- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.101
Ne güzel bildin deseydin. Bazen dinlememek gerekiyor sanırım. Az çok bilmesi lazım boyutundan.Kızlar bana gerçekten bebek nasip olmuyo. Perş günü dr yumurtan daha 14 mm ptesi yi bekleyelim demişti ya bugün gittim ve hafta sonu yumurtam çatlamış. Ben dr bekleyelim dedi diye hafta sonu ilişkiye girmedim şaka gibi. Huzurla boş boş adeti bekleyebilirim. Dr dedi ki demek ki senin 17-18 civarı çatlıyor dedi
canım tüplerinin kapalı olup olmadığını göremediği için rahim filmi istiyolar eğer kapalıysa tedaviyle vakit kaybetmemek için burdaki çoğumuz çekildik .. ve rahim filminden sonra gebe kalma olasılığı artıyormuşDoktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum
oyüzden sanırım bir boş bir dolu ilişki en iyisi sanıımKızlar bana gerçekten bebek nasip olmuyo. Perş günü dr yumurtan daha 14 mm ptesi yi bekleyelim demişti ya bugün gittim ve hafta sonu yumurtam çatlamış. Ben dr bekleyelim dedi diye hafta sonu ilişkiye girmedim şaka gibi. Huzurla boş boş adeti bekleyebilirim. Dr dedi ki demek ki senin 17-18 civarı çatlıyor dedi
Korktum bende öyle deyince başka bi şey var galiba dedim teşekkür ederimcanım tüplerinin kapalı olup olmadığını göremediği için rahim filmi istiyolar eğer kapalıysa tedaviyle vakit kaybetmemek için burdaki çoğumuz çekildik .. ve rahim filminden sonra gebe kalma olasılığı artıyormuş
Yaaa kız öyle desenedoğuma kalan süre anladım
5-6Canım bende günde 1 fincan içiyorum bazen içmiyorum ama uykum açılsın diye içiyorum ya sen günde kaç bardak iciyordun cnm
Kız desene sen soldan yumurtluyorum deyince onu rahim mi sandınKızlar bugün çok ayakta kaldım mutfakta. Sağ kasık ağrısı var eşim de diyor ki keşke sol ağrısaydı. Niye diyorum, rahim solda ya belki bebek vardır diye cevap vermesin mi
Rahim ortada değil mi ya bunlar ne çok şey biliyor
Kaliteli bir sürü güzel yumişin olsun inşallah canımkızlarrr nasılsınızzz... ben giremedim haftasonu bende değişiklik yok iğnelere devam yarın kontrol var yumurtalar büyümüşmü diye :) benden bu kadar :)
Hayır canım herşey yolundaKızlar ben de ultrasonda polikistik görünüm var hormonlarım normal, eşime de sperm testi yaptırdık bakar mısınız sonuçları nasıl? Herhangi bi sorun var mı?
Şimdi bitane içiyomafermmmmmmmmmm aşkitommmmmm azalttt süpersinnn bu yolda devmmm
Bizim kızlarda (yumurta) iş yokbir sperm yakalayıp döllenseler
Ol hadi sen ol bu ay inşallahkimse olmayacaksa ay boş geçmesin ben olayım bari
Bugun jilet diyincee muslumm dinledimm bendee
Canım bunu doktorlar herşey süper olsa da söylüyor bize.. olası ihtimallere hazırlıyor seni işteDoktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum
Yani ben sana dicektim sen değerlendir diye ama sonra doktorun kızae birşeylere sebep olmayayım diye sustum. Aşkım bak.. ovü öncesi haftada 2-3 kere rutin ilişki şart sperm içeride bayatlamasın tazelensin diye hatta gün aşırısı ideal olanıdır ama işte doktor tavsiyesiydi ne diyebilirdik ki..Kızlar bana gerçekten bebek nasip olmuyo. Perş günü dr yumurtan daha 14 mm ptesi yi bekleyelim demişti ya bugün gittim ve hafta sonu yumurtam çatlamış. Ben dr bekleyelim dedi diye hafta sonu ilişkiye girmedim şaka gibi. Huzurla boş boş adeti bekleyebilirim. Dr dedi ki demek ki senin 17-18 civarı çatlıyor dedi
Napsam bilemedim bi ay daha klomen mi kullansam acaba birde bi şey sorucam bu değerler nasıl sizcekız o kadar uzak dua eder miyim
5-6sen? Doktora ne zaman gidiyosun canım
Kız desene sen soldan yumurtluyorum deyince onu rahim mi sandın
Kaliteli bir sürü güzel yumişin olsun inşallah canım
Hayır canım herşey yolunda
Şimdi bitane içiyom
Bizim kızlarda (yumurta) iş yok
Ol hadi sen ol bu ay inşallah
Canım bunu doktorlar herşey süper olsa da söylüyor bize.. olası ihtimallere hazırlıyor seni işte
Yani ben sana dicektim sen değerlendir diye ama sonra doktorun kızae birşeylere sebep olmayayım diye sustum. Aşkım bak.. ovü öncesi haftada 2-3 kere rutin ilişki şart sperm içeride bayatlamasın tazelensin diye hatta gün aşırısı ideal olanıdır ama işte doktor tavsiyesiydi ne diyebilirdik ki..
Kuzum C Capanin Gururu Teyom hormonlardan daha iyi anlıyor o bi bakar şimdiNapsam bilemedim bi ay daha klomen mi kullansam acaba birde bi şey sorucam bu değerler nasıl sizce
Tamam o zaman teşekkür ederimKuzum C Capanin Gururu Teyom hormonlardan daha iyi anlıyor o bi bakar şimdi
Simit peynirNe yemek yaptınız bugün gençler?
Canım ben geçen sene 3 ocakta zatüre oldum ama öyle böyle bi zatüre değildi yatak döşek yattım ne antibiyotik ve pensilin ve kortizon açmadı ciğerlerimiayyy çok gzell bi hbr aslında kuzummmm ama bilemedmmmm bndeee sen geçirmedn demi virüs hiç
Maşallah şeytan kulağına de vur biyerlere Allah nazarlardan saklasınKızlar ben de ultrasonda polikistik görünüm var hormonlarım normal, eşime de sperm testi yaptırdık bakar mısınız sonuçları nasıl? Herhangi bi sorun var mı?
Bende öyle düşündüm 3,5 ay sürücekmiş zamanlamasıda iyi. İş bulamadığım için başvurmuştum aslında evde çok sıkılıyodum alışıkta değilim evde oturmaya bişeyler yapmak istiyorum.cakltanesi kursla zaman geçer aslında güzel fikir
Et suyuna şehriye çorbası tavuk incik dünde makarna dapmıştım bol acı biberli onu yedik sonra çıkıp yürüdük starbucks dan kahve alıp avm nin bahçe duvarında oturdukNe yemek yaptınız bugün gençler?
Menemen ve spagettiNe yemek yaptınız bugün gençler?
Testte referans aralığı da olması lazım canımNapsam bilemedim bi ay daha klomen mi kullansam acaba birde bi şey sorucam bu değerler nasıl sizce
Bu şekilde gözüküyorTestte referans aralığı da olması lazım canım
Hepsi de normal aralıklarla canım. Sıkıntı yok gözüküyor.Bu şekilde gözüküyor
Ben biraz yorum okudum da e2 yüksek galiba geçen ay 74 tü bilmiyorum ki aman ya hepsi ayrı bi dertHepsi de normal aralıklarla canım. Sıkıntı yok gözüküyor.
Afiyet olsun fıstıkSimit peynir
Aa çok iyi yapmışsınız yaa hava almak da gerekiyor hep evde hareketsiz kalmak yoruyor insanıEt suyuna şehriye çorbası tavuk incik dünde makarna dapmıştım bol acı biberli onu yedik sonra çıkıp yürüdük starbucks dan kahve alıp avm nin bahçe duvarında oturdukayy nasıl iyi geldi
Adamamı yaptırdın spagettiyi kızMenemen ve spagetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?