Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece sayı değil canım. Hareket de düşmüş. Ama ölçtürmesek de Bülent Bey, hasarın da arttığını düşünüyor. Çünkü sayı için bile düşündüğümden çok düşmüş dedi. Hasar testini şimdi yaptırmayın, 2 ay bekleyin dedi. Hareketsiz yüzde 80. Tedaviyi olumsuz etkileyen dna hasarı. Doktor değiştirmek istemediğim için bekleyeceğiz

Hiç bilemedim canım ama sen ilaç kullanmadın korona olunca. Kan sulandırıcı da almadın evde varsa aspirin iç
Annem bana bugn terlik almış kokoş
Güle güle giy canım çok tatlişko senin gibi
Allah seni ne etmesnnnnnn emii neyse yenisini aldıysan skntı yok acaba bnde mi alıyım
Al bence de canım yani sen de korona atlattın sonuçta bebeğim 95₺
Bu ay boşa harcanıyor emekler
Olursa olur olmazsa çay demleriz

Bldgm yok cnm ama test yapılmadı hiç
O zaman şöyle yap ödem komple tüm vücudunda mı var yoksa bacağında mı solda yada sağda daha fazla mı dikkat et. Eğer genel olarak vücudunda ise doktoruna ona göre haber ver. Pıhtılaşmaya neden oluyor ya ilaç eğer genetik yatkınlığında var ve bilmiyosan bölgesel ödem olabilir. Ama yürüyüş esnasında 15-20 dk sonra ödem olan kısımda ağrı olmaya başlar. Her durumda da doktoruna söyle ama ne olur ne olmaz.

Zamanla rezervi azaltıyor bu lanet kist cnm. Benimde son 2 yıldır falan azalma oldu adetlerimde

Hanımlar Cumartesi günü çatlatma iğnesi vurundum. 2-3 gündür arada sanki yumurtlama döneminde olan yapışkan şeffaf ve uzayan akıntı geliyor ama çok az. Neden olabilir sizce?
İşte canım ovülasyonda yumurta çatladığında böyle akıntılar olur ya.. bu normaldir

İşte canım ovülasyonda yumurta çatladığında böyle akıntılar olur ya.. bu normaldir
Ama Cumartesi vurundm 36. Saatte ilişki dedi ya doktor çatlama olduğu için. Hala ovulasyon döneminde miyim yani. Yumurta çatladı ve bitti olmuyor mu

edaecoo kalp çarpıntısı bende de var. Ama ben sıtma ilacını kullandım ona bağlıyorum canım.
VErtigo gibi oluyo musun
Ama Cumartesi vurundm 36. Saatte ilişki dedi ya doktor çatlama olduğu için. Hala ovulasyon döneminde miyim yani. Yumurta çatladı ve bitti olmuyor mu
EVet oluyor ama o akıntı bir süre daha gelir yumurtanın çatladığı belli bir saat yok 24-40 saat arası çatlaması bekleniyor . Bende de ovülasyondan sonraki günlerde geldiği oluyor normaldir..

Evet ara ara o da var canım. Çok canımı da dinlemek istemiyorum yoksa konuşsak çok hastalık var

Evet ara ara o da var canım. Çok canımı da dinlemek istemiyorum yoksa konuşsak çok hastalık var
BEnde sık sık oluyor kendimi dinlemesem de hissettiriyor kendini
Kuzum buralardayım. Bi kaç gündür evle çok uğraşıyorum. Bugünde annemle biraz alışveriş yapalım dedik. Tüm gün öyle geçti. Umarım iyidir herkes
Allah kolaylık versin canım çok yorma kendini bebişin için dinlenmelisin

edaecoo C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca kizlar kovidin gec donem etkilerinde kalp carpintisi oluyor. Ilac kullansaniz bile. Daha onceden yoksa boyle bi sorununuz covid kaynakli olabilir aklinizda olsun. Hatta rahatsiz edici bi durum olursa muhakkak kardiyologa gorunmek gerekiyor. edaecoo ben yasmin kullandim ama boyle bi yan etkisini gormedim. Prospektuste varmi kalple ilgili bi yan etkisi. Varsa birakman gerekebilir.

Okumadm daha kuzum okuyacm yarında eger böyle olursam bi doktora giderm acilen bugn baya akşamdan beri oluyo cnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…