Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bende böyle düşünüyordum ilk adetim düzensiz diye gittim sonra doktor böyle olumlu konuşmadı yumurtalarla ilgili amh düşük filan dedi 1:31 di korktum bilmiyordum neyin ne olduğunu 5 aylık evliyim 25 buçuk yaşındayım Artık bilmiyorum yarında bi gideyim ne derse artık

Aslında canım sayısal olarak 2.5 gibi 3 gibi değerleri görünce bizim amh az gibi düşünüyoruz. Kısmen doğru fakat bize lazım olan 1 adet yumurta. O yumurta her ay oluşuyorsa gebelik ihtimali var demektir. Genceciksin kendini başka şeylerle meşgul et kafanı dağıt eşinle gez güzel günler geçirmeye bak. Bebiş olunca ararsın bu günleri

Ya VALLA çok teşekkür ederim Biraz daha farklı düşüncem artık kafama takmamaya çalışcam ben biraz pinpirikliyim ondan oluyo galiba sağolun

Canım ultrason da sıvı görmedi mi ya açıklama yapması lazım
Gördü bebişim sıvı var dedi hafta sonu çatlamıştır dedi. Ama bizim sperm sayısı malum az önceki ilişki sanmıyorum ki ulaşsın. Amaan vallahi bezdim tükendim. Hesabım tutmuyo dr ların dediği tutmuyo hislerim tutmuyo. Benim zamanında 5 yumurtayla tutmadı gününü kaçırdığım hiç tutmaz. Bende artık diyorum kendime iki hafta belirti aramayayım sakin sakin adetimi bekleyeyim

Benim de oğlum geldiğinde aynı seninki gibi olmuştu çiçeğim. Bi gittim ki yumurta yok çatlamış dedi. Rabbim halimizi görüyor kalbimizin kırgınlığını biliyor. Devamız O'nda. Yeter kulum demiş olsun da tez vakitte kavuşalım inşallah bebeklerimize

Amiiin bebişim Bi anda bütün neşem hevesim gidiyo sonra Allah yine bir güç inanç veriyo çok şükür ki ümitler yeşeriyor. Allah evlerimizi neşelendirsin sağlıklı bebeklerimizle inşaallah

Amiiin bebişim Bi anda bütün neşem hevesim gidiyo sonra Allah yine bir güç inanç veriyo çok şükür ki ümitler yeşeriyor. Allah evlerimizi neşelendirsin sağlıklı bebeklerimizle inşaallah
O yeşerme olmasa hiç yaşamayız canım. Bugünümüze hamd olsun

Evimize çocuk şenliği lazım balım ya Rabbim dayanma gücü versin bizlere. Ara ara düşüyor modumuz insanız neticede. Ama olacak Allah’ın izniyle

Ozeldemi yaptrdin cnm bide kaç defa gttin aşamaları nasil cnm anlatirmsn
Özelde yaptırdım canım. Aşılamanın yapılacağı günle birlikte üç defa gittim. Adetin ikinci günü, adet bitimi ve sonra bir gün daha gittim.
Adetin ikinci günü iğnelere başladım. Ara ara gittiğim zaman yumurta boyutuna bakıyor uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra da aşılama yapılıyor. Benim yumurta kendiliğinden erkenden çatlamış o yüzden farklı oldu. cakltanesi daha detaylı bilgi verebilir sana kuzum

Aşko antakyalılar bizimki gibi koyu içmiyor ben antakyada içemiyorum çok açık geliyor bana kahveleri iskenderununki daha koyu. Canım Aşılama süreci tamamen doktorun fıtratına bağlı. Adetken gidiyosun hormon tahlili veriyosun ve ultrason muayene, herşey yolundayda ilaca başlıyorsun ilaçlar bittikten sonra tekrar ultrason ve doktor gelişmeye göre yavaşsa bir kere daha çağırabiliyor yumurtalar büyümüşse çatlatma vuruyosun doktorun söylediği gün ve saatte hastanede oluyosun. Eşin 3 gün cinsel perhiz yapmış olmalı, sperm veriyor laboratuara ve sperm yıkanıp seçiliyor. Bir enjektöre konuluyor sana veriliyor sen onunla aşılama odasına gidiyosun , işlem yapılıyor biraz uzandırıyorlar sonra eve geliyorsun 14 gün sonra test.. ve duphaston içmeye başlıyorsun
Oturtma yaptım cnm bn yanına havuçlu pilav ve salata sen ne yaptın bakalım
Afiyetler olsun şekerimm. Valla annem teble yapmış bir de bazlama ekmek yapmıştı onlardan getirdim eve. Kıymayı baharatlarla kavurdum , 2 biber közledim, ekmekleri kebaplık salçaladım yanına da 1 soğan salatası 1 de normal salata yaptım dürüm yapıp yedik
GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZ İNSALLAH BU AY KIZLAR
Amin inşallah kuzuş
Kız internetini idareli kullan bu ay da erken bitmesin
Enişteme derim ben senin arkanı kolluyorum diye bana ek paket alır halleycikle bir olup seni jiletlicekler derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…