- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.121
Aynen öyle bebişim aşırı pişman oldum ama nasip diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Hafta sonu eşimle sırf dr u dinleyelim diye ilişkiye girmedik. Yani sadece çarşamba günü ilişki olmuştu o da hafta sonuna kadar teheeey kalmamıştır. Ben zorlasam da çabalasam da yok olmuyo olmuyo. Dr not aldı demek seninki erken çatlıyo dedikız o kadar uzak dua eder miyim
5-6sen? Doktora ne zaman gidiyosun canım
Kız desene sen soldan yumurtluyorum deyince onu rahim mi sandın
Kaliteli bir sürü güzel yumişin olsun inşallah canım
Hayır canım herşey yolunda
Şimdi bitane içiyom
Bizim kızlarda (yumurta) iş yok
Ol hadi sen ol bu ay inşallah
Canım bunu doktorlar herşey süper olsa da söylüyor bize.. olası ihtimallere hazırlıyor seni işte
Yani ben sana dicektim sen değerlendir diye ama sonra doktorun kızae birşeylere sebep olmayayım diye sustum. Aşkım bak.. ovü öncesi haftada 2-3 kere rutin ilişki şart sperm içeride bayatlamasın tazelensin diye hatta gün aşırısı ideal olanıdır ama işte doktor tavsiyesiydi ne diyebilirdik ki..
bu da bize ders olsun deneyebildiğimiz kadar deneyelimoyüzden sanırım bir boş bir dolu ilişki en iyisi sanıım
Bana bi kaç deneyin olmazsa çekelim dedi ama işte ben bi ay daha klomen mi kullansam acaba bilemedim kicanım tüplerinin kapalı olup olmadığını göremediği için rahim filmi istiyolar eğer kapalıysa tedaviyle vakit kaybetmemek için burdaki çoğumuz çekildik .. ve rahim filminden sonra gebe kalma olasılığı artıyormuş
Evet ya belim çok ağrıyo yavaş yavaş yürüdük gittiğimiz yer yokuş aşağı çok eğim yok ama dönüşte zorlanıyorum sanırım kasığım ağrıyo yanında biri olunca insan daha güvende hissediyo kendini. Bide kafeinsiz kahve buldum içtim ya ay dünyalar benim olduAfiyet olsun fıstık
Aa çok iyi yapmışsınız yaa hava almak da gerekiyor hep evde hareketsiz kalmak yoruyor insanı
Adamamı yaptırdın spagettiyi kız
Hayırlısı olsunndiyeceğiz artık ne diyelimAynen öyle bebişim aşırı pişman oldum ama nasip diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Hafta sonu eşimle sırf dr u dinleyelim diye ilişkiye girmedik. Yani sadece çarşamba günü ilişki olmuştu o da hafta sonuna kadar teheeey kalmamıştır. Ben zorlasam da çabalasam da yok olmuyo olmuyo. Dr not aldı demek seninki erken çatlıyo dedi
bu da bize ders olsun deneyebildiğimiz kadar deneyelim
Amin canım aynen öyle vardır Allah ın nasip edeceği hayırlı bir zamanHayırlısı olsunndiyeceğiz artık ne diyelim
Az içseydin kızEvet ya belim çok ağrıyo yavaş yavaş yürüdük gittiğimiz yer yokuş aşağı çok eğim yok ama dönüşte zorlanıyorum sanırım kasığım ağrıyo yanında biri olunca insan daha güvende hissediyo kendini. Bide kafeinsiz kahve buldum içtim ya ay dünyalar benim olduhaftada 3-4 gün gidip kahve içen insandım hemde en büyük boy. Kana kana içtim bugün
Canım doktorun doğrusunu yapmış bence sana en başından ihtimaller dahilinde herşeyi anlatmış bu kötü birşey olduğundan değil seni bilinçlendirmek için yaptığı birşey. Bazı dr lar hiç bir şey anlatmıyo sonra hamilelik olmadığında çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bu sende gebelik olmıcak demek değil yani. A planı B planı gibi düşün strese sokma kendini sakınBana bi kaç deneyin olmazsa çekelim dedi ama işte ben bi ay daha klomen mi kullansam acaba bilemedim ki
Valla göz açıp kapayana kadar bittiAz içseydin kız
Ayy şu güzel günlere biz de geçelim hayırlısıyla yaaValla göz açıp kapayana kadar bittiresmen buldumcuk oldum. Eşim yavaş yavaş oturuyoruz diyo nasıl diktiysem kafaya
Haklısınız zaten ultrasonda baktı bi şey yok dedi gayet güzel dedi zaten 5 aylık evlisin dedi öyle bi anda olmaz stres yapmaman gerek dedi ilaç yazmayım istersen bi kaç ay deneyin olmazsa rahim filmi dedi ama işte acaba bu ayda klomeni kullansam mı sizceCanım doktorun doğrusunu yapmış bence sana en başından ihtimaller dahilinde herşeyi anlatmış bu kötü birşey olduğundan değil seni bilinçlendirmek için yaptığı birşey. Bazı dr lar hiç bir şey anlatmıyo sonra hamilelik olmadığında çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bu sende gebelik olmıcak demek değil yani. A planı B planı gibi düşün strese sokma kendini sakın
Ah kuzum ya şu ovu testlerinden bulundur mutlakaKızlar bana gerçekten bebek nasip olmuyo. Perş günü dr yumurtan daha 14 mm ptesi yi bekleyelim demişti ya bugün gittim ve hafta sonu yumurtam çatlamış. Ben dr bekleyelim dedi diye hafta sonu ilişkiye girmedim şaka gibi. Huzurla boş boş adeti bekleyebilirim. Dr dedi ki demek ki senin 17-18 civarı çatlıyor dedi
Kayınvalide evindeyim canım tavuk yemeği var sarma var havuç tarator var var da varNe yemek yaptınız bugün gençler?
Kesinlikle canım dikkatli olduktan sonra aslında iyi bir fırsat. Mesafeye dikkat edersin sınıfı da mümkün olduğunca havalandırırsınızBende öyle düşündüm 3,5 ay sürücekmiş zamanlamasıda iyi. İş bulamadığım için başvurmuştum aslında evde çok sıkılıyodum alışıkta değilim evde oturmaya bişeyler yapmak istiyorum.
Ahhh AminnnnnnAyy şu güzel günlere biz de geçelim hayırlısıyla yaa
Akıntı devam ediyor mu canım?Kızlar bana gerçekten bebek nasip olmuyo. Perş günü dr yumurtan daha 14 mm ptesi yi bekleyelim demişti ya bugün gittim ve hafta sonu yumurtam çatlamış. Ben dr bekleyelim dedi diye hafta sonu ilişkiye girmedim şaka gibi. Huzurla boş boş adeti bekleyebilirim. Dr dedi ki demek ki senin 17-18 civarı çatlıyor dedi
Afiyetler olsun canım benimAh kuzum ya şu ovu testlerinden bulundur mutlakahemen bugünü geç kalmadan değerlendirin belki dün çatladı
Kayınvalide evindeyim canım tavuk yemeği var sarma var havuç tarator var var da var
Kesinlikle canım dikkatli olduktan sonra aslında iyi bir fırsat. Mesafeye dikkat edersin sınıfı da mümkün olduğunca havalandırırsınız
Sağ ol balımmAfiyetler olsun canım benim
Aminn canımm inşallah hayırlısıyla tez zamandaAyy şu güzel günlere biz de geçelim hayırlısıyla yaa
Abowwww yok cnm bnmki maksimum 3 icebiliyorum fazlasını içmiyorum bide sizin kahveler daha acı antakyalilarinki gibi bende içerdim bı ara ama midemin ebesini belledi ondan sonra onu bıraktım cnm normal türk kahveai içiyorum artık oda maksimum 3 cnmkız o kadar uzak dua eder miyim
5-6sen? Doktora ne zaman gidiyosun canım
Kız desene sen soldan yumurtluyorum deyince onu rahim mi sandın
Kaliteli bir sürü güzel yumişin olsun inşallah canım
Hayır canım herşey yolunda
Şimdi bitane içiyom
Bizim kızlarda (yumurta) iş yok
Ol hadi sen ol bu ay inşallah
Canım bunu doktorlar herşey süper olsa da söylüyor bize.. olası ihtimallere hazırlıyor seni işte
Yani ben sana dicektim sen değerlendir diye ama sonra doktorun kızae birşeylere sebep olmayayım diye sustum. Aşkım bak.. ovü öncesi haftada 2-3 kere rutin ilişki şart sperm içeride bayatlamasın tazelensin diye hatta gün aşırısı ideal olanıdır ama işte doktor tavsiyesiydi ne diyebilirdik ki..
Oturtma yaptım cnm bn yanına havuçlu pilav ve salataNe yemek yaptınız bugün gençler?
Benim bildiğim evliliğin ilk bir senesinde tedavi uygulamıyolar gayet normal bir süreç. Benim arkadaşlarım hep 13. yada 14. aylarda kendiliğinden hamile kaldılar. Evliliğin tadını çıkar bir sene geçince olmazsa o zaman git doktora benceHaklısınız zaten ultrasonda baktı bi şey yok dedi gayet güzel dedi zaten 5 aylık evlisin dedi öyle bi anda olmaz stres yapmaman gerek dedi ilaç yazmayım istersen bi kaç ay deneyin olmazsa rahim filmi dedi ama işte acaba bu ayda klomeni kullansam mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?