Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demii ayy her çeşidi güzel valla kuzum
Bu arada benim pik iki gün sürdü. Ovu yaptığım aylarda bir defa iki gün sürdüğüne rastladım hep bir gün sürerdi. Acaba çatlar mıı
Çatlar canım 3 gün süren de oluyo bazen
burcusami de onu önerdi canım ama soğan kürü ile birlikte olur mu ki? Yoksa soğan kürü yaptıktan sonraki ay mı başlayayım?
Aynı ay kullanabilirsin kuzuş sıkıntı yok
Teomm yapmayin diyooo o koruyo beniii
Kiymayin banaa
Sseyy etmeyinn beni baska luppolara yar etmeyinnn
Oyyy canıma sararım seni kız
Bizde domatesli köfte ve taze fasulye vardı bebegim yarında aşur yapcakmış annem
Oooo sizde menü kopmuş gidiyor Yarın sizdeyiz

Aaa o zaman epey işe yarıyormuş canım. Ben de hiçbir zaman iki yumurta göremedim. Gördüğü yumurtalar küçük kalıyor biri baskın çıkıyor doktora soruyorum normal diyor
O donem icin benim 1 adet yumurtamın gelismesi bile cok iyidi canim. 3 4 ay regl olmadigimi biliyorum.o yuzden vucudum normale dondugunde bile cok rahatlamistim. Sonrada zaten doktorum da destekleyelim dedi.iki yumurta gelisince daha umutlu olmustum bende.
Teomm yapmayin diyooo o koruyo beniii
Kiymayin banaa
Sseyy etmeyinn beni baska luppolara yar etmeyinnn
Kiz biz halleyimizi yedirmeyiz merak etme.

Aynen kuzum napalım herşey küçük bebişler için inşallah yakın zmnda hepmz müjdeli haberi veririzde artık ilaçlara gerek klmaz
İnşallah canımm
Bnde bugn kaçamıycm fıtı fıtıdan
Ne zaman kaçabildin kii
Çatlar canım 3 gün süren de oluyo bazen

Aynı ay kullanabilirsin kuzuş sıkıntı yok
O zaman onu ve A archi88 nin dediğinin içeriklerini kıyaslayıp alayım ben önümüzdeki ay

Ne mutlu sana kuzum inşallah daha fazla beklemeden biz de aynı huzura kavuşuruz psikoloji diye bir şey kalmadı

İyiyim canım bak bu aralar kocalarla iyi değerlendirme yapmamız gerekiyor senin pik tavan yaptı benim de kesin bikaç güne pik günü gelir
Sorma kuzum ucundan yakaladım valla kaçtı diye ne kadar üzülmüştüm anlatamam. Yeni yıla şöyle huzurla girsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…