Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç bugüne kadar ki süreçte hep alttan muayene ettiler beni. Yazık bana
Adet iken en sağlıklı muayene yumurtalıkların daha net görünebilmesi açısından alttan olur kuzu. Yoksa deli mi diğer doktorlar bir muayene yapıyorlar her taraf kan revan

Dün sağ kasığımın ağrısı öyle bir yansıyordu ki takvimden 14. Gün olduğunu görmesem kesin böbreğim ağırıyor diye düşünürdüm. Bugün de sanki o kadar ağrı daha akşam olmamış gibi hiçbirşeyim yok.. yüksek ihtimalle yumurtlamaydı ama akıntı filan hiç olmadı

Bazen hsg de çok ince malzemeler kullanıyorlar, benim de hsgde hiçbişey hissetmedim kıl tekniği diye bi yeni sistemle yapmışlardı, yani şöyle herşeyi tek tek anlatan bizim gibi pimpiriklenen işinin ehli bir doktora denk gelsem içim rahat edicek ama bazen o kadar saçma sapan şeyler duyuyorumki insanlara yazık oluyor yani kaç ay gidip gelip uğraştırıyolar hem maddi hem manevi yıpranıyolar, bana da ikinci aşılamayı yapmak istediler ama yaptırmadm

BEn ettim siz etmeyin bol bol birliktelik yaşayın

O da olabilir bi de buna bakalım demişlerdir içinden ne çıkacak
İçi hep boş ya
sabah sabah güldürdünüzz çok yaşayın emii C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca
Hep beraber inşallah canım. Ne yapalım dalgaya almayınca da olmuyor. 4 ayı böyle bekleyeceğim mecburen
Kız içerde akacak birşey kalmadı artık haber bile etmiyor çatladım diye

kızlar ya birşey sorucam şimdi bu iğneleri hapları kullanıyoruz bazılarında 3 ,5 yumurta oluyor bazılarında 1 tane bu neyle alakalı bir durum
Zaten var olan yumurta foliküllerinin olgunlaşması ile ilgili canım. Orta düzeyde ise ilaçla da 3 olgunlaşabiliyor. Bazı ay 3 bazen tek olabiliyor. Tüp bebekte de ilaçlarla çoğunu eşit büyütmeye çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…