Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle düşündüm iğnenin vurulduğu gün olursa daha iyi mi olur diye
Benim doktorum iğne günü dahil 3 gün üst üste sonra da gün aşırı diyordu tatlım
Basim çok kötü ağrıyordu biraz uzandim eşimin ısrarı üzerine kalkıp duş aldım şimdi iyi geldi bakıyorum bu arada test yapmadın yaa
İyi hadi bakalım
Öfff bu ne ya vicdansız
Kurabiye yap da yiyem

İyi hadi bakalım

Kurabiye yap da yiyem
Tmm canim bu ayda öyle deneyelim kaybedecek ne var

Eki Görüntüle 2757962
edaecoo meydan okumanı kabul ediyorum ben de L Limonlu Su sana meydan okuyorum çünkü C Capanin Gururu Teyom uğraşıp sürmez
Ayyy çok güzell olmuşşş balımmm daha şimdi görüyorum çnkümm netim bitmişti çünküm bugn sabah yenilendi çünküm makyajla uyudum silmeye üşendim GÖZüm şişti battı kıpkırmızı oldu. Bugn sabah temizlk yapıyorum öglen daha btirmemiştm kocişim gldi tırnak kes çamaşır yıka as kurut yerleştir banyo yap oğluşa bak yemk bulaşk derken giremedm çok sayfa birikmişş nanayı yedmm

Karbonatlı su iyi geliyor sıcağa yakın suyla yıkıyorum vajinami. Evlenmeden once de yapardım iyi gelirdi. Bide yemeklerimde soğan maydonoz gibi şeyler yerim. Aslında terapiyle beraber düzenli ilac iyi geliyor cnm ama bizim en büyük ilacimiz bebeklerimiz olucak ins

İnşallah canım benim Artık bebişlerimiz gelsin de bitsin bu süreçler

İyi hadi bakalım

Kurabiye yap da yiyem
Ayy pc başından yeni kalktım ödev hazırlıyordum çocuklara. Kız bitti daha o kurabiye günleri şiştim iyice, diyete başladım

Ne oldu kuzum bu hafta ne kaçırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…