Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E efulimm1 aşko sen bu mesajı okurken muhtemelen ben edhoyu kanallarda arıyorken bulamıyor olacağım ama bilki seviyorum seni
Bildirime koştum lariş girmemenin zararları 32 sayfa birikmiş oku oku bitmiyor seni eşkiyacı seni bende seni seviyorum balım

Doktor diyo.hersey yolunda ndden olmuyo anlamiyorum
Ay dedim yapamiyoz herhalde bizde bi sorun var
Yumosta ve spermde sorun yoksa
Aynen bizimde öyle sorun yok ama 3 yıldır olmuyor işte, doktor kafanı rahat bırak diyor ama bizim kafamız nasıl rahat olsun halleyciğim biz robotmuyuzHepimizin Olacak canım en erken zamanda inşallah

Doktor diyo.hersey yolunda ndden olmuyo anlamiyorum
Ay dedim yapamiyoz herhalde bizde bi sorun var
Yumosta ve spermde sorun yoksa
Biz de anlamıyoruz doktorcuğum yumurta var sperm var ne duruyorsun bebiş olsana. ah keşke çırptım çırptım karıştırdım sana kek yaptım gibi olsa

Aynen bizimde öyle sorun yok ama 3 yıldır olmuyor işte, doktor kafanı rahat bırak diyor ama bizim kafamız nasıl rahat olsun halleyciğim biz robotmuyuzHepimizin Olacak canım en erken zamanda inşallah
Kafayii regli gunu biyere koysak
Regli gecince alsak ya

Biz de anlamıyoruz doktorcuğum yumurta var sperm var ne duruyorsun bebiş olsana. ah keşke çırptım çırptım karıştırdım sana kek yaptım gibi olsa
Denemedimiz yol kalmadii valla
Ayaklar yerde
Ayaklar havadaa
İki duz bi terss kuzu

Ah keşke hani bi roman havası varya bi hamile kalıp doğurayım kocama aman aman parmağım ağrıyor bacaklarım ağrıyor omuzlarım ağrıyor diyip yatmak istiyorum allahım bize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…