Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demi

Öyle kuzum

Valla Lari bu ay ovulasyon yapmayacaktım gün aşırı olsun stresten uzak ve düzenli diye planladık ama ah işte planlar tutmuyor sağlık olsun napalım ama bir ay daha ertelemek ne demek
Ne diyelim canım kısmet böyleymiş

Lariiimm 24 ilişki 25 lik 27 ilişki toplam 13 gün oldu bata 5 gün var dayanamadım kan testi de verdim 0.28 sanırım kesinlikle negatif bu ayda olmadı işin kötü tarafı eşim baya üzüldü bense duygusuzum

Mantikli canim tanitim amacli fiyati uygun tutmak.bizede at bakalim yeni modelini

Begenmedimi beniii
Ben çok beğendim seni
Kuzum çok tuhaf ucunda geldi gelecek gibi ama gelmedi ama belim kopuyor ağrıdan hamile değilsem çok zor bir regl geçircem gibi birtanecik testim var onuda geçince yapayım diyorum
Yarın yap canım ilk idrarla nasıl istersen
Önemli olan senin üzülmemen canım ama sen temmuza odaklandın bana kalırsa modun yüksek Allah esirgesin
Bat bugün canım 6 Aralık regl oldum 30 günde bir oluyorum soğan kürü yapmıştım omu geciktirdş acaba diyorum
Evet canımm soğan kiminde gecikme yapıyor araştırırken öyle denk geldiklerim oldu belki de hamilesin
Aaa siftah mı oldu şimdi

Zannetmiyorum canım sabah yap bence
Aynen ama ne ilk baya zorladı beni bu model hırs yaptım çıkarıcam

Mantikli canim tanitim amacli fiyati uygun tutmak.bizede at bakalim yeni modelini
Canım şuan 2 sıra çıktım yapıp yapıp söküyorum biraz değişik artistik birşey bu model 3d efekti var. İlk görüntü ortaya çıkınca atıcam

Ohhhh yarasinn banAaa
Şapur şupur
Kalpler karsiliklik

Hayırlısı bakalım ovulasyonda mı yapmasam hiç bişey mı yapmasam bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…