Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye olmadı kızzz yinemi kavga ettin adamla ne dediydik sana kavgada etsen yarım saat barışsaydın ya
Bebeğim gün aşırı olsun dediydik. Dün olması gerekiyordu hesapta ama dün gitti cenazeleri vardı. E dün olacağı için dünden önceki gün olmadı bugün de yok. Söyleyeceklerim bu kafar

Esim kiziyodu sinirleniyoduu
Zorlaa diyodum sana degul spermlerine ihtiyacim var hahaha
Gozumu kapar yaparim bu isi
Yahu adamlarda kasılıyor artık vallaha bu da çeşme değil isteyince aç istemeyince kapa Milletin kocası aldatır bizimkilerin başkasına bakmaya takatı kalmıyor kusacaklar yakında

Lariim bebis iyi galiba. Yedigi onunde yemedigi arkasinda.. Arada burdayim diye kendinide hatirlatiyor cok sukur. Yeni siparisler almissin canim.hadi hayirli olsun. Cok sevindim
Ay hareketlerini hissetmeye mi başldınnnnn

Yahu adamlarda kasılıyor artık vallaha bu da çeşme değil isteyince aç istemeyince kapa Milletin kocası aldatır bizimkilerin başkasına bakmaya takatı kalmıyor kusacaklar yakında
Hahhaha ya çok haklısınn zavallılar ya

Lariim bebis iyi galiba. Yedigi onunde yemedigi arkasinda.. Arada burdayim diye kendinide hatirlatiyor cok sukur. Yeni siparisler almissin canim.hadi hayirli olsun. Cok sevindim
Sağol aşkımm onun o minim ayaklarını severim ben maşallah size

Bi keresinde ben kocama ayağımdan tut beni baş aşşağı salla dedim kızzz "kafayı yedin sen" demişti
Ben de dün eşime dedim demediğimiz yol kalmadı bacak aşağı bacak yukarı yok amuda kalk dedim büyüklerimiz böyle yapıyordu sanki yok gün aşırı anneannemin 9 tane çocuğu olmuş kocası her Fransa’dan gelince hamile kalıyormuş günmü tutturuyorlar mübarek allah ne verdiyse biz kafaya taka taka ya deli olacağız ya veli

Benim arkadaşın kocası askerden izne geldi de kadın gebe kaldı

Bebeğim gün aşırı olsun dediydik. Dün olması gerekiyordu hesapta ama dün gitti cenazeleri vardı. E dün olacağı için dünden önceki gün olmadı bugün de yok. Söyleyeceklerim bu kafar
Hemen o en sevdiğim matematiğimi yaptım ve bugün ovü pik bu durumda en son 3 buçuk gün önce ilişki olmuş olacaksa o da yeter birtanem.
Bu tabloyu görmedin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…