Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bebişim bekleyeceğim yarın dr ne diyecek bakalım

İlk başlarda biraz ne olucak kötü bişey mi olucak diye tedirgin oldum ama ilk 20 dk sı falan biraz geriyo sonrası normal devam ediyo. Çok sürükleyici değil ama iki eş arasında ki iletişimi ve kadının psikolojisinin nasıl etkilendiği aslında ne yaparsa süreci daha rahat atlatabileceğini anlatıyo. Biraz içine girmek gerekiyo filmin yoksa sıkabilir

Kesin daralirimmm
Fiml ilk basta sarmiyosaaa ilerletmek gibi huyum var

Ayy hadi inşallah şuan bile bişey yok eşim arası diyor ki biraz araştır niye olmuyor acaba diye

Canım benim geçen ay da tutmadı. Benim iki kızım var, aradan 5 yıl geçti. 3. Yü istedik, gönlümüzden erkek geçiyordu, o yönde araştırma yaptım ama hamile kalamadım.bu grubu çok seviyorum, çok sıcak ve içtensiniz, diğer gruplarda bu yok, hergün girip okuyorum, ama yazmaya çekiniyorum, çünkü herkes bebeği olsun isterken, aklımdan cinsiyet geçirdiğim için utandım. Allah hepinize benden önce nasip etsin.

Canım neden dozu arttırmayı denemedi senin bu doktoru bırakman lazım bak.. yine söylüyorum
Merhaba, burdayım napayım aynı, bat 17 ocak, zaten 4 ocaktan sonra da değerlendiremedim hiç, değerlendirsem de bişey olduğu yoktu bu ay bi beklentim yok
Amann niye değerlendirmedin yaa belki erken yumurtlamışsındır olur mu olur yani
Ayy hadi inşallah şuan bile bişey yok eşim arası diyor ki biraz araştır niye olmuyor acaba diye
Eşin kişisine söyle seni strese sokacak bu gidişle düşsün yakandan
Canım benim Allah gönlüne göre versin öyle istemen tuhaf birşey değil sonuçta iki kızın var çekinme lütfen biz de seni seviyoruz
Ben buna bayıldımm
Gel birlikte yiyelim bebeğim

Son bu ay drnicem bu ay sonra aynı hastanede Zahide diye bi doktor var çok iyi baya araştırdım o doktoru olmadinona geçicem

Valla cnm aynı devam adetim bitti kızımı kaybettiğimden beri ara ara şiddetli sol kasigim ağrıyo çikolata kistim var umarim büyümemiştirsen naislsin cnm
İyiyim ben de kuzum . Adeti bekliyorum tüpe başlicam. Acaba içerde parça mı var doktora göründün mü kistten olmayabilir

Hasta oldum konuyu kapat dedim

İyi demişsin karıştırmasın o kadar
Ayy inşallah yaa ona söylemeyi düşünmüyorum salı gününe kadar bekleyecem sali her şekilde doktora gidecektim zaten o günde kan testi yaptıracam ancak çarşamba açıklanır inşallah o zamana kadar kırmızıları görmem

İyiyim ben de kuzum . Adeti bekliyorum tüpe başlicam. Acaba içerde parça mı var doktora göründün mü kistten olmayabilir
Gittim cnm kurtajdan sonra bi sıkıntı yok dedi doktorum. Bu ara enfeksyon yaşıyorum ara ara ondan da olabilir diyorum. Hayırlısı olsun hakkında ins mucizene bu kez saglikla kavuşursun

Ayyy heyecanlandırdın beni inşallah gebesindir canım
Gittim cnm kurtajdan sonra bi sıkıntı yok dedi doktorum. Bu ara enfeksyon yaşıyorum ara ara ondan da olabilir diyorum. Hayırlısı olsun hakkında ins mucizene bu kez saglikla kavuşursun
Sağol canımıniçi inşallah .. tek istediğim bu.. bak enfeksiyon da yapar o ağrıyı inşallah hemen geçer canım İnsanın yaşam kalitesi düşüyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…