Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba size bsy sormak istiyorum ben bu ay günde 1 tane 5 gün boyunca femara kullandım ve dr beni adet 12 günü çağırdı ve en büyük yumurtam 12 mm di 15 ci gün tekrar gel dedi gittim bu sefer 10 mm en büyüğü sizce bu 12 mm olan 2 gün içinde büyüyüp çatlamış ola bilir mi bu durumu yaşan var mı aranız da bugün ovulasyon testi yaptım pik olmak üzereydi şuanda kasık ağrım ve akıntım var

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. bu ay bi arkadaşımız yani haileyy senin gibi ilaç kullandı, doktor ilişkide bulunmayın bilmemne günü gel bakalım dedi yumurta o sırada çatladı ve “hmm senin yumurtan erken çatlıyormuş bu ay tedavi iptal önümüzdeki ay yapacağız tekrar” dedi. Yumurtan yeterli olgunluğa ulaşmadan çatlıyor olabilir ama eğer ilişki olduysa o esnada gebelik oluşmayacağı anlamına gelmez 13 mm yumurta ile gebe kalanı da gördük burada

Aynen oyle canim daha dun gibi sanki. 7 aylik oldu hatta. Haziranda dogdu
Simge teyzesinin aklı beş karış havada olduğundan unutuyo artık doğmak bilmeyen bebekti emre hatırlıyor musun “bugün de mi doğmadı” muhabbetlerimizi

Dr rahimde 3 çizgi var ovulasyon gözüküyor dedi bende çatladı diye düşündüm dün gittim ve bugün ilişki olsun dedi ben ne zaman sonra kan vermeliyim peki 28 Aralık son adetim 28 ocak da versem belli olur dimi

Dr rahimde 3 çizgi var ovulasyon gözüküyor dedi bende çatladı diye düşündüm dün gittim ve bugün ilişki olsun dedi ben ne zaman sonra kan vermeliyim peki 28 Aralık son adetim 28 ocak da versem belli olur dimi
Canım ovüden 2 hafta sonra kanda çıkar
Emreye iyi bakmak lazım. Kızımız olursa ona veririz olur mu N Ned en
kullanıcılar yarışıyor
Aysom üroloji uzmani gibimm
Kız ayşo bu taktiği denemişti tutmamıştı bi de ben deneyeyim

Nerden anladın gebelikte de benim sivilcem çıkmıştı çünkü bebek gelişimi de hormonal bir durum
Benim çıkmamıştı, hayatımda hiç olmadığım kadar güzel bir cildim vardı. Her ay normal rutin durumlar işte, bana test heyecanı bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…