Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen o en sevdiğim matematiğimi yaptım ve bugün ovü pik bu durumda en son 3 buçuk gün önce ilişki olmuş olacaksa o da yeter birtanem.
Bu tabloyu görmedin galiba
Eki Görüntüle 2754961
Ya o ilişkide ben hemen ayağa kalktım hemennn niye yaptım ki öyle nasılsa yumurta yok dedim

Vay anasını şansa bak olum ya
Sıkı dur şimdi bomba geliyor. Bu çift iki yıl çocuk sahibi olmak için uğraştı soğan kürü bal tarçın çörek otu kürü aşılama daha neler neler. Olmadı. Sonra sürpriz askerlik işe yaradı

Lariii bidahami teskere almaya gönderek kizz
Bebekci taburu kurak
Ahahahahah bu ismi unutma grup açınca bu ismi koyalım
Eğer nasılsa olmaz keyfimize bakalım diye düşünmedilerse ben de simge değilim

Eğer nasılsa olmaz keyfimize bakalım diye düşünmedilerse ben de simge değilim
Kesinlikle. E benim oğlum da o şekilde geldi amaaan olmuyor yaza tüp bebek dedik bi baktım regl geçmiş testte çift çizgi

Ayy en komigi suyduu okuduklarim arasinda
Siringayla sperm enjekte ediliyo diye birseyler okudum
Tamda regli olmusumm
Yaa seytana uysaydimn
Heeee işte biz bunları yapalım, doktorda düşünme bile aklından sil diyor, olacak iş değil bizi en iyi psikoterapi paklar

Ayy en komigi suyduu okuduklarim arasinda
Siringayla sperm enjekte ediliyo diye birseyler okudum
Tamda regli olmusumm
Yaa seytana uysaydimn
Sana inanamıyorum bunu bende düşündüm ama yapmadım bunu biri yapmış kk da okudum ve hamile kalmış.

Benim eşim hep evde 1 yıl olacak hep evde korona yüzünden bizim bu gidişle hiç olmaz herhalde özleyecek birşeyimizde yok hep yanyanayız
Bana bir büyüğüm demişti ki 20 gün hiç ilişki olmayacak ondan sonra ilişki olacak ve öyle hamile kalan çok olmuş
Valla okumuş etmiş insanlarız artık bilimsel çözümleri çoktan aştık başka boyuta geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…