Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla içeride çizilmeler mi oldu savaşlarmı oldu bilemiyorum çünkü 3 gün evde durmak hiiiiiç işime gelmedi benim kız zaten 2 güne bir fıtı fıtı oluyor ama bu 3 gün kocam bana tecavüzcü coşkun gibi bakışlar atıyordu ayy sabah iç çamaşırımı ütüleyip sıcakken giydim o biraz durdurdu çok şükür şimdide lıkır lıkır suya devam

Günaydın beybisiler nasilsiniz bakalım ben yine kosturma derdi ev hanımıyım ama hiç bitmiyor bu isler
Kız ben 4 gündür kucağımda yeğenim kahvaltı hazırla topla makineyi doldur boşalt yemeği hazırla çay kahve yap bilmem ne derken bile girdim topiğe sen tembel çıktın

Ahahaha ben adettim şükür yoksa ensemde sürekli bir nefes

Günaydın beybisiler nasilsiniz bakalım ben yine kosturma derdi ev hanımıyım ama hiç bitmiyor bu isler
Günaydın canım kolay gelsin çalıştığım için hafta sonu temizliği yapmak bana çok iyi oluyor sabah çek kapıyı çık hemen oluyor evde durursam hiç iş bitmiyor

Kız ben 4 gündür kucağımda yeğenim kahvaltı hazırla topla makineyi doldur boşalt yemeği hazırla çay kahve yap bilmem ne derken bile girdim topiğe sen tembel çıktın
Keşke benimkide bebek olsa cnm benm ki kocca bebek ya seninki knsmuyir benimki konuşuyor hatta yürüyor bile isteği hiccccc bitmiyor

Ahahaha ben adettim şükür yoksa ensemde sürekli bir nefes
Allah seni lari dün bulaşıkları makinaya dizerken boynumda bi nefes ayyy bende boynumdan ve ensemden çok huylanırım bi çığlık attım sus salak millet başka bişey anlayacak diyo benden uzak dur conii dedim yeter dedim

Günaydın canım kolay gelsin çalıştığım için hafta sonu temizliği yapmak bana çok iyi oluyor sabah çek kapıyı çık hemen oluyor evde durursam hiç iş bitmiyor
Ahh ahhh benimki hiç bitmiyor işte bı odadan cokiyorum bı odaya deli olacağım

Kız ben çalışırken ilk evlendiğimde temizliği kendim yapıyordum benim ev kocaman 5 saatte ancak hakkıyla temizleniyor ve ben fazla titizim 2 güne bir dip köşe yapıyordum ölüyorum sonra bir hanım ile anlaştım 3 gün geliyordu kafam çok rahattı ne zaman pandemi girdi araya hanımı da alamaz olduk
Keşke benimkide bebek olsa cnm benm ki kocca bebek ya seninki knsmuyir benimki konuşuyor hatta yürüyor bile isteği hiccccc bitmiyor
Bi coşkun da sizde var yani

Ahahahha de ki odaya git beni bekle geliyorum ama gitme bırak beklesin

Şimdiden plan yapmaya başladım ben kizceler Perşembe hastaneye gdcgz Adana'ya ha Balcalı değilmiş ya benimki şehir hastanesi imiş ya hani (herşey benim başıma gelir bilen bilir) neyse ordan biraz gezeriz sevgi adası çarşı falan neyse sonra geri dörtyola döneriz sonra ki günde evde diğer günde evde pazar aksamina ise gideck ben ne yapmmmmmmmmmmm anammmmmmmm anammmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…