Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şidmi ben bu ay iğne kullandım 1 tane oluşmuş geçen aylarda femara hap kullandım ozamanda tek vardı yani iğnenin etkisi olmamış sanırım

şidmi ben bu ay iğne kullandım 1 tane oluşmuş geçen aylarda femara hap kullandım ozamanda tek vardı yani iğnenin etkisi olmamış sanırım
Benim de hep bir oluyor canım toplam dört ay iğne ile kontrol edildi hep 1 yumurta olgunlaştı

Evet canım teo ve ben aynı doktora gidiyoruz ben adet olunca tüpe geçiyorum teo 2-3 ay sonra eşinin tedavisi bitince geçecek Allahın izniyle. Sen de düşünüyordun yanlış hatırlamıyorsam
Aynen canim mecbur düşünüyorum yaş ilerliyor

2. Aşılamayı yaptiricaktim geçtiğimiz ay ama malesef iki tarafta da yumurtam büyümedi hayret ettim

tüp bebek aşamasındada tek bir yumurta olursa ne oluyor acaba.. tek tek alıp biriktiriyolarmı yoksa şansımız düşükmü oluyor
Canım ordaki tedavi farklı oluyor. Şuan normal hiçbir şey kullanmadığın ay dört beş folikül arasından sadece birisi baskın çıkıyor. İğneli yumurta geliştirmede aynı şey, gebelik yine doğal yolla oluyor, bu tedavide de baskın olan bir veya iki yumurta çıkıyor. Ama tüp bebekte hem yumurta geliştirici iğne kullanıyorsun hem de çatlamasını önleyici iğne. Doğal olarak foliküllerin hepsi olgunluğa erişiyor. Kaliteli bir yumurta lazım bize. 10 yumurta olgunlaşıp 8 i boş çıkan biliyorum. O yüzden sayısı değil kalitesi önemli

Rabbim yardım etsin kızlar o ne dilerse o olur . Sık sık esmalarla Allahi anın. Yemek yaparken otururken yatarken yürürken.

hmm anladım canıum bende diyorum heray 1 yumurta 1 yumurta tüpte nasıl ilerlicez böyle :) tabi yumurta kalitesi içinde vitamin ve sağlıklı beslenme gerekiyor değilmi

Evet canım malesef bu ay da böyle bir saçmalık yaşadım
İnşallah bir dahaki aya Bende bugün kontrol süresindeyim diye gittim yumurta kaç mm görmek için mesela bana dedi ki eğer öbür ay yumurta takibi yapacaksak klomen verip hergün yumurtayı görmek isterim dedi. Senide sanırım doktorunun daha sık çağırması gerekiyor canım

ne kulllanıyordun canım tedavinde
3 ay 5 gün 1 tane klomen kullamdim. 1. De yumurtam çatlamak üzere olduğu için coit onerdi aşılama olmaz dedi. 2. De yine güzel büyüdü yumurta ve aşılama oldum tutmadı. 3. De tekrar gittim kist olmuş baya yumurtalıkta yine klomen kullandım 10mm yumurta büyüdü takibi bıraktı ilişki önerdi yine ona coit diyorlar. Bu ay artık almayım hormon bi büyüyüp çatlamayan yumurtalar kist oluşturduğu için soğan kuru yapıyım diye düşünüyorum sonra tup bebeğe başlarım dedim . Siz öneriyor musunuz soğan kurunu ve nasıl yapıyorsunuz

canım ben ilk gebeliğimde hamile kalmadan önce kullanmıştım diğer ay hamile kalmıştım.. bu senede aralık ayında uyguladım saraçoğlunun tarifini en azından rahmi temizler dedim.. tedavi uygulamadığın bir ay kullanabilirsin aslında bir zararı olduğunu düşünmüyorum

birde klomenin kist yaptığını ve rahmi incelttiğini okumuştum.. oyüzden doktorumda bana femara vermişti aklınızda bulunsun

Canım 13-14 haftalar benim baya ağrım oluyırdu. Sonra da bel ağrısı eşlik etti. Bu sefer biraz daha kasık da ağrı. İnşallah canım benim rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun
Canim 18. Hafta itibariyle bebek yukari dogru cikmaya calistigi icin kasikta agri oluyomus . Endiseleneck bi durum yok yani. Bende ayni seyleri yasiyorum.
Kaynanam dedi ki inşallah bu ay gebe kalırsın tüp yaptırcan diye stresin gitmiştir bi bakarsın bu ay tutar hem ikiz olmamış olur. Lan batıyo mu bu millete ikiz olma ihtimali anlamıyorum ben ya
Kiz o kaynanaya ne oluyo sanki o bakcak. Yoldurmasin kendini simdi
gelde şimdi sayfa sayfa okuuu
Aaaa cok tanidik geldi. Dur bakayim. Ayni ben
A archi88 nasılsın canım? Sürekli topiktesin like lar da geliyor ama sesin çıkmıyor inşallah herşey yolundadır
Lariiiimmm iyiyim cok sukur. Iste biraz yogunum. Ancak sayfalari okumaya calisiyorum. (Eksik kalmiyim ). Aksam okuyorum , sabah okuyorum yinede zor yetisiyorum canim. Sizi ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…