zaten.
Atlatmana çok sevndmmm canm bundan sağmş olun yinede sen dikkat et
Evet canim buna sukur diyorum pek bisey hissetmeden geldi gecti. Korunmaya devam ediyoruz ne olur ne olmaz diye. Sizde dikkat edin kendinize. Nerden geldigi hic belli olmuyor.

Amin canim hicbirimize yaklasmasin bi daha. Kiz bende serhati tutuyom ama sefler barbarosu tutuyor sanki
eşim de öyle diyor ama öyle olmaz inşallah
Yaaaaa su sıkıntısı her gün tv yi açtıgımda önüme çıkıyor resmn yagmur yagmıyor napcz acaba allah sonumuzu hayır etsn
valla bizde de aynı konu hergün günlük güneşlik hava
Duymamaya calisiyorum canim da insan takiliyor yine de
Haklısın canım . Sabır ne diyelim hepimiz aynıyız inan

Aynen kuzu bni doktorda uyardı işte maalesf mutasyona ugradıgı hali de geldi türkiye ye inşallah kabus dolu olmaz sonu

Yarına ne giyecegimi ayarlayıp dogruca yataga koşucamm dünden perişan oldum uykusuzluktan Çişim geldi rüyamda çkk büyük bi köpek gördüm susadım die die 39 kere uyandm snra burnu tıkalıydı yavrumun agzı açık yatıyodu horluyo bnde seste hiç yatamam allah bu huyumu kahretsn allah nasip ederse bir çocuk gözlerine kürdan takmk zorunda kalırım glba yada yorgunluktn geberirimm

Aynen kuzu bni doktorda uyardı işte maalesf mutasyona ugradıgı hali de geldi türkiye ye inşallah kabus dolu olmaz sonu
Dikkat edin sizde canim tedavi surecinde insani daha cok uzer. Ama panikte olmayin. Hersey olacagina variyor çünkü. Insallah asiyla falan zamanla hersey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…