- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #58.661
Afiyet olsun .Hamsi yaptım havuç salatasıyla en sonda helva yidik
Bilmem kiOy kuzumm bu haftada aserme oluyormu
Sen mi yaptın hamsi yıHamsi yaptım havuç salatasıyla en sonda helva yidik
Yarın sabah test yapmayı düşünüyor musun? Her ay bizde de aynı muhabbet oluyorIşte bata 5 gün varken kan testi yaptım negatifti sonra çok üzüldü vsvs hasta olacağıma emin oldu normalde bugün adet günüm uygulama da günü gününe olurum hatta dün kahverengi akintim gelmesi lazımdı ki bugün sökülsün ama yok kuruyum bugünde diyor ki sen ya 7 ye kadar hasta olacaksın yada günün yarın gününü bile bilmiyosun diye benimle dalga geçiyor sanirsin her ay o adet oluyor
Dünkü yemekler vardı canım yanına brokoli çorbası yaptım sadeceNeler psirdinizz bakalimm
Ohh yarasınnTeyzemin oğlu görüntülü konuşurken pizza dedi canım çekince sipariş verdik bizşimdi de tramisu çekti eşim almaya gitti
@dlkkydlntpl canım nasılsın? Cücüler napıyo
N Ned en kuzuş napıyosun
@damlacik88 napıyosun balımm
@SaNeM_1985 canım benim özlettin kendini
@Fit mutlu anne
@Rabbi Hebli Mines Salihin
@olite
Ve nickler değiştiğinden bulamadığım pek çok eski dost ..
Yok eşim bu sefer kabul etmezYarın sabah test yapmayı düşünüyor musun? Her ay bizde de aynı muhabbet oluyorsanki alarm kurulu saat bu
Dünkü yemekler vardı canım yanına brokoli çorbası yaptım sadece
İnşAllah olmazsınYok eşim bu sefer kabul etmezsalı gününe randevu almıştım amh testi için o zamana kadar olmazsam adet o gün yaptırım test
Yeni totemim gs yenerse hamileyim gsk yenerse değilim haha kafayı yiyecez karikocaİnşAllah olmazsın
Ispanak çorbası, patates salatası. Çayın yanına da bisküvili pasta yaptım.Neler psirdinizz bakalimm
Ben de az yiyorum canım ağır geliyo bu dönemde ama deniz ürünlerine bayılırımAfiyet olsun .
Balik asla yiyemiyorumm maalesef sen ye ama canim
İvitt kızarttım hem oluveriyoSen mi yaptın hamsi yı
HahhahaYeni totemim gs yenerse hamileyim gsk yenerse değilim haha kafayı yiyecez karikoca
Ayy bayılırım, çocukluğumun pastasıIspanak çorbası, patates salatası. Çayın yanına da bisküvili pasta yaptım.
Çok düşük dozda başladığın için herhalde etkisini ona göre biraz daha geç gösterecek zaten bu tip ilaçlar bir aydan sonra etki göstermeye başlıyorHenüz bir hafta oldu kullanalı mg ı da çok düşük bir şey hissetmedim şimdilik
Kaynanaya bak be ana kız grup kurmuşlar geline karşı olmuşlar ne ayıp şeyler yaYok kız ne kaynanası kaynana yan gozle bakmıyo esımle gene huzursuzlık cokardo gecen ben aramıyomusum sevmıyomusum onları dıye annemı bıle aramadı ben dogum yapınca annemlerdeym ben orda yazım hataso yaptm sanırım.görümceler bıle tbr etmedı benı.annem pnu hasta oldu dıue aramamıs kanser ya kendo oda ondan aramamıs yalan söylüyor annem arado allahtan esımde bılıyo gecen bana tprunlarını gorurken gpstermelık bes dk goruup kapatoyodu esım bahardı ona ıstemıyosun cocukları gormeyı dıye sık arıyodu esım varken bana kamerada dıyo annr nasılsn doceksn sesımı duyunca gene cvpmvermedom hasta dıye kadın bana taktı
Canım benim ne demek merak ettiğin ne olursa cevaplamak için buradayım elimden geldiğince yanındayım inşallah bu ay hamile kalırsın sen de benim dualarımdasınLaRisaCca Kayıpların için çok üzüldüm hatırlattığım içinde kusura bakma. Burada en çok duamda yer alanlardansın İçim rahatladı Lari cevabını okuyunca çook teşekkür ederim
Kızlar regla son 30 35 dk
Karışık kızartma ,ıspanaklı börek, mercimek çorbası Saat 10:00 gibi de kestane yapacağımNeler psirdinizz bakalimm
Bebeğin canı çekti de bari benim canım çekti demeTeyzemin oğlu görüntülü konuşurken pizza dedi canım çekince sipariş verdik bizşimdi de tramisu çekti eşim almaya gitti
Ellerine sağlık afiyet olsun canımHamsi yaptım havuç salatasıyla en sonda helva yidik
Canım benim bütün dünya yiğit git diyeceğim güzel bir haber vereceğim zaman duymaman imkansız olacakValla canim napiyim hastalandiktan sonra iyice korktum eve kapandim resmen kök saldim evde. Bisey deil garibim çocuk da hapis hayati gibi disariyi camdan goruyodu sadeceiki ay ustune aldim anneme geldm bikac gundur burdayim nefes aldim biraz. Pazartesi sali doncem. Firsat buldukca girip okumaya calisiyorm ama cok da hakim degilim mevzulara ya o yzden pek yorum yapmiyorum sacmalamiyim diye Ama coook ozledim hepinizi, muhabbetlerimizi.. sabirsizlikla mujdeli haberlerinizi bekliyorum bari guzel haberlerde beni muhakkak etiketleyin onlari kacirmiyim
Tatlı ne yaptın boncukIspanak çorbası, patates salatası. Çayın yanına da bisküvili pasta yaptım.
Yok gelmediÇok düşük dozda başladığın için herhalde etkisini ona göre biraz daha geç gösterecek zaten bu tip ilaçlar bir aydan sonra etki göstermeye başlıyor
Kaynanaya bak be ana kız grup kurmuşlar geline karşı olmuşlar ne ayıp şeyler ya
Canım benim ne demek merak ettiğin ne olursa cevaplamak için buradayım elimden geldiğince yanındayım inşallah bu ay hamile kalırsın sen de benim dualarımdasın
Geldi mi
Karışık kızartma ,ıspanaklı börek, mercimek çorbası Saat 10:00 gibi de kestane yapacağım
Bebeğin canı çekti de bari benim canım çekti deme
Ellerine sağlık afiyet olsun canım
Canım benim bütün dünya yiğit git diyeceğim güzel bir haber vereceğim zaman duymaman imkansız olacakVallahi ben de çok özledim annene gitmen iyi olmuş sizin açınızdan değişiklik olmuş arada bir yap böyle hava al biraz evde kafayı yersin vallahi
Tatlı ne yaptın boncuk
Güzel günlerde kullansınlar canım sen de bismillah demiş oldunBugün bir yandan temizlik yapıp bir yandan çamaşırları yıka bir yandan battaniyeyi ör bir yandan koca ile ilgilen derken neyoğun bi hafta sonu başladı benim için .. ama iyi dinlendim uykumda ,bayağı geç uyandım. Battaniyenin Pazenini bindirecem süslemesini yapıp kargolayacağım böylelikle ilk işim alnımın akıyla zamanında teslim olmuş olacak
Ohh nekdrdaa mükoooo birr hatunnnnBugün bir yandan temizlik yapıp bir yandan çamaşırları yıka bir yandan battaniyeyi ör bir yandan koca ile ilgilen derken neyoğun bi hafta sonu başladı benim için .. ama iyi dinlendim uykumda ,bayağı geç uyandım. Battaniyenin Pazenini bindirecem süslemesini yapıp kargolayacağım böylelikle ilk işim alnımın akıyla zamanında teslim olmuş olacak
Vücudun ne kadar sistematikKızlar regla son 30 35 dk
Elmali kuranbiye yapicimm bendeIspanak çorbası, patates salatası. Çayın yanına da bisküvili pasta yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?