Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecmis olsun 5 kisi bakarsiniz artik soyle diyim 50-60 cm bebeler herkesi mum ediyor cikarttigi ses bina inletir sen simdiden gonulluleri not al lazim olunca hepsini siraya dizersin
Kuzu ztn bn tek cocugum annmle babam o kdr istiyor ki yavrumlar istedigi kdr aglasın bagırsn cagırsn sesleri ckmazlar bakack kişileri hazır hele bi olsun da

Kuzu ztn bn tek cocugum annmle babam o kdr istiyor ki yavrumlar istedigi kdr aglasın bagırsn cagırsn sesleri ckmazlar bakack kişileri hazır hele bi olsun da

annelerin babalarin hakki odenmez esimden cok onlarin emegi var bebiste valla insallah sizinkilerede Allah nasip etsin guzel haberlerinizi alalimmm

Kk forumda okuudum bendee
Spermeri bi kabaa alip ince uclu siringayla cekip
İceri atiyorlarmis
Yani asilama yapiyorlar
Bizz heptenn sıyırdık hiç iyi deglz sanki hepmzn yaptıgı çok akıl karı işlermiş gibi km kmden ne duyarsa diğeride onu yapmk istiyorrr kötü örnek oluyoruzz resmn

Aynen cnm bn bu kistle yaklaşık 2 yıl yaşamışım işte ztn son 2 yıldır adetlerimde azalma var şimdi ameliyat oldum ama etkilemiş glba bi kere düzelmiyor senn amh kaç çkmıştı kuzum
Geçen sene 1.48 di cnm ama ameliyat falan olmadim olsam kesin düşerdi

Bizz heptenn sıyırdık hiç iyi deglz sanki hepmzn yaptıgı çok akıl karı işlermiş gibi km kmden ne duyarsa diğeride onu yapmk istiyorrr kötü örnek oluyoruzz resmn

Hahha aamann bence bizim bu kafaa cook iyi kuzuu
Nirmalken ne oldukii
Azcikk yakalim contaalri

Canım banada doktorum ilk porowomen verdi birkaç ay sonra ocean polsitolkullanıyprum şuanda inş faydasını görürüm

Yarın dr gideceğim bakalım ne yapacak bana yine çatlatma iğnesi verecekmi klomen verecekmi ne olacak devamı haftaya gibi bir film çekiyoruz her ay gerilim korku aşk nefret ağlama özlem hepsi var
Canım yarın bende doktora gidicem tekrardan hormon değerlerimi görmek istedi be amh baktırıcam ve iğneye başlıcam İnş güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…