Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, birdaha gerek kalmaz inşallah, antibyotiği öyle rahatsızlığın biterkenden bırakırsan sonra daha kötü oluyor, nasıl bir doktor 5 adet iç der, helede zinnatı belki 5 gün demiştir canım olabilir mi?keşke 12 saat arayla tam 5 günü yada 7 günü doldursaydın,
Bende 500 mg lik kullanıyorum. En hafifi ama bakalım ne olacak.

Anlatırım kız

Öğretirim kız kolay zatenn yaparsın

Aminnn hepimiz inşallah

Anlatmam mı bebeğimmmm diyorum ya kendi sepetini yapsın diye ticari değil gönülden bizim bağımızz

Çok severimmm
Ayyy o zmn bekliyorumm en yakn zamanda desteklerini kuzuşummmm tbkii bana hepsni öğret bari evde kafamı dagıtıymmm süper olur yeni şeylerle uğraşırsm

Baktım balım şimdi hem kanda hem idrarda bakılmış hep normal değer aralığında çıkmış. Senin baktırman çok iyi olmuş
Bana İdrarda test yapmadılar canım yapıyolardır muhtemelen. Referans aralığı ne, Senin kaç çıkmış?

Umarım öyledir aşkım yaa inşallah geliyordur
Ayyy o zmn bekliyorumm en yakn zamanda desteklerini kuzuşummmm tbkii bana hepsni öğret bari evde kafamı dagıtıymmm süper olur yeni şeylerle uğraşırsm
Ne zaman ne istersen yaparız bebeğim

Kuzumm 24 saat araylaa 5 gun dedii
Gunde 1 yanii

Bana İdrarda test yapmadılar canım yapıyolardır muhtemelen. Referans aralığı ne, Senin kaç çıkmış?
En son testlerimde idrarda referans aralığı 0-4 benimki 1 çıkmış
Kanda referans aralığı 3.9-10.8 benimki 7.8 çıkmış

Kızlar bu ay tutarsa sağdan yumurtlayacam, şimdi 1.3 cm, rahim 0.7 cm doktor hamile kala bilmek için rahim kalınlığı en kötü 0.8 cm yeterli diyor. Yerleşme gününe kadar bu daha genişliyormuş.
Buraya koyayım burda sayfamızda kalsın ya tutarsa

Son düzenleme:
13 mm deedi banaaa amaa olmadi

Sürekli yapıyorum ben eşim normalde sevmez beyaz lahana ama buna bayıldı.
Kız niye tavsiye etmedin daha önce ben bunu deftere eklemiştim ama hiç yapmadım
Kız inşallah bu ay olursun yaa bi sonraki ay eczanelerde antibiyotik kalmıyomuş
Seni antibyotik grubumuza ekliyemiyeceğiz, bızımla değılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…