Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah test yapmayı düşünüyor musun? Her ay bizde de aynı muhabbet oluyor sanki alarm kurulu saat bu
Neler psirdinizz bakalimm
Dünkü yemekler vardı canım yanına brokoli çorbası yaptım sadece

Valla canim napiyim hastalandiktan sonra iyice korktum eve kapandim resmen kök saldim evde. Bisey deil garibim çocuk da hapis hayati gibi disariyi camdan goruyodu sadece iki ay ustune aldim anneme geldm bikac gundur burdayim nefes aldim biraz. Pazartesi sali doncem. Firsat buldukca girip okumaya calisiyorm ama cok da hakim degilim mevzulara ya o yzden pek yorum yapmiyorum sacmalamiyim diye Ama coook ozledim hepinizi, muhabbetlerimizi.. sabirsizlikla mujdeli haberlerinizi bekliyorum bari guzel haberlerde beni muhakkak etiketleyin onlari kacirmiyim

Yarın sabah test yapmayı düşünüyor musun? Her ay bizde de aynı muhabbet oluyor sanki alarm kurulu saat bu

Dünkü yemekler vardı canım yanına brokoli çorbası yaptım sadece
Yok eşim bu sefer kabul etmez salı gününe randevu almıştım amh testi için o zamana kadar olmazsam adet o gün yaptırım test

Eklentiler

• 1610209204822591587802211289142.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 26
Henüz bir hafta oldu kullanalı mg ı da çok düşük bir şey hissetmedim şimdilik
Çok düşük dozda başladığın için herhalde etkisini ona göre biraz daha geç gösterecek zaten bu tip ilaçlar bir aydan sonra etki göstermeye başlıyor
Kaynanaya bak be ana kız grup kurmuşlar geline karşı olmuşlar ne ayıp şeyler ya
LaRisaCca Kayıpların için çok üzüldüm hatırlattığım içinde kusura bakma. Burada en çok duamda yer alanlardansın İçim rahatladı Lari cevabını okuyunca çook teşekkür ederim
Canım benim ne demek merak ettiğin ne olursa cevaplamak için buradayım elimden geldiğince yanındayım inşallah bu ay hamile kalırsın sen de benim dualarımdasın
Kızlar regla son 30 35 dk
Geldi mi
Neler psirdinizz bakalimm
Karışık kızartma ,ıspanaklı börek, mercimek çorbası Saat 10:00 gibi de kestane yapacağım
Teyzemin oğlu görüntülü konuşurken pizza dedi canım çekince sipariş verdik biz şimdi de tramisu çekti eşim almaya gitti
Bebeğin canı çekti de bari benim canım çekti deme
Hamsi yaptım havuç salatasıyla en sonda helva yidik
Ellerine sağlık afiyet olsun canım
Canım benim bütün dünya yiğit git diyeceğim güzel bir haber vereceğim zaman duymaman imkansız olacak Vallahi ben de çok özledim annene gitmen iyi olmuş sizin açınızdan değişiklik olmuş arada bir yap böyle hava al biraz evde kafayı yersin vallahi
Ispanak çorbası, patates salatası. Çayın yanına da bisküvili pasta yaptım.
Tatlı ne yaptın boncuk

Bugün bir yandan temizlik yapıp bir yandan çamaşırları yıka bir yandan battaniyeyi ör bir yandan koca ile ilgilen derken neyoğun bi hafta sonu başladı benim için .. ama iyi dinlendim uykumda ,bayağı geç uyandım. Battaniyenin Pazenini bindirecem süslemesini yapıp kargolayacağım böylelikle ilk işim alnımın akıyla zamanında teslim olmuş olacak

Yok gelmedi

Güzel günlerde kullansınlar canım sen de bismillah demiş oldun

Ohh nekdrdaa mükoooo birr hatunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…