Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy pc başından yeni kalktım ödev hazırlıyordum çocuklara. Kız bitti daha o kurabiye günleri şiştim iyice, diyete başladım
Karantina hediyesi sana onlar
Ne oldu kuzum bu hafta ne kaçırdım ben
Bir şey kaçırmadın canım uyku düzenim çok bozuktu bu hafta anksiyete panik atak coştu bende onu diyordum
Kızlar depremi hisseden etkilenen var mı? Geçmiş olsun
Biz hissetmedik deprem mi oldu
Iyi geceler kızlar
İyi geceler canım Allah rahatlık versin
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben bugün aylardan sonra ilk defa çalılıyorum. İşimi özlemişim. Araya çıktım bi yazayım dedim
Ayşoş hayırlı işler iyi yaptın özlettin kendini pik bitti mi
İyi geceler canım Allah rahatlık versin

Ohhh lari hanimmm sefaniz olsunn
Bu saate zor geliyor banadaa hep ya
Tenks canım valla bu saatlerde zor oluyor ya daha erken şeetseydim duşa kalkabilirdim ama artık sabaha.. anında ayağa kalkmak istemiyorum yine de bu aydan umudum var
Bendede o kadar çok istek vardı ki kahretsin eşime hastayım dedim o horul horul uyuyor bense uyuyamadım
Anamm kız içime battı bekara hava atar gibi oldu

Tenks canım valla bu saatlerde zor oluyor ya daha erken şeetseydim duşa kalkabilirdim ama artık sabaha.. anında ayağa kalkmak istemiyorum yine de bu aydan umudum var

Anamm kız içime battı bekara hava atar gibi oldu
Biraz öyle oldu Ama varya Ayseee1987 ayşooo olmuştum tavlan yapmıştı

C Capanin Gururu Teyom delirme zamanı geldi dedi ve bir daha gören olmadı..
Yarın 3. Sayfa haberlerinde elazığda bir kadın gece gece cinnet geçirip kocasının çükünü kesti penceren aşağı kedilere attı diye haber okumayız inşallah Teo m bu arada biz spermi yenilemek eski formuna döndürmek için sık boşalmaya yöneldik o yüzden bu ay gün aşırı değerlendiriyoruz. İçeriyi tazelemek adına.. aklında bulunsun belki böyle bir yol izlersin

Uyumam lazım. Yarın erkenciyim annem ve kardeşim köyden geliyor 1 gün kalip istanbula uçacaklar onları agirlayacam ama uyuyamiyorum halbuki bugün temizlikte yapt8m yorgun olmam gerek
Dinlen sen kuzum ağır yarın da yorulacaksın muhakkak hadi Allah rahatlık versin

Dinlen sen kuzum ağır yarın da yorulacaksın muhakkak hadi Allah rahatlık versin
Uyumaya çalışayım asko sana da Allah rahatlık versin şuraya Ayseee1987 ayşooo ikimizin resmini bırakıyorum gider ayak pislik yapayım

Kimse yoktu diye gittim. Valla kuzum 1 ay boyunca keyfim istemediği sürece hiç fiti fiti niyetim yok. Tedavi ertelendi zaten, o yüzden hiçbir şey yapasım yok. Bizim sayıdan ziyade hasar problemi var. O da onunla düzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…