Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ameliyatta rahim içine müdahale olduysa yapışıklık olabilir sende de. Doktoruna tekrar sor. Sulu ultrason çektir onunla anlaşılıyor rahim filmiyle kesin teşhis konuyor
Yok kuzum rahim içine müdahele edilmedi. Miyomum rahmin arkasındaydı. Bn ameliyattan öncede az lıgından dolayı doktora yakınıyordum şimdi ameliyat oldum yne aynı ama her ay çok şükür ki doktora gittigim için yumurtlamamda sıkntı olmuyordu bir tane bile olsa büyüyor ve çatlıyordu anlamıyorm hala bazn bünyelerde oluyor böyle dedi kafama soru işareti takılıyor bir kenarda sürekli. Eskiden nası geldigini bildgm için bana çok tuhaf geliyor. Eşimede söledm az önce oda bana kızdı kafandn atmadıkça bazı şeyleri olmayack die biz elimizdn geleni yapıyoruz allah görüyo gerisi ona kalmış dio ol derse olur eger nasipte yoksa olmaz dio ne blym ya inşallah şu bebek tutarsa kafmda. Silinck

Nasılsın canım, kuzucuk nasıl.

iyi cok sukur epey ugrastiriyo hic bir seye dogru duzgun bakamiyorummm ozlemisim burayiii sizlerde ne var ne yok:) ne kadar kopmusummm bebisi yapip kacti gibi olmus oysa hamileligin uykusuzlugu benim bebisede gecmis once kolik smdi uykusuz:)

iyi cok sukur epey ugrastiriyo hic bir seye dogru duzgun bakamiyorummm ozlemisim burayiii sizlerde ne var ne yok:) ne kadar kopmusummm bebisi yapip kacti gibi olmus oysa hamileligin uykusuzlugu benim bebisede gecmis once kolik smdi uykusuz:)
Hamd olsun canım, bazı kızlar sayfadan ayrıldı zaten. Lari ve ben burdayız. Hala çabalıyoruz

Aynen cnkü evdeki folik asitim bitiyor yarn :) yenisini bundn alıyım bakalım tsk ederim kuzucum kan sulandırıcı içtim bbgm bn corona oldugum da Bakalm yarn olck mı

Ödem genelde karın ve popo bölgmde canm sanki baya büyümüş gibiler mesela parmaklarm hiç şiş degl yani şöyle kuzum sanki dünyaları yemişim gibi bi şişlik var bnde 7 gün oldu bugn ilaca başlayalı ama yürüyorum hiç bi yerimde ağrı fln olmuyor

Zamanla rezervi azaltıyor bu lanet kist cnm. Benimde son 2 yıldır falan azalma oldu adetlerimde
Aynen cnm bn bu kistle yaklaşık 2 yıl yaşamışım işte ztn son 2 yıldır adetlerimde azalma var şimdi ameliyat oldum ama etkilemiş glba bi kere düzelmiyor senn amh kaç çkmıştı kuzum

Hamd olsun canım, bazı kızlar sayfadan ayrıldı zaten. Lari ve ben burdayız. Hala çabalıyoruz

tup bebek denemistin diye hatirliyorum? Dogru mu? Insallah Allah nasip etsin en kisa zamanda ve saglikla:) birde uslu olsun ,uykuyu sevsin vs bunlari atlamisiz hep olsun olsn derken dualariniza ekleyin sonra uykusuz gecelerinizde hatirlatiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…