Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kist oluşan ay tedaviye ara vermedi mi? 1 ay ilaç kullanılmaz bir sonraki adetle başlanır. bence femara dene klomen kiste neden oluyor

astalife falan kullanıyor musun onu kullanınca baya yumurtlama ağrısı oluyordu bende

Ben kullandım ama çok ağrı olmadı bende
ben bıraktım artık onu çok pahalı geliyordu.. krill yağı aldım astaksantin içerikli o da. böyle kasık bölgesinde kımıl kımıl karıncalanma falan oldu mu ? aslında bunlar oluyorsa işe yarıyor gibi gelmişti bana

Bu ara ertelemeden dolayı ilaçlara küstüm canım herşeyi bıraktım. Gelecek ay tekrar alıp başlayacağım. 3ü aylık 1000 TL tutuyor. Bir o kadar da eşimin tutar

Bu ara ertelemeden dolayı ilaçlara küstüm canım herşeyi bıraktım. Gelecek ay tekrar alıp başlayacağım. 3ü aylık 1000 TL tutuyor. Bir o kadar da eşimin tutar
valla bence hiç gerek yok ben amerikan pazarından 450 alıyordum co q10 ile şimdi voonka co q10 kullanmaya başladım bir de işte krilom. bende genel bir halsizlik olduğu için devam ediyorum, son bi dal astalife ım kaldı onu tedaviye saklıyorum

kızlar ya birşey sorucam şimdi bu iğneleri hapları kullanıyoruz bazılarında 3 ,5 yumurta oluyor bazılarında 1 tane bu neyle alakalı bir durum
Yaş ve kiloya bağlı olarak yumurtalıkların yumurta üretme kapasitesi değişiyomuş canım. Mesela 35 yaş üstü kadınlar ayda bir yerine 2-3 yumurta oluşturabiliyomuş. O yüzden korunmasız 6 aylık denemeden sonra tedaviye geçiyolar 35 yaş üstünde birde çoğul gebelik durumu artıyormuş. Sanırım yumurta rezervide önemli bu durumda. Benim doktorum 3.ayda bak bu ay daha fazla etki edicek ilaç dedi hakaten 6 yumurta oluştu tüp bebek için ilaçlar farklı oluyo daha fazla yumurta oluşmasını istiyoruz demişti. İlaçlarda etkili sanırım dozları falan

Ben bir şeyi anlamadım, mesela ben doktor gittiğimde her ay ilaçsız falan 1 adet baskın yumurta oluşacağını söyledi, öyle de oluyordu bir kaç ay takip yaptırmıştım 1 tane baskın oluyordu, başka folikuller de gözüküyordu yumurtalıklarda ama 1 tanesi büyüp gelişiyordu ilaçsız normal, nadiren iki olduğu da görülür 1 ayda demişti, normali bu mu ?

bir de Ayseee1987 sen luteal faz fazlalığı diye birşeyden bahsetmiştin o nedir tam olarak kısaca yani, ben de erken yumurtluyorum sanırım geçen aylarda 11. Gün çatlamıştı mesela ve adetlerim 23-24-25 günde bir falan oluyor, anormal birşey mi bu

Doktor onu dedi diye başka bakmadım canım. Biraz da takıntılıyım bu konuda doktorun söylediğinden başkasını kullanamam sanırım. Küskünlük ayım geçince tekrar başlayacağım

Hoş geldinnn. Nasıl gidiyor eğitim
İyi canım ilk başlar eğlenceli geldi 7 kişiyiz bide sınıfta büyük ferah ferah cam pencere açık takılıyoruz İyi oldu uykumda düzene giriyo gündüzleri uyuyamayınca gebe bebekler gibi uyuyorum

kist oluşan ay tedaviye ara vermedi mi? 1 ay ilaç kullanılmaz bir sonraki adetle başlanır. bence femara dene klomen kiste neden oluyor
Aa hiç demedi yaaa. Ben kendim karar verdim beklemek için. Niye basta damara vermiyorsa. Daha dr diyo ki bir sonraki ay klomeni 2 ye çıkartalım.

bnm 3 aydır hiç akntım yok kuzu değişik şeyler yapıyor artık vücudumuz

aşılamada bile tek yumurta ile şans düşük oluyormuş snaırım
canımsınnn bnm 18 yumurta vardı tüp bebeğe gittim 6 tane topladılar. iğne verdi bir ay 7 yumurtam vardı fos çıktı sonra ki ay 3 yumurtam vardı yne fos çıktı çatlatma ignesi vuruldum nasip işi bu işler bakarsın o bitane tutar üzülme o yzdn önemli olan çok yumurta değil görüyosun

oyy balımm hoş geldinnnnn nasılsınn herşeyin yolunda olmasına çok sevndm ama biraz fazla uğra özlüyoruzzz

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…