Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnofolic kullandım ben de ama faydasını görmedim. Soğan küründen sonra destekleyici takviye almak istiyorum sorarım sizlere kim neyi kullandı fayda gördü

Ona suphe yok canim. O yuzden engel olmaya calisiyoruz.

Larim konusma yasagi agir olur sanki. Biz bu seferlik uyari cezasi mi versek (kiyamadim). Bi daha yaparsa daha agir ceza uygilariz
Kız o konuşmasa benim canımm sıkılır yaparmıyım öyle birşey
Hehhehee

Ya ben tekip makarna ile geçiştirdim
Ohhh mis gibiiii ben yarın öğle yemeğine yaparım belki

İnofolic kullandım ben de ama faydasını görmedim. Soğan küründen sonra destekleyici takviye almak istiyorum sorarım sizlere kim neyi kullandı fayda gördü
Canım ben hep impryl aldım şuana kadar ve çok da memnundum ama artık sıkıldım içmekten bu ay almadım

Ohhh mis gibiiii ben yarın öğle yemeğine yaparım belki
Demii ayy her çeşidi güzel valla kuzum
Bu arada benim pik iki gün sürdü. Ovu yaptığım aylarda bir defa iki gün sürdüğüne rastladım hep bir gün sürerdi. Acaba çatlar mıı

Canım ben hep impryl aldım şuana kadar ve çok da memnundum ama artık sıkıldım içmekten bu ay almadım
burcusami de onu önerdi canım ama soğan kürü ile birlikte olur mu ki? Yoksa soğan kürü yaptıktan sonraki ay mı başlayayım?

Canim ben dedigim gibi ocean in polisitolunden fayda gordum. Daha once inositol, prowomen , promotilwomen kullandim. Aralarindan en iyisi bence ocean di. Tabi pko olanlar icin daha cok oneriyorlar ama herkese faydasi vardir herhalde.

Canim ben dedigim gibi ocean in polisitolunden fayda gordum. Daha once inositol, prowomen , promotilwomen kullandim. Aralarindan en iyisi bence ocean di. Tabi pko olanlar icin daha cok oneriyorlar ama herkese faydasi vardir herhalde.
Bende pko yok canım sende var mıydı? Ne gibi faydalarını gördün mesela?

Bbgm şu anda yasmin ve folik asit alıyorum birde haftada bir dfa bir şişenin tamamı d vitamni henüz başka bir ilaç yok ama bu yasmn beni bildiginn ödemden şişirdi

Aaa o zaman epey işe yarıyormuş canım. Ben de hiçbir zaman iki yumurta göremedim. Gördüğü yumurtalar küçük kalıyor biri baskın çıkıyor doktora soruyorum normal diyor

Bbgm şu anda yasmin ve folik asit alıyorum birde haftada bir dfa bir şişenin tamamı d vitamni henüz başka bir ilaç yok ama bu yasmn beni bildiginn ödemden şişirdi
Ah bitanem ya vücudumuza ne çok müdahale ediyoruz dolardan valla çok üzülüyorum bu kadar ilaç almamıza ama ne çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…