Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalınlaştırır mıymış? Ben tam tersi biliyorum canım hatta soğan kürünü adet gelsin diye uygulayan var
Kalinlasip dökuluyor rahim duvarimiz o regli kanamasi oluyor canim.
Hem o ay atiliip diger aya yeni bir hazirlik yPiyor.
Bi nevi toparlamak icin iciliyor yani ince olmasi duurrumunda söktursun diye ,ayni mantik.

Canım inşallah Rabbim kalbindekini hayırlı etsin sana nasip etsin belirti arama inşallah gebesindir canım benim
Hayırlısı bakalım ovulasyonda mı yapmasam hiç bişey mı yapmasam bilmiyorum yaa
Canım yapma bak ben yapmadım geçen ay ve bu ay da yapmicam gün aşırı düzenli değerlendirmede ovü ye gerek yok denk gelmemesi imkansız çünkü
Bana yedek testlerinden göndericen mi
Feda olsun beybi
Bende öyle okudum canım hatta C Capanin Gururu Teyom kini geciktirmişti sanırım
Yok ya erken gelmişti sanki teo nun C Capanin Gururu Teyom
Canım teyzeme gittik bugün annemle onun evinde de çekmiyo internet eve gelince bir baktım yemek falan derken anca işte
Hoşgeldin fıstık gözüm aradı valla

Tamam asko öyle yapayım bırakacam yaa olacağı varsa her türlü olur bi amh ya baktirayim nedir ne değildir

Canım inşallah Rabbim kalbindekini hayırlı etsin sana nasip etsin belirti arama inşallah gebesindir canım benim
Rabbim bana ettiğin duanın mislini sana ve burdaki tüm arkadaşlara versin
Burada her ay belirti aramayan yoktur.dusunmeyecegim desede insan olmuyor iste

Bereninki çok güzeldi. Eminim bu da öyle olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum

Kalinlasip dökuluyor rahim duvarimiz o regli kanamasi oluyor canim.
Hem o ay atiliip diger aya yeni bir hazirlik yPiyor.
Bi nevi toparlamak icin iciliyor yani ince olmasi duurrumunda söktursun diye ,ayni mantik.
Hmm anladım kuzum önümüzdeki ay ben de yapacağım bakalım nasıl olacak
Başınız sağolsun canım
Allah razı olsun canım benim

Kızlar bir şey soracağım. Bu ay bal tarçın çörek otu uyguladım. Yumurtlama akıntısı başladı bende yalnız her zamanki gibi şeffaf değil bu defa kahverengi ilk defa oluyor böyle bir şey kist, enfeksiyon vs nedir sizce?
Tabi her zaman değil de diyelim günde bir defa kahverengi şeklinde oluyor

Ovulasyon doneminmi canim?

Tamam asko öyle yapayım bırakacam yaa olacağı varsa her türlü olur bi amh ya baktirayim nedir ne değildir
Amh gebeliğe engel değil canım
Rabbim bana ettiğin duanın mislini sana ve burdaki tüm arkadaşlara versin
Burada her ay belirti aramayan yoktur.dusunmeyecegim desede insan olmuyor iste
Amin canım benim Allah razı olsun. Çok haklısın insan çok isteyince herşeye acaba mı diyor. Kanda negatif bile görsel belki daha kana geçmedi ve geç döllenme mi acaba diye düşünüyoruz
Bereninki çok güzeldi. Eminim bu da öyle olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum
Aşkım berenin battaniyesi kalpli kalpli olan o şişle işleniyor bu şiş kullanılmadan
Canım yumurtalar çok çalışınca ovü döneminde olur bazen öyle sıkıntı yok
İnşallah kocam yetişir ya valla bi umutla yaptım kürü
Yetişir kuzum inşallah Rabbim duysun sesini

Sus cahal diyorsun tamam sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…