Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geceden mı kaldın naptın uyuyamadin mi
Cancağzım işten 6 da çıktım, e geldim duş aldım fln anca yatağa geçtim. Bu arada burda saat daha 7.30, tc ile aramızda 1 saat var. Mışıl mışıl uyurum artık Maşallah sende bayağı erkenciymişsin

O zaman normal iyi geceler canims

Eşim ise gidecek o giderken hep uyanırım erkenden

Eşim ise gidecek o giderken hep uyanırım erkenden
Harikasın vallahi, Sabah erken kalkmak benim için büyük bir lükslük, hep erken kalkmak istemişimdir ama hiç yapamamışımdır
Üniversite yıllarımda bile o erken saat derslerine hiç girmedim
Böyle senin gibi insanlara bayılıyorum

Normlar de uyurdum da moralim bozuldu biraz iki gün gecikmeyle az önce peçete de biraz kirmizi vardı sanırım adet sokuluyor
Test yaptın mı? 2 gün gecikmeli normalde oluyormuydu ki canım, off umutlanıp sonu adet olunca çok yıkılıyor insan. Allahım inşallah yerleşmedir
Kuzum adet olursan bu ay adetin 1. Gününden zeytinyağına koyup kuru inciri yap. İnan bende ilk defa bu ay ovülasyon günlerinde o yumurta akı kıvamında akıntı oldu. Yıllardır olmuyordu. Ve bu bence olması gereken. Tavsiye ediyorum zararı olmaz bu incir prolaktini yükseltmez, o inciri kaynatıyorlar suda suyunu içiyorlar sanırım o kür prolaktini yükseltiyor. Ama zeytinyağındakinin hiç bir zararı yok.

Çok umutlanmıştım ilk defa gecikme yaşadım. Kürü deneyeceğim inşallah

Çok umutlanmıştım ilk defa gecikme yaşadım. Kürü deneyeceğim inşallah
Seni çok iyi anlıyorum... bende geçen ay ilk defa 1 gün gecikmiştim ve hiç gecikmem olmazdı diye çok heveslenmiştim canın sıkılsada isyan etmek yok!!!
BİRGÜN BİZDE ANNE OLACAĞIZ ❤❤❤ HEMDE EN İYİ ANNELERDEN OLACAZ

Inşallah

Kimse yoktu diye gittim. Valla kuzum 1 ay boyunca keyfim istemediği sürece hiç fiti fiti niyetim yok. Tedavi ertelendi zaten, o yüzden hiçbir şey yapasım yok. Bizim sayıdan ziyade hasar problemi var. O da onunla düzelmez
Anamm nasıl bileylenmiş adama
iğneden 28 gün sonra regl oldum tedaviyi de sonlandırmıştık bu ay,ilaçlar ve iğnelere biraz ara vereceğim.
burayı günlük gibi kullanmaya başladım bu arada umarım sıkıntı olmuyordur
Canım holgeldin, üzüldüm valla senden güzel haber alma umudum vardı bu ay ama üzülme normalde yumurtan ilaçsız da büyüyüp çatlıyorsa spermde de sorun yoksa ilaçlı tedavi almışsın ya da almamışsın prk birşey değişmiyor. İnşallah sen bu ay gebe kalırsın
Evet canım sabah 6 ya kadar burdayım, fotolarını atarım istersen sana yada gel misafirim ol
İşini yaparken keyif alman süper birşey
Hahaha aynen böyleyim bu ay
Ben bugün adamı göremedim, içimde patladı, Sabah ben eve gidincede adam işe gitmiş olur, neyseki ovülasyon günümü atlattım
hatun soğumamış daha alev alevvv
İyi geceler aşkolar❤❤
İyi uykular bebeğim
Normlar de uyurdum da moralim bozuldu biraz iki gün gecikmeyle az önce peçete de biraz kirmizi vardı sanırım adet sokuluyor
Yapma bunu işte

Bilenmek değil de yorulmak diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…