Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins cnm doğal yollarla bişeyler yapıyorum bakalim. Yanlış görmediysem panik atak varmis sende öyle mi? Bende de var uzun sure ilac ve emdr terapisi gördüm baya iyiydim ama kızımı kaybedince ara ara yokluyor beni

Bide bana sor iki de bir gidip bakıyorum hasta oldum mu diye ama kuru suanlik

Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun insaallah.

Evet tabiki herşey nasip. Rabbim kolaylastrsn

Ellerine sağlık canım ama benim dikkatimi arkadaki bardak çekti aahh aahhh
Birgün birlikte yeriz inşallah birass da biz içmeyekk mii
Ins cnm doğal yollarla bişeyler yapıyorum bakalim. Yanlış görmediysem panik atak varmis sende öyle mi? Bende de var uzun sure ilac ve emdr terapisi gördüm baya iyiydim ama kızımı kaybedince ara ara yokluyor beni
Neler yapıyosun canım doğal olarak? Evet canım panik atağım var ve bu haftam çok kötü geçti bu yüzden. Ben hiç bir zaman düzenli ve sürekli bir ilaç kullanımı alamadım canım içtiğim bütün ilaçlar beni embesile bağlıyordu ben olmaktan çıkıyordum uyku ilacı dışında içemiyorum
Bide bana sor iki de bir gidip bakıyorum hasta oldum mu diye ama kuru suanlik
Ahaha heyecanını severim Allah gönlüne göre versin

Kalk kız ağır yedin Sipor yapalım

Hayırlı akşamlar kızlar şimdi birinin tavsiyesini sizinle paylaşacağım ve fikirlerinizi istiyorum
Şimdi biz iğneden 36 saat sonra ilişkiye giriyoruz ya bana söylenen yumurta çatlamadan önce ilişki olsun ki yumurta catladiginda içeride hazır sperm bulunsun sonuçta bizim hız problemi var yumurta çatlayana kadar anca gider bizim tembeller

Ohhhhh yarasinn resmen aciktim
Sağol canım benim
Canım gün aşırı ilişki fix.. iğneyi vurduğun gün de ilişki olsun
Hepsi diyet maşallah
Ben hep diyet

Sağol canım benim

Canım gün aşırı ilişki fix.. iğneyi vurduğun gün de ilişki olsun

Ben hep diyet
Bende öyle düşündüm iğnenin vurulduğu gün olursa daha iyi mi olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…