Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitme kız canım çekerse ben nereye gidecem

İnşallah tutar yaa çok hevesleniyorum inşallah kursağımda kalmaz
Canım sizin bilindik probleminiz yok, Allahın izniyle senin hem embriyo epey kalır, hem de hamiş olursun. Senden aşırı umutluyum nedense.

Hanımlar klomen kullanmıştım bu ay, bugün 21.gün ve İğneden sonraki 14.gün.progesteron testi 15.85 çıktı. Dr a giremedim kalabalıktı bayağı. Anlayan yorumlayabilir mi

Canim benim hamile oldugum ay 10 cikmisti. Doktor iyi ctlamis yumurtan kaliteli demekki demisti

Bence bizimkinin amacı diğer oğlundan önce bizim 2 çocuğumuz olmasın diye hep ötekinin olsun biz özenelim
Ne alaka derdi ne ? Aman ben yıldım yaa. Ayrıca Allah nasip ederse 2izde olur 3üzde olur olayın tüple ilgisi yok. İşte böyle olunca inandına ikiz olsun istiyor insan sadece benmi böyleyim

Canım sizin bilindik probleminiz yok, Allahın izniyle senin hem embriyo epey kalır, hem de hamiş olursun. Senden aşırı umutluyum nedense.
İnşallah kuzum. İkimiz de bu defa topu ağlara atarız
Oraya gelirsem beni götür de yolayım o kaynananısen yolsan yüzyüze bakıyorsun olmaz ben yoksam Bi daha görmeyeceğim zaten
Kız yapsana ya keşke yapsan ya

Şimdi sen onu bunu bırak, emreyi kucağına al öp sarıl de ki Allah ım simge nin de olsun

Kizim yerim seni bak hee olsun tabiki olsun insallaaaaah Allahim simgeninde olsun hatta kaynanasina inat ikizi olsun burdaki herkesin olsun. Kimsenin kucagi bos kalmasin sonra da cocuklarla ilgili grup kurup ordan devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…