Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He ya benim kızım da öyle oldu biliyo musun kuzum

Ahahahah bi de benden şüphelenmesin diye dedi
Lari ya alıntıladığın kısma bakmadım, benim kızım da öyle oldu deyince şırıngadan oldu anladım hiç de söylemedi diye kızıyordum sana

İyi geceler güzel kadınlar Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ama ancak buraya yazabilecek bi konum var 28 yaşındayım 1.5 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Sağda iki adet çikolata kistim var 3 ve 2 cm. Eşimde morfoloji sorunu var. Sorun bol yani Bu ay aşılamaya başladım. Adetim bugün bitti kistler için kontrole gitmiştim aşılamaya geçmeye karar verdik doktorla. 75 gonal f ile başladım bugün 1 hafta sonra kontrole gideceğim ama kafama takılan birşey var. Doktora sordum ama sorun olmaz dedi sizim deneyimlerinizi merak ediyorum. Aşılama yaptıracağım hastanede lab olmadığı için başka bir labda spermler yıkanacak aradaki mesafe 20 dk bu çok etkiler mi sizce sonucu?

Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin canım. Bir bilgim yok maalesef. Ama benim 2 aşımala anında labdan geldi tutmadı. Belki böylesi tutar. Bence sakınca yoktur. Nasibi varsa her şekilde olur. Hiç stres yapma

Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin canım. Bir bilgim yok maalesef. Ama benim 2 aşımala anında labdan geldi tutmadı. Belki böylesi tutar. Bence sakınca yoktur. Nasibi varsa her şekilde olur. Hiç stres yapma
Doğru söylüyosun nasip kısmet işi. Ama işte insan her ayrıntıyı düşünüyor yine de. Doktor da vücuduna yapıştırıp getirecek diyo o ne demekse ilk defa duydum

Hiç sanmıyorum yerleşme kanaması gibi değil kürtajdan beri kanamalarım garip zaten, yapışıklık vardı, hoca düzeldiğini söylemişti son kontrolde. Tekrar nasıl oldu anlamadım. Kanamalar normale dönmüştü tekrar azaldı. Azalmış olduğu yapışıklığı gösteriyormuş

Doğru söylüyosun nasip kısmet işi. Ama işte insan her ayrıntıyı düşünüyor yine de. Doktor da vücuduna yapıştırıp getirecek diyo o ne demekse ilk defa duydum
Tüpler koltukaltında taşınıyor sıcak kalsın diye. Belli ısıda sabit kalması gerek diye biliyorum

Küretaj sonrası oldu. Rahim filmi çekildi, sadece rahim ağzında olduğu için doktorum 2 adet dönemi bekleyelim açılabilir dedi olmazsa histeroskopi yapılacaktı. 2 ay sonra sulu ultrasonla kontrol yapıldı açılmıştı. Ultrasonda rahim balon gibi açılıyor eğer açılmazsa yapışıklık var demek..

Umarım tekrar yoktur kürtajın acısı ayrı bıraktığı izler ayrı

inşallah canım doktor da öyle dedi aynen. hatta 3 gün üst üste deneyin garanti olsun dedi. eğer gebe kalamazsam bu ay da rahim filmini bir dahaki ay çektireceğim

Kızlar ya ben soğan suyu yapamadım hep bir yoğunluğun içinde buldum kendimi eve geldiğimden beri inşallah çok ciddi bir faydayı kaçırmıyorumdur
ben soğan suyunu 1 ay denedim canım ama herhangi bir değişiklik olmadı. çoğu kişi iltihap geldiğini ve ciddi akıntısı olduğunu söylüyor. fakat doktor bana iltihabın dahi yok tertemiz dedi dün. ben de onu bıraktım c life kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…