Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kayserindeyim ama eğer istanbuldaysan şişli memoriali öneren çok

Şişli Memorial den olumlu sonuç alan çok var canım. Ben Adanada olmazsa son kez bir kez de orada denerim sanırım

Birde sinek küçük ama mide bulandırır yine de sen bilirsin

Birde sinek küçük ama mide bulandırır yine de sen bilirsin
Yok dogru soyluyosun canimm kesinlikle burdaki fikirler onemlo benim icin cunku kadin kadinin derdini anlar
İlisiz olduklari yazilmis ama teyzem icin giitik ve gayet ilgiliydiler

Yok dogru soyluyosun canimm kesinlikle burdaki fikirler onemlo benim icin cunku kadin kadinin derdini anlar
Eğer zamanın varsa iyice araştır öncesi sonrası kimler ne yapmış nasıl başarı sağlamış
Evet bunlar nasip meselesi ama sen üzerine düşeni yap gerisi Rabbime kalmis

Bahçecide de Fulya ya da Umut iyiydi demişlerdi canım. Ama Bülent tıraş ve Memorial daha başarılı sonuçlar alıyor forumda gördüğüm kadarıyla. Laboratuvar da önemli tüp bebekte. Acıbadem bu konuda çok iyi

Eğer zamanın varsa iyice araştır öncesi sonrası kimler ne yapmış nasıl başarı sağlamış
Evet bunlar nasip meselesi ama sen üzerine düşeni yap gerisi Rabbime kalmis
Varr canimm zamanimm yani bi sure belirledim o zamanda arastircamm
Fulya hanimi duydumm bendeee
Bulent beyede arkadas gitmis suan ikiz gebelik var memnunum dedii
Doktordan ziyade laboratuvar diye dusunuyorum bende

Ben de ona önem veriyordum, hatta ilk kez Adanada erkek doktora gittim canım. Eşimle muayeneye girdik nedense çok gerilmedim.ama gitmeden çok stres yapmıştım
Zaten ilk muaneden sonraaa devami gelir
Bende gitmem demiyorum amaa kadin isterimm
Hep erkeklerin bu konuda daha iyi olduklarini okuyorumm
Kocaelideyim hepsine yakinimm hangisinde nasibim varsaa

Gunaydin genclik. Larim biz takiliyoz kendi capimizda. Aksam ne yazmisiniz ne kopmusunuz canim. Oku oku gul gul oldum.
Sorma ya dün koptuk iyice iyiki var kızlarımın hepsi.. neşe oluyoruz birbirimize
Haklısın canım.. ne diyelim
Günaydın Biraz alakasız bi şey ama sormak istedim benden böyle iki gün az az kan geldi bugün de bitmiş galiba yok çok azıcık test yaptım negatif neden böyle acaba bilen var mı
Canım kistin var mı? Bazen de yumurtlama dönemlerinde lekelenmeler olur normaldir
İyiyim balım aşılama için yarın doktora gitcem çok heyecanlı yım
ayy hadi güzel haberlerle inşallah. İnşallah bu defa gebe kalırsın canım
Ah archim ah, aşk acım büyük, teselliye ihtiyacım var, haşmete layık değilim
oğlum şuan müsait değil güneşleniyor
Eki Görüntüle 2758075

Bende kırk yılda bir kahve yapmıştım hemen paylaşayım
Afiyet olsun bebeğim adet ne durumda? Ovü yaptın mı
Insallah bu ay buradaki herkesten mutlu haberler gelir
Amin canım inşallah
Ah canim teom. Ben seni teselli ederim. Uzme tatli canini. Hasmet senden iyisini mi bulacakmis.
Haşmoşu kimler kimler istedi de vermedik ne rainbow lar ne japones ler ne show lar ne albinolar
Canım sağlıklı vajinal akıntı da böyle olur. Çok ilişkilendirme Doktorun dediğini yap ama benim akıntım geldiğinde pik görmüştüm.
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Akıntıyla yumurtlamayı ilişkilendirme sağlıklı vajinal akıntı da sümüksü şeffaf olur o yüzden sen doktorunun dediği gibi günleri değerlendir ve sonra gün aşırı adete kadar değerlendir. İlişki asla zarar vermez

Kist olmadığını söyledi doktor ama yeni oldu mu bilmiyorum randevum var yarın gitçem adet olunca gel demişti ne oluyo bilmiyorum

Peki canım teşekkür ederim amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…