Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabii çektim bu ay, hem sağ hem sol hem sağ bacak havada sol aşşağıda, sonra değiştirdim sol havada sağ bacak aşağıda.
Yani şeyettikten sonra yatakta 1 saat aerobik yaptım
Adama dedim ki gel bacağımdan salla “niye ? Kk tıp fakültesi öyle mi emretmiş?” Dedi
Ayy insallah Yolûnda olur bu sefer
İnşallah canım benim inşallah

İnşallah canımmm

Canım onun annesi ve kardeşi kendisinde kaldı yatıya o yüzden gelemedi yorgundur yarın kesin gelir. Sanki adeti sökülmüştü.. yine başkasıyla mı karıştırıyorum acaba. Yook hatta klomen mi kullansam filan demişti
Çocuk bi olsun sonra biz eğlenecez onlarla hatta onları meletecez
Kız bi tek kocamı değil kaynanamı da
Jajajjaj iki bakan ucte bakar tek olsunda
Bakamayız kız 1 çocuk tek kişilik dev kadro zaten. gerçekten bir tane olsun da inşallah gerisine bakarız

Peki tüp bebek düşünüyor musun? Ben 34 yaşındayım .amib canım inşallah rabbim ol der ve olur
Evet canım teo ve ben aynı doktora gidiyoruz ben adet olunca tüpe geçiyorum teo 2-3 ay sonra eşinin tedavisi bitince geçecek Allahın izniyle. Sen de düşünüyordun yanlış hatırlamıyorsam

Peki tüp bebek düşünüyor musun? Ben 34 yaşındayım .amib canım inşallah rabbim ol der ve olur
Ben 1 kez yaptım, tek embriyo yaşadı o da tutmadı canım. 2.ye de başlayamadım bir türlü. Bir sürü talihsizlik oldu. Bu ay başlayacaktık, geçen ay korona olduk. Eşimin değerleri çok düştü yine ertelendi

Beni hatırlıyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…