Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel günlerde kullansınlar canım sen de bismillah demiş oldun
Aynen ya çok heyecanlı zaten yeni siparişe başlıyorum Allah ın izniyle bir sürü de yeni model öğrendim
Ohh nekdrdaa mükoooo birr hatunnnn
pazeni ben de bindiririm ama terziye götürcem dikiş mak ile diksin mükemmel olsun
Elmali kuranbiye yapicimm bende
Ayy dur ben de yapim onu hafta içi ne zamandır aklımdaydı dışarı işlerimi bitirmekten yapamadım
Netflixtee bi film acim dedimm üzücü dogum yapan kadinin hikayesi die basladi ve hizlica kapattimm
Hemen komediye geçiş yap

Gogus uclarim aşiri aciyoo
2 gundur fln acaba mantar gibimi ya kasinti fln yok ama
Bi doktora gitmelimiyim

Hahah pardon ben çok yanlış anlamışım Bazıları hep aynı saatte oluyormuşta ilk başta öyle sandım sonradan diğer yazdıklarına baktım gs maçını diyorsun
Ya ben normalde dün kahverengi akintim olması lazımdı bugünde adet olmam gerekti uygulamada öyle hiç şaşmaz ama sanki kocam adet oluyormuş gibi inatlasiyor benimle

Bende kasnak panoya başlamak istiyorum punch iğnesi falan alıp eğer ilerletirsem kendime önce insatada hesap açıp satış yapmak istiyorum kendime ek gelir gibi

Ya ben normalde dün kahverengi akintim olması lazımdı bugünde adet olmam gerekti uygulamada öyle hiç şaşmaz ama sanki kocam adet oluyormuş gibi inatlasiyor benimle
Ya ne tatlı ilişkiniz var maşallah Eşinde seninle birlikte takip ediyor demek ki bakalım hanginiz kazanacak

Ya ne tatlı ilişkiniz var maşallah Eşinde seninle birlikte takip ediyor demek ki bakalım hanginiz kazanacak
Bugün olmayıp yarın olursam eşim kazanacak zaten yarında olmasam hayırlı haber duyacağız gibi eşim öyle bazen fıtı fıtı dan kaçmak için hastayım diyorum inanmıyor ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor kendisi sıkı takipçisi reglımın

İnşallah adet olmazsın da kutlama yaparız Sende uzun süredir istiyorsun diye biliyorum. Benim eşimde öyle sinirli olduğum zaman takvime bakıyor az kalmış ha oldun ha olacaksın yakındır diyor

İnşallah adet olmazsın da kutlama yaparız Sende uzun süredir istiyorsun diye biliyorum. Benim eşimde öyle sinirli olduğum zaman takvime bakıyor az kalmış ha oldun ha olacaksın yakındır diyor
Bata 5 gün varken kan testi negatifti o yüzden çok umudum yok 18 aydır evliyim hic korunmadim o yüzden uzun zaman dersem benden daha uzu bekleyenlere ayıp etmiş olurum

Bata 5 gün varken kan testi negatifti o yüzden çok umudum yok 18 aydır evliyim hic korunmadim o yüzden uzun zaman dersem benden daha uzu bekleyenlere ayıp etmiş olurum
Hiç belli olmaz, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gogus uclarim aşiri aciyoo
2 gundur fln acaba mantar gibimi ya kasinti fln yok ama
Bi doktora gitmelimiyim
Canım vücudun nemsiz kalmıştır belki kremle kendini
Bende kasnak panoya başlamak istiyorum punch iğnesi falan alıp eğer ilerletirsem kendime önce insatada hesap açıp satış yapmak istiyorum kendime ek gelir gibi
E hadi hayırlısı inşallah kuzum

Aşkolar ovu testiyle gebelik ogrenilebiliyor mu?
Ilki dün yaptığım
Ikinci öğlen
Sondaki 1saat önce falan yapmıştım ama sıvı alımına dikkat etmeden çünkü son yaptigimda idrarim sıvı tüketince sarı oluyor ya orta sariliktaydi

canım ben bunların satışını yapan kadının paylaşımını görmüştüm gebe iken ovu testi pik çıkıyordu. Kendisi öğrenilir demişti. Sen sıvı alımına pek dikkat etmemişsin testler gittikçe koyulaşmış. Sıvı alımına dikkat edip yapsan diycem saat de geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…