Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşine sonsuz saygılar ve kesinlikle katılıyorum, fazla bilgi bazen acı veriyor

Yaa sizinde bunu kullanmanıza ben çok sevindimmm yalnız değilmişim

Bu kürü koah için de yapıyolar ama incirin altındaki ufak deliğin orayı bıçakla kesip 1 gece zeytin yapında bekletip yiyorlar. Çok faydalı bişeymiş
Aaa ne enteresan bir bilgiymiş. Yani sapınımı yoksa başındaki deliğimi canım, bundan sonra oralardan keseyim

Kesinlikle doğru benim durumum hepten acıklı ben biyoloji öğretmeniyim her sene hormonları eşeyli üremeyi vs anlatırken içim acıyo

Bencede çok doğru canım ben ilk gebe kaldığımda folik asit ney onu bile bilyordum

Hiç boşuna ağlama öyle birden büyüyen yumurta mı olurmuş bence diğerlerinde sıkıntı varmış canım şuan gayet iyi boyutu. Hatta şöyle söyleyeyim eğer 3. Gün folikül boyutu 10 mm üstü ise benim doktorum tedavi başlatmıyor bunların içi boştur diyor.

Bencede çok doğru canım ben ilk gebe kaldığımda folik asit ney onu bile bilyordum
Yaaa çok tatlısınız Terazi burcu özelliğim yakamı bırakmıyor her ilgilendiğim şeyi araştırıp bilgilenmeyi seviyorum Ama size sonsuz katılıyorum en güzeli akışına bırakmak

Kesinlikle doğru benim durumum hepten acıklı ben biyoloji öğretmeniyim her sene hormonları eşeyli üremeyi vs anlatırken içim acıyo
Ayy sizin ki daha zor siz her aşamayı biliyorsunuz bir an düşündümde sizi şimdi yerleşmek üzere şu an tüpte ilerliyor vs vs

Aşkolar nasılsınız iyimisiniz bu aralar çok keyfim yok o yüzden fazla girmedim okuyamadım da bat 9 ocak evet negatifi görmeme rağmen hala umudum var gibi yok desem çok büyük yalan söylemiş olurum yani adet belirtilerim yok gibi akintim yok mesela sivilce çıkmadi ayrıca adet olmama yakın bağırsaklarım iyi çalışıyor normalde çok kabızlık çeken biriyim oda yok ama hamilelik belirtileri de yok olurda gecikirsem 12sine kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum eşimde bugün.diyor ki sen gecikip 3 gün geçmeden doktora gitmeyecez bende iyi oldu olacak evde doğurayım dedim bi kaç ay önce bi kadın vardı köyde evde doğumu başlamış hatta doğum yapmıştı kordonu falan kendi kesmiş sonradan ambulansı çağırmışlardı x gibi legende doğurursun diye sakalastik . Bunlar güzel muhabbetlerde bakalım hayırlısı diyorum eşim tekrar test yaptıracam diyor bende amh bıktıracam bakalım herşeyin hayırlısı. Bi kaç defadır beta konularına denk geliyorum insanlar gerçekten bu sitede dolaşmasına rağmen bilinçsiz mı bilmiyorum sonuçlar çok yüksek olmasına rağmen soruyorlar bigün hamile kalırsam .nasıl yazarım diye düşünmeden edemiyorum nasıl biri hamileyim diyince mutlu oluyorsakta bazen içimiz hüzün kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…