Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel bildin deseydin. Bazen dinlememek gerekiyor sanırım. Az çok bilmesi lazım boyutundan.

canım tüplerinin kapalı olup olmadığını göremediği için rahim filmi istiyolar eğer kapalıysa tedaviyle vakit kaybetmemek için burdaki çoğumuz çekildik .. ve rahim filminden sonra gebe kalma olasılığı artıyormuş

oyüzden sanırım bir boş bir dolu ilişki en iyisi sanıım

Korktum bende öyle deyince başka bi şey var galiba dedim teşekkür ederim
Sizce bunlar nasıl

Eklentiler

• AC43A248-58EC-405D-80FA-28EE11C09016.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 30
Yaaa kız öyle desene doğuma kalan süre anladım
kız o kadar uzak dua eder miyim
Canım bende günde 1 fincan içiyorum bazen içmiyorum ama uykum açılsın diye içiyorum ya sen günde kaç bardak iciyordun cnm
5-6 sen? Doktora ne zaman gidiyosun canım
Kız desene sen soldan yumurtluyorum deyince onu rahim mi sandın
kızlarrr nasılsınızzz... ben giremedim haftasonu bende değişiklik yok iğnelere devam yarın kontrol var yumurtalar büyümüşmü diye :) benden bu kadar :)
Kaliteli bir sürü güzel yumişin olsun inşallah canım
Kızlar ben de ultrasonda polikistik görünüm var hormonlarım normal, eşime de sperm testi yaptırdık bakar mısınız sonuçları nasıl? Herhangi bi sorun var mı?
Hayır canım herşey yolunda
afermmmmmmmmmm aşkitommmmmm azalttt süpersinnn bu yolda devmmm
Şimdi bitane içiyom
bir sperm yakalayıp döllenseler
Bizim kızlarda (yumurta) iş yok
kimse olmayacaksa ay boş geçmesin ben olayım bari
Ol hadi sen ol bu ay inşallah
Bugun jilet diyincee muslumm dinledimm bendee

Canım bunu doktorlar herşey süper olsa da söylüyor bize.. olası ihtimallere hazırlıyor seni işte
Yani ben sana dicektim sen değerlendir diye ama sonra doktorun kızae birşeylere sebep olmayayım diye sustum. Aşkım bak.. ovü öncesi haftada 2-3 kere rutin ilişki şart sperm içeride bayatlamasın tazelensin diye hatta gün aşırısı ideal olanıdır ama işte doktor tavsiyesiydi ne diyebilirdik ki..

Napsam bilemedim bi ay daha klomen mi kullansam acaba birde bi şey sorucam bu değerler nasıl sizce

Eklentiler

• 38FB056E-CAC6-41D5-B485-9F1029795953.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 27
ayyy çok gzell bi hbr aslında kuzummmm ama bilemedmmmm bndeee sen geçirmedn demi virüs hiç
Canım ben geçen sene 3 ocakta zatüre oldum ama öyle böyle bi zatüre değildi yatak döşek yattım ne antibiyotik ve pensilin ve kortizon açmadı ciğerlerimi coronaysa eğer babasını geçirdim diyorum tam 40 gün yattım. Dr lar şaşırdı nasıl geçmez diye ve geçer gibi olup tam 3 defa tekrarladı. En son tomografi çekildim o arada hamilelik oluşuyomuş işte radyasyon virüsü öldürüyomuş ya heralde o yaradı bana sonra geçti. Ama ne olduğunu bilmiyoruz.

Kızlar ben de ultrasonda polikistik görünüm var hormonlarım normal, eşime de sperm testi yaptırdık bakar mısınız sonuçları nasıl? Herhangi bi sorun var mı?
Maşallah şeytan kulağına de vur biyerlere Allah nazarlardan saklasın

cakltanesi kursla zaman geçer aslında güzel fikir
Bende öyle düşündüm 3,5 ay sürücekmiş zamanlamasıda iyi. İş bulamadığım için başvurmuştum aslında evde çok sıkılıyodum alışıkta değilim evde oturmaya bişeyler yapmak istiyorum.

Afiyet olsun fıstık
Et suyuna şehriye çorbası tavuk incik dünde makarna dapmıştım bol acı biberli onu yedik sonra çıkıp yürüdük starbucks dan kahve alıp avm nin bahçe duvarında oturduk ayy nasıl iyi geldi
Aa çok iyi yapmışsınız yaa hava almak da gerekiyor hep evde hareketsiz kalmak yoruyor insanı
Menemen ve spagetti
Adamamı yaptırdın spagettiyi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…