Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallah ikize ucuze acigim tek olsunda birede raziyim gerci

Simge teyzesinin aklı beş karış havada olduğundan unutuyo artık doğmak bilmeyen bebekti emre hatırlıyor musun “bugün de mi doğmadı” muhabbetlerimizi

Ahh ah arkadaslar 28 cikti acaba hamile miyim?testteki cift cizgiyi goruyo musunz vs den bugunde mi dogmadilara kadr gelmistik 40+3 de dogdu velet bide o kadr beklettikten sonra sezeryanla geldi tam oldu

Sokuldu asko dün doktara gittim tekrardan hormon testine bakayım dedi kan aldi amh gerek yok önemli olan düzenli adet görmen dedi amh iyi çıksa bile sen düzenli adet gormuyosan bir ise aramaz dedi . Annemler bizdeydi o yüzden giremedim siteye bugün sonucları almaya gidecem paylaşırım sizinle bakalım inşallah sonuç degismemis aynı kalmıştır

Lariii o benimmm

Valla insanlar ne bulsa saldırıyo. Ben iki üniv okudum yetmedi yüksek lisansa başladım bide üstüne iş güvenliği uzmanı oldum bakalım daha ne olucam ama yok işte iş miş aralık gibi iş ayarlayabilşrsem çalışmam lazım tek maaş çok zor

Günaydııın Lari ben hiç ilaç kullanmadım başka bir arkadaşla karıştırdın sen beni o arkadaş E emir91 di galiba bende okudum bugün üzüldüm hatta

Yok kız 5. Çocuğa hamileyim ya nasıl unuttun beni
Ahahhah amannn tamam tamam şimdi hatırladım
Ahh ah arkadaslar 28 cikti acaba hamile miyim?testteki cift cizgiyi goruyo musunz vs den bugunde mi dogmadilara kadr gelmistik 40+3 de dogdu velet bide o kadr beklettikten sonra sezeryanla geldi tam oldu
Ahahah :))) çok iyi hatırlıyorum yaa Rabbim üniversitelerini görmeyi nasip etsin
Lariii o benimmm
Ayy şekerim benim gelmişsin
Günaydınnnn Hazırlanıp kursa gidicem dönüşte yazarım artık iyi haberler gelsin bugün
İyi kurslar beybi dikkat et kendine
Günaydııın Lari ben hiç ilaç kullanmadım başka bir arkadaşla karıştırdın sen beni o arkadaş E emir91 di galiba bende okudum bugün üzüldüm hatta
Aşko :)) biliyosun beni hafızam on numara
gelde şimdi sayfa sayfa okuuu
Bu da sana ceza olsun soru sorcam iyi oku iyi çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…