Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle bebişim aşırı pişman oldum ama nasip diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Hafta sonu eşimle sırf dr u dinleyelim diye ilişkiye girmedik. Yani sadece çarşamba günü ilişki olmuştu o da hafta sonuna kadar teheeey kalmamıştır. Ben zorlasam da çabalasam da yok olmuyo olmuyo. Dr not aldı demek seninki erken çatlıyo dedi
oyüzden sanırım bir boş bir dolu ilişki en iyisi sanıım
bu da bize ders olsun deneyebildiğimiz kadar deneyelim

Bana bi kaç deneyin olmazsa çekelim dedi ama işte ben bi ay daha klomen mi kullansam acaba bilemedim ki

Afiyet olsun fıstık

Aa çok iyi yapmışsınız yaa hava almak da gerekiyor hep evde hareketsiz kalmak yoruyor insanı

Adamamı yaptırdın spagettiyi kız
Evet ya belim çok ağrıyo yavaş yavaş yürüdük gittiğimiz yer yokuş aşağı çok eğim yok ama dönüşte zorlanıyorum sanırım kasığım ağrıyo yanında biri olunca insan daha güvende hissediyo kendini. Bide kafeinsiz kahve buldum içtim ya ay dünyalar benim oldu haftada 3-4 gün gidip kahve içen insandım hemde en büyük boy. Kana kana içtim bugün

Hayırlısı olsunndiyeceğiz artık ne diyelim

Az içseydin kız

Bana bi kaç deneyin olmazsa çekelim dedi ama işte ben bi ay daha klomen mi kullansam acaba bilemedim ki
Canım doktorun doğrusunu yapmış bence sana en başından ihtimaller dahilinde herşeyi anlatmış bu kötü birşey olduğundan değil seni bilinçlendirmek için yaptığı birşey. Bazı dr lar hiç bir şey anlatmıyo sonra hamilelik olmadığında çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bu sende gebelik olmıcak demek değil yani. A planı B planı gibi düşün strese sokma kendini sakın

Haklısınız zaten ultrasonda baktı bi şey yok dedi gayet güzel dedi zaten 5 aylık evlisin dedi öyle bi anda olmaz stres yapmaman gerek dedi ilaç yazmayım istersen bi kaç ay deneyin olmazsa rahim filmi dedi ama işte acaba bu ayda klomeni kullansam mı sizce

Ah kuzum ya şu ovu testlerinden bulundur mutlaka hemen bugünü geç kalmadan değerlendirin belki dün çatladı
Ne yemek yaptınız bugün gençler?
Kayınvalide evindeyim canım tavuk yemeği var sarma var havuç tarator var var da var
Kesinlikle canım dikkatli olduktan sonra aslında iyi bir fırsat. Mesafeye dikkat edersin sınıfı da mümkün olduğunca havalandırırsınız

Akıntı devam ediyor mu canım?

Afiyetler olsun canım benim

Abowwww yok cnm bnmki maksimum 3 icebiliyorum fazlasını içmiyorum bide sizin kahveler daha acı antakyalilarinki gibi bende içerdim bı ara ama midemin ebesini belledi ondan sonra onu bıraktım cnm normal türk kahveai içiyorum artık oda maksimum 3 cnm adetli iken gidecgm cnm sana bende aşılama hakkında soracağım vardı cnm kaç defa gidiyorsun aşılamaya aşamaları ne oluyor cnm biraz anlatır mısın

Benim bildiğim evliliğin ilk bir senesinde tedavi uygulamıyolar gayet normal bir süreç. Benim arkadaşlarım hep 13. yada 14. aylarda kendiliğinden hamile kaldılar. Evliliğin tadını çıkar bir sene geçince olmazsa o zaman git doktora bence yani ben olsam öyle yapardım. Yaşın 30 dan yukarı değilse mantıklı gibi bu söylediğim. Ama 30 dan yukarıysa tabi ayrı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…