Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca ben 3 günde 1 kilo almışım ilaca başladım ya maşallah hemn yaradı folik asite başladıgım an gidiyo bnde kilo delircm 62 oldum geri hareketimde çok nedn veremiyorum bn blmyrm
Canım ödem de olabilir o
Kısır üstü yumurta beybi eşim halleti bnm pertim çıktı
Biz de kısır yedik bugünnn
Bugün aç kaldık
Ekahvaltı yiyin akşam güzel gidiyo arada bi
Hiç sormaaaa napıcaz bilmiyorum
Oyyyy yavrmmmmmm öp pamuk ellerindn yerimize
Öperim teyzesiii
Geldim geldim bbgm geriden okuyarak geliyorum aynı zmnda
Hoşgeldin beyb
yapmasaymış daha iyiymiş yine de yapmak istemiş sağolsun
Bebegimmm koca evde aktif olamiyorum yaa
Kız biz bu yoğunlukla fırsat bulabiliyoruz nasıl bir koca bu maşallah
Saol cnm teşekkürler degiisklik iyi gelir dedim
İyi yapmışsın canım

Uzun süre girmez sanırım

kız ben tutuyorsam kesin kaybeder kendi bahtımı bulaştırsam yeter
Ahahah o zaman bugün kesin serhat kazanır
Ay ben bayilirim bamyaya ya. Immm

Kusummm. Naber gorusmeyeli. Yegenin cok tatli masallah.

Bencede benimkindende eglenceli.
Sağol canım benim zaten o da olmasa patlardım sıkıntıdan
Kizlar bu arada persembe gunu covid antikor testi yaptirdim. Sonuc ta covid gecirmisim ve sukurki antikor olusturmusum. Gecen gunki kalp agrisida onun gec etkilerindenmis. Aynu zamanda 4 lu testide yaptirdik insallah haftaya guzel sonuclar aliriz.
Canım harika haber bir süre seni korur Allahın izniyle ama yine de dikkat et inşallah bir daha hiç yaklaşmaz size bu hastalıklar

Amin canim hicbirimize yaklasmasin bi daha. Kiz bende serhati tutuyom ama sefler barbarosu tutuyor sanki

Günaydın malesef regl oldum sizler klomen ve çatlatma iğnesi sonuç vermeyince hangi tedaviye devam ettiniz
Aşılama iste istersen aşılama tutma şansı daha cok ben de iğne vurundum ama bugun 18 gun adet olmadım henüz siz kacıncı gun adet oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…