Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde ameliyat snrası daha ii yumurtlamaya başladım aksine ne blym ya cok degsk seyler oluyor kafam allak bullak
Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor ins gerek kalmaz ama yaza kadar olmazsa doktorum kesin ameliyat sonrası tüp bebek dicek. Kimisi de rezerv etkileniyor olmamak lazım direk tüp bebek diyor

Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor ins gerek kalmaz ama yaza kadar olmazsa doktorum kesin ameliyat sonrası tüp bebek dicek. Kimisi de rezerv etkileniyor olmamak lazım direk tüp bebek diyor
Canım ameliyat dediğin çikolata kistinimi aldırcaksın

Kuzum herşey güzel olcak Allahın izniyle kafan neden allak bullak
Bu adet kanaması azlıgı ile ilgili kuzu amh kafama takldı o yzdn bakalım bi sende yaptır nolck sonuç inşallah iyi çıkar inşallah bbgm tek temennimiz herşeyin iyi olması bn transfere gidince beni çok motive edin tmm mı eğer olumsz bisey düşünürsm dövün bni çok korkuyorm cnkü

Kuzu şöyle söliyim sana benm doktorum ameliyat yapmamak için her yolu denedi tüp bebek bile yaptık biliosn 2 embiryo kaldı elimde biri kimyasal oldu diğerini kısmetse yeni deniycm diğer ay tedaviye başladm ama ben ameliyat sonrası doktorumdan çok olumlu şeyler duydum olabildgnce cok dkktli oldugunu ve zarar vermemeye calısıtgını söledi 2.45 dk ameliyatta kaldım sonuç şu anda sol tarafımdan daha çok yumurtlamam oldu ve doktorumda böyle oldugunu görünce demekki hiç bir skntı olmamış dedi. Doktorunu iyi seç öyle birsey olursa bn genelde hep soldan yumurtluyorm 2-3 ay arayla sağ oluyor genelde ameliyat oldugm yumurtalıgım çalısıyor. Bakalm bu kist oldugu zmnda işte kalitesiz oluyor gibi seyler söleniyor iki ucu boklu degnek yani. Allah hayrlısını versn die dua et sürekli

Canım aşırı unutkanlık var. Anahtarı kapının üzerinde unutmuşum dün yine. Başka şeyleri de unutuyorum. Zihnimi yoruyor bu durum.
Canım bunun için muhakkak bir doktora görün bence takviye verecektir sana
Seve seve kuzucummm gelin memnuniyetle agırlarım sizi
Biz geliriz yani nezakete gerek yok menü sağlam
Aşkım benim
ohh sefanız olsun bana dio ki eşim bari bu ay normal yapalım robot olmadn
Adam haklı kanka bıktı napsın
Tbii bnde bi yerde bisey olunca şifre ediniyorum hemn kndmi fıtı fıtı die bnde canım simgoşumdan öğrendim LaRisaCca

İyi akşamlar kızlar. Dün öğrendim oğlum olacakmış
Eki Görüntüle 2755633
Yaa ceroo Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok sevindim
Ben de eşime artık şey yapmak yok, zaten bir işe de yaramıyor dedim maksat kurtulmak
koptum buna ya
Yaaaaaa sen bana sürpriz mi yaptınnnnn hoşgeldin balımm
Bebekler ben kaçar duş aldm mis oldum öptm sizi nanaklarınızdan
Mcx beybisi iyi geceler
Kızlar ablamın doğumu başladı diye hastaneye gittik bebiş çok hareketliymiş..doğum sancısı değilmiş ama en geç bir haftaya gelicek sanırım be ben ilkkez teyze olucam
Canım benim hadi gözünüz aydın darısı da bize olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz

Teşekkür ederim canım inşallah kavuşmayı bekliyoruz artık

Ibiittt

Dream1988 canım aramızda resmen telepatik bağ olmuş. Dün akşam çekmeceyi açtım folik asitim bitmiş dedim şu senin uğur olsun diye bana verdiğin inofolic var ya ondan içeyim sabah da içtim sonra bir baktım 2020 eylül skt :))) gittim aldım bir kutu. Aklıma geldin. Gülümseyerek andım seni valla

Kuzu bana takviye deme artık kusasım geliyor

Doktoruma güveniyorum cnm doc zaten alaninda baya iyi ünlü bi doktor. Sadece kafamı karıştıran kistin tekrarlama ihtimali.. Neyse ins gerek kalmazdediğin givi hayırlısi olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…