Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim dileğin için. Bizde İğneden sonraki 12.saat ve 37.saatte ilişki oldu. Başka olmadı. 36.saat önemliyse umarım tutturmuşuzdur
Evet 36. Saat çok önemli gerçekten. Bizim eşimle mesailerimiz uymadığı için düzenli olamadı. Allah nasip edinve ediyor

canım başınız saolsun kaçgün kalıcak eşin sen kaçıncı gündesin ..
Sağ ol kuzum kaç gün kalacağı net değil bakalım inşallah erken gelir. Ben bugün ovulasyon yaptım pik değildi 11.gün galiba
başınız sagolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. üzülme her şerde bi hayır vardır
Sağ ol kuzum inşallah diyelim

burada çok güzel bir hava var cnımmm yağmur bekliorzzz artık
Ahh bi gelse
iyiyim kuzum şükür diyelim sen nasılsınnn neler yapıyorsun
Ben de iyiyim canım benim geçen hafta yoğundun özledik seni test zamanın da geldi merak ettim
Canım ya sen geç yumurtluyosan? Ay boyu gün aşırı olması gerekir denk gelmesi için
Burada da havalar soğudu canım. Çullu karga gibi iyice giyinip sarınıp öyle çıktım

Bıraktığın yerdeyiz kuzuş
Öldüm bittim loo
Canımıniçi benim de olmadı biz de artık tüpe başlayacağız adetim yeni bitti tekrar adet olunca başlıyoruz Allahın izniyle
yaa ne güzel özeldede görüşme fırsatınız oldumu
Henüz sarılamadık birbirimize ama tüp esnasında muhakkak denk geliriz
Eşimin dedesi vefat etti şehir dışına çıktı sanırım bu ay da boş geçecek nasip işte
Kuzum benim başınız sağolsun herşey nasip gerçekten
yok hatay'a gelin direk hepinizzzz
Bi gün duyguşa bi gün bana gelin
Kızlar yarın regl olmazsam test yapsammı
Yap hatta şimdi yap
Agdaya gittimm icim acidiioyyyyoyy
Tertemiz mi oodunnn sennn güle güle kullan

Allah rahmet eylesin canım. İnşallah çok kalmaz. Gerçi dönse de morali olmaz belki
Demi
Canim basiniz sagolsun. Hersey nasip kismet
Öyle kuzum
Kuzum benim başınız sağolsun herşey nasip gerçekten
Valla Lari bu ay ovulasyon yapmayacaktım gün aşırı olsun stresten uzak ve düzenli diye planladık ama ah işte planlar tutmuyor sağlık olsun napalım ama bir ay daha ertelemek ne demek

Kaça yapıyorsun canım. Berene yaptığından mı?
Yok canım değişik bir model istediler. Bi teyze torununa yaptıracak pazeniyle birlikte bitmiş hali 250₺ Atarım modeli ortaya çıkarınca , üzerinde çalışıyorum şuan başka sayfalara baktım pazensiz bi de düz modeller 300₺ den başlıyor bazı sayfalar da yumak başına 50 ₺ şeklinde çalışıyor pazen filan ekstra. Olsun.. başlangıç olarak müşteri toplamak adına böyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…