Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim herkese nasip etsin annelik babalik duygusunu bizlerede insaallah
Amin canım benim
Insallah umarim bugun adil davranirlar
Aminnn inşallah canım
Masterchef muhabbeti deemeekk hic bsyi takip edicek vaktm ve halim yok tadini cikarinnn
kız keşke bizim kendi bebemizden vaktimiz olmasa
İyiyim aşkım sen nasılsın
Serhat kazansin ama barbiyi destekliyorlar bencedee
He yaaa
Biraz kendime bakemmm LaRisaCca meydan okudum sana
Ahahah yarın eve gidince meydan okumana karşılık vericem
Kızlar yeni yilda ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin Rabbım.. Hamile olanlar da ins saglikla kucağına alırlar..
Amin canım benim bu yıl hepimiz anne olalım inşallah
Şimdi kremlerimi sürüp bn kaçar beybiler yarın grsrz öptüm hepinizi allah rahatlık versn
Allah rahatlık versin c anom benimmm
Yaaaa hepiniz rakibimsiniz
Hiç şansın yok
Masterchef izliyorum bebişim bir yandan da kaçırdığım konuşmalarınızı okuyorum sen napıyosun
Ben de aynı canım bi yandan yeğenimi oyalıyorum biryandan masterchef
Çok saolun , inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder Allah

Çok saol canim darısı isteyen herkese inşallah, salı günü kese görmeye gidicez daha heyecanliyim
Amin canım benim inşallahbyarın güzel haberlerle geleceksin darısı kalp atışını duymaya kuzum

Sizinle asilama zamanı ne çok konuşmuştuk demi ya, kaç zaman geçti:) tüp bebek oldu,tip fak. pandemiden dolayı kapanınca acibademe gittik . Çok şükür tuttu .
Evet canım. Benim aşılamalar ve 1 tüpbebek tutmadı. 2.denemeyi bekliyorum. Hayırlısı artık. Ama senin haberin beni çok mutlu etti

Aksine dün bilhassa son yemekte serhatın çok basitti. Ona o puan çoktu barbarosun hep zahmetliydi

Evet canım. Benim aşılamalar ve 1 tüpbebek tutmadı. 2.denemeyi bekliyorum. Hayırlısı artık. Ama senin haberin beni çok mutlu etti
Benim de 2 aşılama olmamıştı, üzerinden de baya zaman geçti asilamalarin , Allah inşallah gönlündeki her şeyi nasip eder , çok zor süreçler, valla yüzlerce iğne , haplar ilaçlar, Allah hepimize nasıl etsin tatliş bebekler inşallah senin neden tutmadı acaba tüp bebek merak ettim ?

Tek embriyo 5.güne gitti. Onu transfer ettiler o da tutmadı canım. Transferden bir gün sonra 6.8 deprem oldu. Belki onun stresi engel oldu. Ondan sonra 2.denemeye bir türlü başlayamadım. Şimdi de eşimde sıkıntı çıktı ilaçları bitince sorun hallolmuşsa başlayacağız.

Hadi inşallah canim , her şeyin bir vakti saati var demek ki . Inşallah ikinci denemeniz son olur . Sağlıkla hamile olursunuz

Kuzum sizde sperm dışında bir sorun yoktu demi? Yine aynı yerde mi yaptıracaksınız tüp bebeği?

Cnm bnmki yanında TL elime almamı sevmiyorum cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…