Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce kapiciya söylemelimiyim üst komşuyu uyarması için ya sürekli balkon ekmek kırıntısı oluyor bugünde bi sürü çekirdek kabuğu düşmüş bn aşağı komşunun balkonu camlı olmasına rağmen bişey silkelemiyorum cami kırıntı olması diye

Bence söyle canım. Ne kadar duyarsız insanlar var, pis kızdım şimdiii

Ayıp olur diye de cekiniyorum ya bazen büyük parçalar halinde ekmek oluyor hem bana günah hem ekmeğe günah

Canım sen yaptirdiginda eşinin değerleri nasildi

Ah ah bizim apartmandaki çoğu kişi bi site içerisinde yaşayamaz. Gıcık oluyorum böyle şeylere ben senin pisliğini çekmek zorunda mıyım

kuzum evet acıtmıyor ama cesaret yok nedense haftasonu bakalım ya denicem yada tanıdık ecz var ona gidicem :) nasılsın bu aradaa

Yogin bir sabahtan melebaaa nassiniz
hemde nasıl yoğun sabah işe geldim ağlama krizim tuttu..sonra mide bulantım başladı istifra istifra şekerim düştü sanırım kahvaltı yapamamıştım sonra wcden çıkamadım birkaçsaat isal oldum gibiii sonra eczaneye git gel anca yemek yicemmm nasıl birgünnn

Ben balkonumu süpürüp üst komşumun kapısına döktüm sonra bir daha yapmadılar. Hiç muhattap bile olmadım onlar görünce anlamadılar mı kendi pisliklerimolduğunu?
Canım sen yaptirdiginda eşinin değerleri nasildi
İyiydi canım eşimin spermiyle ilgili problemimiz yok çok şükür benim de 6 yumurtam vardı ama olmadı. İlkinde 4 yum. Vardı oldu kısmet..
kuzum evet acıtmıyor ama cesaret yok nedense haftasonu bakalım ya denicem yada tanıdık ecz var ona gidicem :) nasılsın bu aradaa
Heyecanla adet olmayı bekliyorum beybiisi inşallah sorun olmaz ve başlarım tüp bebeğe

Ooo kral hareket larimm seni taçlandiriyorum

Ay kıyamamm ne minnoş ya

Yaaa neden boyle oldunn canimm
Ayran icc biraz ,su tüket bolcaa

Bizimde üst katımızdaki yapıyodu bide bizim balkonu yatak odasına dahil etmişler yazın cam açık oluyo herşey içerde eşim arayıp bi rica etti ama yine yaptılar sonra çıktım kapıya söyledim valla ekmek kırıntıları yerde üstüne bastık farketmedik günah dedim. Sonra yapmadılar neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…