- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #58.201
Benim bu ay ki takıldığım şey iltihapKizlar bi de bisey daha danışacağım size. Benim reglim cok ağrılıgecer bu yillardir boyle gunde 3 tane agri kesici içmesem hastanelik oluyorum mide bilantisi kusma afedersiniz ishal pms hepsi var. Ama ufacik bir kistim bile yok hsg cekildim bi suru tahlil yapildi hicbisey cikmadi sizce neden? Cocugun olmamasina bu etken mj acaba
Valla ben unutmuşum bile bunu teo söyleyince hatırladımYaa sizinde bunu kullanmanıza ben çok sevindimmmyalnız değilmişim
Senden gaza geliyoruzKuzu grupta kiloluyum diyenler hep fitleren tombik benim
Ayy sağoll
Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın canım benimAşkolar nasılsınız iyimisiniz bu aralar çok keyfim yok o yüzden fazla girmedim okuyamadım da bat 9 ocak evet negatifi görmeme rağmen hala umudum var gibi yok desem çok büyük yalan söylemiş olurum yani adet belirtilerim yok gibi akintim yok mesela sivilce çıkmadi ayrıca adet olmama yakın bağırsaklarım iyi çalışıyor normalde çok kabızlık çeken biriyim oda yok ama hamilelik belirtileri de yok olurda gecikirsem 12sine kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum eşimde bugün.diyor ki sen gecikip 3 gün geçmeden doktora gitmeyecez bende iyi oldu olacak evde doğurayım dedimbi kaç ay önce bi kadın vardı köyde evde doğumu başlamış hatta doğum yapmıştı kordonu falan kendi kesmiş sonradan ambulansı çağırmışlardı x gibi legende doğurursun diye sakalastik . Bunlar güzel muhabbetlerde bakalım hayırlısı diyorum eşim tekrar test yaptıracam diyor bende amh bıktıracam bakalım herşeyin hayırlısı. Bi kaç defadır beta konularına denk geliyorum insanlar gerçekten bu sitede dolaşmasına rağmen bilinçsiz mı bilmiyorum sonuçlar çok yüksek olmasına rağmen soruyorlar bigün hamile kalırsam .nasıl yazarım diye düşünmeden edemiyorum nasıl biri hamileyim diyince mutlu oluyorsakta bazen içimiz hüzün kaplıyor
Ah Lari ah ben de olmasam ne yapacaksınValla ben unutmuşum bile bunu teo söyleyince hatırladım
Ne kız bize de söyleBu arada köyden çok eskilerin uyguladığı bi yöntem varmış eşimi ikna edemedim uygulamak için zaten zararlı bişey değildi en son 5 ay önce köyden birine uygulamışlar komşumuz oluyor şuan 5 aylık hamileymiş onunda evliliğine 2 3 sene oluyordu bi problemi yoktu ablam aklıma giriyor sana da uygulayalım diye
Şimdi koyun yünü bulacam en tazesinden temizindenBu arada köyden çok eskilerin uyguladığı bi yöntem varmış eşimi ikna edemedim uygulamak için zaten zararlı bişey değildi en son 5 ay önce köyden birine uygulamışlar komşumuz oluyor şuan 5 aylık hamileymiş onunda evliliğine 2 3 sene oluyordu bi problemi yoktu ablam aklıma giriyor sana da uygulayalım diye
C Capanin Gururu TeyomŞimdi koyun yünü bulacam en tazesinden temizindensonra günlük taze yumurta bulacam dolaba konmamış olacakmış hemen yan apartmanda tavukları olan amca var ondan alırım hayırlı iş için diye sonra gece yatmadan önce yumurtayı ılık suyun içinde yarim saat bekletecekmisim ama pişmeyecek sonra onu yunun arasına kırıp karın bölgesine bağlayacakmism bi yazma yardımıyla o Sıcak yumutya ve yün iltihabi alıyormuş
Adet olmadıkça umutlar hiç bitmiyorki canım. Kazanana kadar bu savaşa devamAşkolar nasılsınız iyimisiniz bu aralar çok keyfim yok o yüzden fazla girmedim okuyamadım da bat 9 ocak evet negatifi görmeme rağmen hala umudum var gibi yok desem çok büyük yalan söylemiş olurum yani adet belirtilerim yok gibi akintim yok mesela sivilce çıkmadi ayrıca adet olmama yakın bağırsaklarım iyi çalışıyor normalde çok kabızlık çeken biriyim oda yok ama hamilelik belirtileri de yok olurda gecikirsem 12sine kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum eşimde bugün.diyor ki sen gecikip 3 gün geçmeden doktora gitmeyecez bende iyi oldu olacak evde doğurayım dedimbi kaç ay önce bi kadın vardı köyde evde doğumu başlamış hatta doğum yapmıştı kordonu falan kendi kesmiş sonradan ambulansı çağırmışlardı x gibi legende doğurursun diye sakalastik . Bunlar güzel muhabbetlerde bakalım hayırlısı diyorum eşim tekrar test yaptıracam diyor bende amh bıktıracam bakalım herşeyin hayırlısı. Bi kaç defadır beta konularına denk geliyorum insanlar gerçekten bu sitede dolaşmasına rağmen bilinçsiz mı bilmiyorum sonuçlar çok yüksek olmasına rağmen soruyorlar bigün hamile kalırsam .nasıl yazarım diye düşünmeden edemiyorum nasıl biri hamileyim diyince mutlu oluyorsakta bazen içimiz hüzün kaplıyor
İmkanın varsa dene canım. Kötü birşey değil. Biraz kokarsın sadece, sonu güzel olsun o da önemli değilŞimdi koyun yünü bulacam en tazesinden temizindensonra günlük taze yumurta bulacam dolaba konmamış olacakmış hemen yan apartmanda tavukları olan amca var ondan alırım hayırlı iş için diye sonra gece yatmadan önce yumurtayı ılık suyun içinde yarim saat bekletecekmisim ama pişmeyecek sonra onu yunun arasına kırıp karın bölgesine bağlayacakmism bi yazma yardımıyla o Sıcak yumutya ve yün iltihabi alıyormuş
Şimdi koyun yünü bulacam en tazesinden temizindensonra günlük taze yumurta bulacam dolaba konmamış olacakmış hemen yan apartmanda tavukları olan amca var ondan alırım hayırlı iş için diye sonra gece yatmadan önce yumurtayı ılık suyun içinde yarim saat bekletecekmisim ama pişmeyecek sonra onu yunun arasına kırıp karın bölgesine bağlayacakmism bi yazma yardımıyla o Sıcak yumutya ve yün iltihabi alıyormuş
Aynen kırmızıları görmedikçe hep bi umut var demekAdet olmadıkça umutlar hiç bitmiyorki canım. Kazanana kadar bu savaşa devam
Aynenn sonuçta zararı olacak bişey değilmiş bende ilk duyduğumda çekinmiştim hatta ablam anlatınca bu kadarmiydi ya bende yumutanin üstüne mı yatacak tavuk gibi diye dalga geçmiştim ablamla eşim çok sıcak bakmıyor boşver bunlar en son iş diye ama denemeyi düşünüyorum sonuçta bişey kaybetmem zararlı biseye benzemiyorİmkanın varsa dene canım. Kötü birşey değil. Biraz kokarsın sadece, sonu güzel olsun o da önemli değil
Denemek taze yumurta parasıKız bu çok uzun bi iş, cidden yapacan mı?
Napmis 37 binlik kadin halic koprusunumu yurumus git gel18bin oldu benim de. Adım sayfasında 37 bin yapan var
Vallahi yünü fln bulabilirsen zahmetli olmazsa, kokuya dayanırım diyorsan bencede yap, mucizenin nasıl geleceği belli değil ki❤Denemek taze yumurta parasıaklıma giriyorlar yapmayın etmeyin diyorum dinlemiyorlar çok eskiler denermiş
Ayşem itiraf et yünü bulmaya gitmedin değil miKız bu çok uzun bi iş, cidden yapacan mı?
No stres yes bebek gülümKız benim stres olmadığım an mı varbebek için olmasam başka şeye olurum
Ohaa neler varr qizzDenemek taze yumurta parasıaklıma giriyorlar yapmayın etmeyin diyorum dinlemiyorlar çok eskiler denermiş
Adetin üçüncü günü yapılan testte iki buçuk kat ve üstü fazla ise lh fsh tan pko oluyor bebeğimCanım bu oran arasındaki fark mı 2.5 dan büyük olursa, yoksa adetin 3. Günü yapılan testte 2.5 üstü olursa mı pko şüphesi oluyor?
Yün yıkanmış temiz oluyor köyde yaşadığım için yun yorganına alisigim annemler köyde olduğu için ondan alırım çok kokusu olmaz aynen belki de bu şekilde olur denemekten zarar gelmez olursa sizde deneyeceksiniz tamam miVallahi yünü fln bulabilirsen zahmetli olmazsa, kokuya dayanırım diyorsan bencede yap, mucizenin nasıl geleceği belli değil ki❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?