Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben eylül de kasımda sadece klomen kullandım ama sonuç alamadık aralıkta da klomen ve ovitrelle kullandım ama iğneden 36 saat sonra birliktelik olmadı 48 50 saat sonra oldu ama iğneden 12 saat sonra da birliktelik olmuştu sizce umutlanmalımıyım bu ay

Enişteme derim ben senin arkanı kolluyorum diye bana ek paket alır halleycikle bir olup seni jiletlicekler derim
Kız çok güldürdün beni adam eve en ucuz İnterneti almış 2 kişi aynı anda bağlanamıyoruzsana paket alacağına jilete razı olur

Kaçıncı günü iğnenin canım. Bence umut var

birde bende sadece arada batma hissi oluyor onun dışında hiç bi belirti yok böyle belirtisi olmadığı halle hamile kalan biliyor musunuz ?
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. İğneden 12 saat sonra olması ve ertesi gün olması gayet yeterli tabiki umutlanmalısın inşallah bebişin seninledir . İğneyi ne zaman vurdun? Hiç belirtin olmayabilir de olabilir de gebelik herkeste farklı olur
Kız çok güldürdün beni adam eve en ucuz İnterneti almış 2 kişi aynı anda bağlanamıyoruzsana paket alacağına jilete razı olur
O zaman ben size alayım kız hayrıma

Benim 15 GB canım iş yerinde de kablosuz çok iyi zaten. Eşime bile paylaşıyorum

Helloooo kizlar
Koye kaynanama ciktikk bu aksamm is cikisi el acmasi borek,icli koftee veee karadenizlilere ozel kada diye birsey var ondann yapmis
Burdaa kalicazz bu aksamm ben erken uyuyyorum diyee kactimm odamaa
Nekdrda sahanee bi gelinn
Ayyy gözümüz yollarda kalmıştı gelincik Neler neler hazırlamış kaynanan ne güzel.. analar ne kaynanalar doğuruyor

hoş budum canım inş. bebişim benimledir 12 aydır deniyoruz neredeyse artık yoruldum sanırım gerçi ben ilk çocuğumda da neredeyse 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim

Ayyy gözümüz yollarda kalmıştı gelincik Neler neler hazırlamış kaynanan ne güzel.. analar ne kaynanalar doğuruyor
He ya kıskandım H halleycik seni. 6 yıldır daha kaynanamın özel bir yemeğini yememişim. Gidince ya götürüyor, ya da ben yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…