Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kabuskaaaa yidimmmm beyimm yokk
Bende annemde karnımı doyurdumm eve öylee gecicemm

Anamda diyooo duvarlarida sök aklin kaldiysaa
Düş artık kadının yakasından düş
Annemde tavuk sote pilav cacık yedik bebişim
Afiyet olsun sen de kurtulmuşsun bugün
Ohhh yarasın hamişkoo

Benim eşimde giresunlu onlarda gördüm patlıcanı fasülyeyi mısır unuyla kızartıyolar bayılıyorum ona yanına da çay oh mis

Düş artık kadının yakasından düş

Afiyet olsun sen de kurtulmuşsun bugün

Ohhh yarasın hamişkoo
Yarasın da kilo olmasın
Eşim doktora bu ne çok yiyor normal mi diye sordu
Kaynım yenge kilo mu aldın sen ne dedi

Benim eşimde giresunlu onlarda gördüm patlıcanı fasülyeyi mısır unuyla kızartıyolar bayılıyorum ona yanına da çay oh mis
Benim eniştem Giresun lu ama onlar mesela bilmiyor bunu.
Ama biz yaparız yeşil bezelye pırasa taze soğan un ile kızartma ama ben yoğurtla yeme tarafıyım

Oceaanin folatini aldim benn gecen ay
Yine alicamm aynisinsan
LaRisaCca kuzu sen imprly onerdin bana amaaa ymurtlama gecti yaa okdr para vermim diyorum
Ne dersin bu konuda
Aşkım sen nasıl istersen impryl i başlama zamanı yok içerisinde başka vitamin ve mineraller de var çünkü . Ama memnun kaldığın ürün ile devam etmeni öneririm

Canım her yerde ücret farklıdir ben manisa in ilcesindeyim orada normal özel hastane de 750 lira idi manisada tup bebek merkezinde 2.asilamam 1.500 TL idi. İlaçlar hariç sadece aşılama ücreti bunlar
Arkadaşım merhaba, manisa eğitim araştırma ya gittin mi infertilite bölümüne, tavsiye eder misin? Yada aşılama için önerebilecegin bir yer var mi? Fiyat bilgisi paylaşır mısın

C Capanin Gururu Teyom bu inofolic kombiyi araştırdım akşam forumda , sebepsiz infertilitesi olanlar, insülin direnci olanlar, yumurta tembelliği olanlar filan hep bunu içmişler ve inanılmaz çok gebe kalan var . Benim elimin altında 1 kutu boşu boşuna kenara atılmış bir ilaç olarak evde tarihi geçmiş gitmiş

Onuu kına sürekli
Darla
Sıkboğazz ett
Virusun ondan geldini hatirtlatt
Arada 1 laf 2 kırbaçlaa
Kiz dur gaz verip durma. C Capanin Gururu Teyom adami bogmaya hazir zaten.ihtimalini mi ortadan kaldirsin
Oceaanin folatini aldim benn gecen ay
Yine alicamm aynisinsan
LaRisaCca kuzu sen imprly onerdin bana amaaa ymurtlama gecti yaa okdr para vermim diyorum
Ne dersin bu konuda

Kizlar inofolicte inositol var ve bu yumurta gelisimini destekliyor. Ozellikle pko olanlara veriyorlar ki yumurta tembeligi olmasin yumurtalar gelissin.ama inositol yerine ben ocean in polisitolunu kullandim daha cok faydasini gordum. Içerikleri zaten benziyor. Ona da bi bakin derim. En azindan ben ben inofolicten daha cok faydasini gordum. Doktorum onermisti.

Canım bende yumurta tembelliği yok gelişimi desteklediğini filan hiç bilmiyodum benim açımdan tüp bebek öncesi korona geçirdiğim için iyi olabileceğini düşündüğüm bi takviye ve fiyatı da uygun ama iyi olmuş aldığım boşa içmiş gibi hissetmeyeceğim kendimi en azından

H halleycik e karışmayın şuan tavsiyeleri çok cazip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…