Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist olmadığını söyledi doktor ama yeni oldu mu bilmiyorum randevum var yarın gitçem adet olunca gel demişti ne oluyo bilmiyorum
Yarın anlarız bakalım.. adete birkaç gün olsa yerleşme mi diyeceğim ama öyle de değil. Adet zamanın olsa sökülüyo musun diye düşünecem o da değil. Ovülasyondan ötürü oluyordur
Peki canım teşekkür ederim amin insallah

Yarın anlarız bakalım.. adete birkaç gün olsa yerleşme mi diyeceğim ama öyle de değil. Adet zamanın olsa sökülüyo musun diye düşünecem o da değil. Ovülasyondan ötürü oluyordur

Normalde adetim düzensiz ama uygulamaya göre dündü ben bi gün önce oldum sandım ama çok az az geliyo 2 gün sürdü bugün de böyle damla damla anlamadım İnşALLAH kötü bi şey değildir

Ayy evet ya bakalım büyümüş mü yumurtalarım
Büyümüştür ,güzel kaliteli yumişlerin olmuştur inşallah
Normalde adetim düzensiz ama uygulamaya göre dündü ben bi gün önce oldum sandım ama çok az az geliyo 2 gün sürdü bugün de böyle damla damla anlamadım İnşALLAH kötü bi şey değildir
Gebelik testi yaptın mı canım

Benn kuzumm izlemedimm amaa

Adet olmadım ovuyu unuttum ya sabah eşimle birlikte kahvaltı yaparken çay içtim

Kardeşimle ped almaya gidecez esime mesaj attım biz markete gidecez ped almaya diye oda sanki büyük zafer kazanmış gibi
O; dediğim olmuş mu
Ben; hehe
O; ben bilirim
Ben:
O; tam hesapladigim gibi
Ben ; madem hesabını iyi biliyon benim yerime de olsan keşke
O;tmmmmmmmm

O dediğim eşim bu arada muhabbetlere bak allahım hasta olduğum diyip devam ettireyim olmazsam salı kan verdikten sonra süpriz yaparım

LaRisaCca kuzum kafam karıştı dün akıntıyla kan geldi ve kahve lekeler bugünde sadece akıntı ile kan gördüm daha yok napcam bn neye göre adet saycam bişide yok şuan kahve lekeler
Sökülünce canım 1. Gün
inşallah olmazsın müjde verirsin aşko

Bolovia Dun gece mide bulantilariyla gecirdim canjm bugunde hic keyfim yok heryerim agriyor
Yarin doktor kontrolum var kalp atislari icin canim
Ay hadi güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Yaptım iki defa negatif
Hadi ya
Herkese merhabaaa
Hoşgeldin fıstık napıyosun

İdare ediyorum abla gonalfin 2.ignesini boşa alfim doktorum yumurtaların dirençli çıktı iğne etki etmiyo bırak dedi femara kullancaz bu ay adet olursam boşa duruyo iğne 2 mi 3 mu ne 75 sözlük iğne vurdum dolapta bekliuo ilgilenen olursa pazarlik yapacaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…