Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne alaka derdi ne ? Aman ben yıldım yaa. Ayrıca Allah nasip ederse 2izde olur 3üzde olur olayın tüple ilgisi yok. İşte böyle olunca inandına ikiz olsun istiyor insan sadece benmi böyleyim
Valla tanımadığım için yorum yapmak istemedim canım LaRisaCca ikiz gebeliklerde risk oranı daha yüksek oluyo ya belki onu düşünüp söylemiştir ne bileyim aman kimseyi takmamak lazım he he diyip geçiceksin

Ah canım bilmiyorum ki hsg çeken doktor rahim ağzında kavis var dedi . Bir başka doktor asilama yaparken rahim ağzında darlık var dedi . Tam tesbit için tüp bebek merkezine gidince öğrenicem. Benim aşılama da 3 gün kanamam oldu ama hsg de hiç kanamam olmadi . Aklımda deli sorular . Hsg çeken doktorum dan hiç kanama gelmezken asilamada neden geldi ? Vb

Yok canım ya rahim agzi darlığı varmış yada kavisi

Hepinize selam kızlar aklıma takılan bir soru var da yardımcı olur musunuz Benim hep yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntım olur bu ay beyaz oldu. Yumurtlama olduğunda ve çatladığında akıntı nasıl oluyor ? Google dan baktım ama hep şeffaf diyor.

Ayına göre değişiyor canım. Zaten hormonlar, vücutlar da kafayı yemiş durumda

Genelde yumurta çatladıktan hemen sonra akıntı beyaz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…