Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle bir şey ki bu ne bilinçle ne çalışmayla sonuç belirlenmiyor artık ne yapacağımı şaşırdım. Allah hevesimizi kırmasın başka bir şey diyemiyorum. Ölüm gibi doğumda tamamen bizim dışımızda
başarılarımızla da destek olcağımız günler gelsin inşallah. Daha önce de demiştim ya aileme haber verme hayallerimin yanında burda birbirimize bu müjdeyi vermek de en büyük isteklerimden

Tahliller normal hsg de normal yarin dr randevum var 2 kez klomen ovitrelle denedim olmadi. yarin mi dr eger kendi haline birakin derse valla artik ugrasmayacagim bezdum. Olursa olur olmazsa napim. Ne yapsam da olmayacak zaten
Yumurtlaman normalse, adet dönenin düzgünse bence daha fazla hormon alma vücuduna, çok gereksiz. Bende yaptım o hatayı ve pişmanım. Aşılama bile yaptım olmadı. Ama hiç bir sorun yok gözüküyor. Sanırım vücudumda iltihap varmış, şimdi onunla uğraşıyorum. Kısmet.

Belki gerçekten hiç bir sebep yoktur canım ama yine de hastane değiştirerek farklı doktora da görün derim. Ben kaç kere dr a gittim hiç bir sorun yok falan dediler çook sonra başka bir doktor endometriyozis olduğunu gördü. Ve ben sonra anladım bu kadar bayılcak kadar sancılı uzun bol ağrı kesicili geçen adet dönemimin neden olduğunu

Canım bu oran arasındaki fark mı 2.5 dan büyük olursa, yoksa adetin 3. Günü yapılan testte 2.5 üstü olursa mı pko şüphesi oluyor?
Bu oran adet zamanı arasındaki fark 2.5 dan büyük olursa çok yüksek ihtimal polikistik over sendromu oluyormuş. Ama benim birbirine çok yakın, bana sendeki sendrom değil zaten düzenli adetde görüyorsun polikistik over sendeki dedi.Seninde mi öyle canım ?

Bnm eşimde varikosel varmış ,eşimde bu ay ilaç kullndıb.banada gebeliği kolaylştrmk için klomen verdi kndi doktorum ben bu ilaç bitek kisti yumurta sorunu olanlara veriliyo dye biliyodum hatta
Benimde eşimin değerlerini etkilemeyecek düzeyde varikosel vardı ama tekrar bakılması gerekiyor. Bu platformu bu yüzden seviyorum birbirimizden çok şey öğrenip destek oluyoruz

bir şey daha öğrendik 17 yaşından beri doktorlara gidiyorum hiç hormonlara bakarak tanı koymamıştı gerçi bana daha kapıdan girerken teşhis koyuyorlar zaten
İnanın bende düzenli doktora gidiyorum. Biraz fazla bilinçli olmanın verdiği pimpiriklik mi desem öyle bir şey işte Gerçi ben ilk defa hormon tahlili verdim ama ultrasonla haşır neşirim bende anlamadım vallahi şok üstüne şok yaşadım bugün

Hsg de tüplerimde biraz sıvı vardı ama geçmiş. tüp bebekle hamile kaldım geçen sene ama kalbi durdu. sonra rahimde yapışıklık oldu falan.. tekrar tüp bebeğe başlayacağım
Bir an önce bebeğiniz olsun inşallah sağlıcakla kucaklayın

Canım senin hormonların bayağı iyi galiba bir kaç gündür araştırıyordum da hep

Ayyy ne bileyim kız cin yola geldi. Belli ki arayı sıcak tutmak istiyor
Kız inanma sen ona yalancı o yoksa ben hamileydim şimdiye
Biraz kitap okuyayım dedim uyku bastı, uyudum biraz
Biliyosun bebeğim kavun karpuz da yata yata
LaRisaCca sen anliyormusun canım?
Canım değerlerinde bir problem yok
Canım hsg de benim rahmimde perde olduğunu görmedi doktor mesela.. 2 kere çekildim üstelik. Muhakkak hsg yi iyi bir doktorun okuması gerekiyor bana göre. Çünkü rahim anomalilerinde bu sıkıntılar oluyor
O günler de gelecek bebeğim
Canım bana fostimon reçete etmiş doktorum menopur ile birlikte baktım şimdi ben de onları kullanıcam yani

Benim adet düzenli, ve doktora özellikle sordum pko varmı diye, yok dedi. O testleride geçen ay yaptım.

Canım senin hormonların bayağı iyi galiba bir kaç gündür araştırıyordum da hep
Evet 3 yıldır 3 aya bir hormon tahlili yaptırıyorum deli gibi, ya bişey bulunurmu diye ama hep çok orantıda çıkıyor, hatta meraktan gittim amh yaptırdım 3.31 çıktı. Çok iyiymiş. Ama çocuk yok

Evet 3 yıldır 3 aya bir hormon tahlili yaptırıyorum deli gibi, ya bişey bulunurmu diye ama hep çok orantıda çıkıyor, hatta meraktan gittim amh yaptırdım 3.31 çıktı. Çok iyiymiş. Ama çocuk yok
Eşimle sohbet ediyorken herşeyi ona anlatıyorum o da ben ne biliyorsam biliyor. Bugün bana keşke bu kadar çok şey bilmesen kafan rahat olur dedi Şimdi yorumunu okuyunca aklıma geldi bazen gerçekten cehalet mutluluktur çoğu bilinçsiz kadın şak diye hamile kalıyor. Biz biraz kafamıza da takıyoruz ama nasıl takmayalım

Bu kürü koah için de yapıyolar ama incirin altındaki ufak deliğin orayı bıçakla kesip 1 gece zeytin yapında bekletip yiyorlar. Çok faydalı bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…