- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.581
Teşekkür ederim Ayşeee öğrendiğim iyi olduGenelde yumurta çatladıktan hemen sonra akıntı beyaz olur.
Amin canımhiç ihtiyacın yok ki, bebek gibisin zaten
Rabbim sabır versin canım. Hepimizin gideceği yer orası. Kavuşma gününe kadar Rabbim dayanma gücü versin.
Hemde ne boşluk canım.. AminCanım benim o boşluk nasıl bir şey tahmin edebiliyorumRabbim sabrını artırsın
Amin canımKıyamam mekanı cennet olsunbebekler hissediyomuş hatta biyerde okudum. Kadın ultrason çektirmeye gidiyo doktoru bebek ağlıyo sen bişeye mi üzüldün diyo. Kadın da bir gün öncesinde üzülüp ağladığı bir olayı anlatıyo çok etkilendim diyo. Doktoru mümkün olduğu kadar neşeli komik şeyler izlemesini söylüyo. Havayı biraz dağıtmaya çalış canım çıkıp bi hava al istersen yada müzik aç belki iyi gelir
Amin canımcanm bnmm başınız sagolsunnn nurlar içinde yatsınacının tarifi yok.. anne babanın hiç yok.. rabbm dayanma gücü versn
Tatlım üzüldüm.. hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutEvet sokuldu lekeli değil pihtili da değil
Allah rahmet eylesin canımOmur-un Hatunu LaRisaCca bende 2014 de kaybettim babamı öğretmenim öğretmenler gününde kaybettim her öğretmenler günü benim icin izdirap
Ahhh bu kurslar bir yandan iyi bri yandan muhasebe bölümü okuyan insanalr yerleşemezken iş bulamazken iş kur teşvikinden eleman alan iş verenler var..Kızlar ben halk eğitimde kursa başvurmuştum muhasebe kursuna kabul oldum ama pandemiden dolayı tabi okullar kurslar falan durduruldu. Bugün kursun öğretmeni yazmış yarın başlıyor kursumuz diye. Gidicem ama inşallah virüs falan kapmam. Biraz çıkar yürürüm iyi olur gibide geldi ama aklım karışık valla. Birde işkur eğitimi diye geçicekmiş belli bi ücrette vericeklermiş
Tatlım saf zeytinyağı ile silmeyi dene çamaşır giymemeye çalış bir süre..Gögüs ucumdaki aci ve siskinlik gecmedi yaaa
Bolca nemlemdiriyom amaa elleyince bile aciyor ya
Ayyy çok güzel haber bu inşallah sorunsuz artışlar olurKızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirden
Stressiz inşallah olur doğal yolla canım..Kaynanam dedi ki inşallah bu ay gebe kalırsın tüp yaptırcan diye stresin gitmiştir bi bakarsın bu ay tutar hem ikiz olmamış olur. Lan batıyo mu bu millete ikiz olma ihtimali anlamıyorum ben ya
Doğru diyorsun canımm sonu güzel olsunda lpg farketmiyorİnsanın nedense nefsine ağır geliyor. Ama olsun da tüp doğal gaz fark etmez canım
İbitHamişko
AhahahBanada dugun arifeesinde kaynanam eltimin ismini soyleyip ondada bundan var
Sunun benzeri bunda var diyip herseyde söylüyodu lafin arasinda kardesine soyledim sonra bidaha demedi
Elti dusmani yapicakti pardon katili
Ahh o level e geçecez mi yaKizim yerim seni bak heeolsun tabiki olsun insallaaaaah Allahim simgeninde olsun hatta kaynanasina inat ikizi olsun burdaki herkesin olsun. Kimsenin kucagi bos kalmasin sonra da cocuklarla ilgili grup kurup ordan devam edelim
Öyle yapıyoz canım mecburValla tanımadığım için yorum yapmak istemedim canımLaRisaCca ikiz gebeliklerde risk oranı daha yüksek oluyo ya belki onu düşünüp söylemiştir ne bileyim aman kimseyi takmamak lazım he he diyip geçiceksin
Aşko o aydan aya değişiyor bende bu ay hiç olmadı vallaHepinize selam kızlar aklıma takılan bir soru var da yardımcı olur musunuzBenim hep yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntım olur bu ay beyaz oldu. Yumurtlama olduğunda ve çatladığında akıntı nasıl oluyor ? Google dan baktım ama hep şeffaf diyor.
Ay bu inşallah sensindir ama sen değilsen ilk sırada kesin benTatataaaaamm. Cino beni önce heyecanlandırdı ama sonu tırt olduama ben değilsem sizlerden biri olmalı bu kesin. LaRisaCca H halleycik edaecoo Nureella MelodiminEsi Ayseee1987 Eki Görüntüle 2759762
Kafayı yerAmin canım
Hemde ne boşluk canım.. Amin
Amin canımDün yattım hep tlfa bile arama gelmesi dışında bakmadım..
Amin canım
Tatlım üzüldüm.. hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umut
Allah rahmet eylesin canım
Ahhh bu kurslar bir yandan iyi bri yandan muhasebe bölümü okuyan insanalr yerleşemezken iş bulamazken iş kur teşvikinden eleman alan iş verenler var..
Tatlım saf zeytinyağı ile silmeyi dene çamaşır giymemeye çalış bir süre..
Ayyy çok güzel haber bu inşallah sorunsuz artışlar olur
Stressiz inşallah olur doğal yolla canım..
Takma sen her lafı doğal yolla olsa ikiz ne söyleyecek merak ettim
Taşınan benim o doğru, 10 katlı binaİbit
Ahahaho cevher var sende
Ahh o level e geçecez mi ya
Öyle yapıyoz canım mecburdüşünsene elime alıp terliği kafasına fırlatıyomuşum
Aşko o aydan aya değişiyor bende bu ay hiç olmadı valla
Ay bu inşallah sensindir ama sen değilsen ilk sırada kesin ben
Cino eksik bilmiş canım gülüşmeler senin evinden de gelecek aslındaTatataaaaamm. Cino beni önce heyecanlandırdı ama sonu tırt olduama ben değilsem sizlerden biri olmalı bu kesin. LaRisaCca H halleycik edaecoo Nureella MelodiminEsi Ayseee1987 Eki Görüntüle 2759762
Benim dileğim sen oraya taşınmadan bebişin işlerini zorlaştırmasıTaşınan benim o doğru, 10 katlı binaama bebiş sizlerin
Ben 2019 un ekiminden beri ugrasiyirum.Sen de bayağıdır uğraşanlardansın o zaman
Ben de 2019 ağustos kuzuBen 2019 un ekiminden beri ugrasiyirum.
Benim o boş gebelik normal hiç beklemediğim anda oluştu ama malesef ondan sonraki süreçte yakalayamadık o mutluluğuSen de bayağıdır uğraşanlardansın o zaman
Kız o bana düşman zatenCino eksik bilmiş canım gülüşmeler senin evinden de gelecek aslındayakında
Eve gelince hemen cikartirim canimm ama zeytinyagini deniyimm biiAmin canım
Hemde ne boşluk canım.. Amin
Amin canımDün yattım hep tlfa bile arama gelmesi dışında bakmadım..
Amin canım
Tatlım üzüldüm.. hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umut
Allah rahmet eylesin canım
Ahhh bu kurslar bir yandan iyi bri yandan muhasebe bölümü okuyan insanalr yerleşemezken iş bulamazken iş kur teşvikinden eleman alan iş verenler var..
Tatlım saf zeytinyağı ile silmeyi dene çamaşır giymemeye çalış bir süre..
Ayyy çok güzel haber bu inşallah sorunsuz artışlar olur
Stressiz inşallah olur doğal yolla canım..
Takma sen her lafı doğal yolla olsa ikiz ne söyleyecek merak ettim
Sağol canım benim inşallah. Bu evimizde çok hayalim vardı, nasip olmadı. İnşallah yeni eve yeni bebek olurBenim dileğim sen oraya taşınmadan bebişin işlerini zorlaştırması
İyi iyi mazeretin kabulBi fıtı fıtı yaptım da geldimgün aşırı düzenini bozmayalım şimdi
Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşallah. 2018 şubattan beri gidip geliyorum ben hastaneye.Ben 2019 un ekiminden beri ugrasiyirum.
Aminn canimm oyle guzel yagmur yagiyorkii suan hepimiz icin dua ettimSağol canım benim inşallah. Bu evimizde çok hayalim vardı, nasip olmadı. İnşallah yeni eve yeni bebek olur
İyi iyi mazeretin kabul
Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşallah. 2018 şubattan beri gidip geliyorum ben hastaneye.
Bana bak canın isterse alıkoyma kendiniSağol canım benim inşallah. Bu evimizde çok hayalim vardı, nasip olmadı. İnşallah yeni eve yeni bebek olur
İyi iyi mazeretin kabul
Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşallah. 2018 şubattan beri gidip geliyorum ben hastaneye.
6 aylık oldu di mi? Zaman su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?