Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay ki takıldığım şey iltihap
Hiç bir sorunun yoksa bence vücudunda iltihap varmı yokmu onu araştır. İltihaptan dolayı adeti sancılı geçiriyor olabilirsin. Bak kandaki iltihap değil, vücut içi, organlarda iltihap. Bu ay bu konunun üzerinde özel çalışmalar yapıyorum benimde adetim ara ara ağrılı geçer ama kist yok,bunun testini yaptırdım ve yüksek çıktı vücutta çok iltihap varmış, 10 yıl sonra ilk kez antibyotik kullanıyorum. Bakalım bu ay adetim nasıl olacak.

Yaa sizinde bunu kullanmanıza ben çok sevindimmm yalnız değilmişim
Valla ben unutmuşum bile bunu teo söyleyince hatırladım
Kuzu grupta kiloluyum diyenler hep fitler en tombik benim

Ayy sağoll
Senden gaza geliyoruz
Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın canım benim inşallah düşündüğün gibi olur

Bu arada köyden çok eskilerin uyguladığı bi yöntem varmış eşimi ikna edemedim uygulamak için zaten zararlı bişey değildi en son 5 ay önce köyden birine uygulamışlar komşumuz oluyor şuan 5 aylık hamileymiş onunda evliliğine 2 3 sene oluyordu bi problemi yoktu ablam aklıma giriyor sana da uygulayalım diye

Ne kız bize de söyle

Şimdi koyun yünü bulacam en tazesinden temizinden sonra günlük taze yumurta bulacam dolaba konmamış olacakmış hemen yan apartmanda tavukları olan amca var ondan alırım hayırlı iş için diye sonra gece yatmadan önce yumurtayı ılık suyun içinde yarim saat bekletecekmisim ama pişmeyecek sonra onu yunun arasına kırıp karın bölgesine bağlayacakmism bi yazma yardımıyla o Sıcak yumutya ve yün iltihabi alıyormuş

C Capanin Gururu Teyom

Adet olmadıkça umutlar hiç bitmiyorki canım. Kazanana kadar bu savaşa devam

İmkanın varsa dene canım. Kötü birşey değil. Biraz kokarsın sadece, sonu güzel olsun o da önemli değil

Kız bu çok uzun bi iş, cidden yapacan mı?

Adet olmadıkça umutlar hiç bitmiyorki canım. Kazanana kadar bu savaşa devam
Aynen kırmızıları görmedikçe hep bi umut var demek
İmkanın varsa dene canım. Kötü birşey değil. Biraz kokarsın sadece, sonu güzel olsun o da önemli değil
Aynenn sonuçta zararı olacak bişey değilmiş bende ilk duyduğumda çekinmiştim hatta ablam anlatınca bu kadarmiydi ya bende yumutanin üstüne mı yatacak tavuk gibi diye dalga geçmiştim ablamla eşim çok sıcak bakmıyor boşver bunlar en son iş diye ama denemeyi düşünüyorum sonuçta bişey kaybetmem zararlı biseye benzemiyor

Denemek taze yumurta parası aklıma giriyorlar yapmayın etmeyin diyorum dinlemiyorlar çok eskiler denermiş
Vallahi yünü fln bulabilirsen zahmetli olmazsa, kokuya dayanırım diyorsan bencede yap, mucizenin nasıl geleceği belli değil ki❤

Canım bu oran arasındaki fark mı 2.5 dan büyük olursa, yoksa adetin 3. Günü yapılan testte 2.5 üstü olursa mı pko şüphesi oluyor?
Adetin üçüncü günü yapılan testte iki buçuk kat ve üstü fazla ise lh fsh tan pko oluyor bebeğim

Vallahi yünü fln bulabilirsen zahmetli olmazsa, kokuya dayanırım diyorsan bencede yap, mucizenin nasıl geleceği belli değil ki❤
Yün yıkanmış temiz oluyor köyde yaşadığım için yun yorganına alisigim annemler köyde olduğu için ondan alırım çok kokusu olmaz aynen belki de bu şekilde olur denemekten zarar gelmez olursa sizde deneyeceksiniz tamam mi anca beraber kanca beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…