Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo jeoloji mühendisi harika muhasebede hayli hayli başarılı olursun Hakkında hayırlısı olsun.

Çatlatma iğnen normal ovülasyon döngünden öncesine denk geliyosa erken adet oluyosun canım. Bende 28 günde bir olurdum tedavide 25 günde bir adet oldum

eylülde ve ekimde çatlatma iğnesi vardı 24 eylülde (döngünün 12. Günü) çatlatma iğnesi olmuştum aşılams için, o zaman 14 gün sonra adet görmüştüm ebet
sonraki ay da 20 ekimde çatlatma iğnesi yapmıştım (döngünün 13.günü) ve 16 gün sonra adet görmüşüm
bi tutarsızlık var gibi çok saçma değil mi günler?
Yani kür gibi bişey değil diye düşündüm öyle bal tarçın çörekotu her zaman bi çay kaşığı yedim o kadar etkileyeceğini düşünmüyodum, bu arada vitamin de içiyodum ben protime women, bunlar heralde yumurtanın erken gelişmesine yol açıp döngüleri mi kısalttı ne yaptıysa bilemedim,
aaah nerdee yerleşme kanaması, şuan adet başlamaya çalıştığını göre 1 ocak gibi yumurtlamış olmam lazım, o günleri değerlendirmiştim ama 4 ocaktan sonra hiç değerlendirme olmadı malesef

Yinede doktoruna bir sor istersen canım ama stres ilaçlar etkileyen çok kriter var ama bir doktoroda danışmakta fayda olabilir

Ben hazırlanıyorum işe gidecem,
Yumurtlamadan sonra 14. Gün ve 16. Gün arası normal canım. Senin yazdıklarında da öyle,tutarsızlık yok gayet normal. 14. 15. 16. Gün olması lazım, yani yumurtlamadan sonra en erken 14. Gün, en geç 16. Gün adet beklenir.
Sen yarın bize adetin sökülmediğini ve sadece peçeteye sildiğinde hafif kahverengi bişeyler olduğunu söyleinşallah yerleşmedir

Ah keşkee ama geliyoooor kırmızılar, neyse bir gün bu haberi vericez hepimiz burdan inşallah, bakalım kısmet ne zamana ❤

O astalife ne kuzum
balık yağı ve astaksantin içeriyor yumurtalamayı destekliyor bende kıpraşım karıncalanma gibi bir şey oluyor kasık bölgesinde ama kullanmaya başladıktan sonra doktora gitmiştim o ay 1 folikül bile yoktu ağustostan beri doktora gitmedim belki bir faydası olmuştur bu süreçte.
şimdi bu pahalı olduğu için krilom almaya başladım ben. onun da astaksantin içeren çeşidi var

Bir dahaki adetimde son kez femara deneyecekmişiz o yüzden önümüzdeki ay dr a bile gitmeyeceğim elimden geldiğince sık ilişki yaşayacağım canım. Sonrasında da yine olmazsa o zaman iyi bi takiple dr a gitcem

güldürsün canım...müjdeli haberleri alın biran önce
Amin hepimizin haberleri gelsin inşallah
BEn ettim siz etmeyin bol bol birliktelik yaşayın
Ahahahah o zaman bugün de fıtı fıtı yapim sudan çıkamıyorum zaten
kızlar ya birşey sorucam şimdi bu iğneleri hapları kullanıyoruz bazılarında 3 ,5 yumurta oluyor bazılarında 1 tane bu neyle alakalı bir durum
Canım teo nun verdiği cevaba +1 like
İçi hep boş ya

Hep beraber inşallah canım. Ne yapalım dalgaya almayınca da olmuyor. 4 ayı böyle bekleyeceğim mecburen

Kız içerde akacak birşey kalmadı artık haber bile etmiyor çatladım diye
Ahahah bitti okeye dönüyor
Aynen canim mecbur düşünüyorum yaş ilerliyor
Kısmetse ne zaman?
Yok kuzum sökmediii ne yapcam bn öylede agrım var ki
Kekik kaynat iç canım ben sökülemeyince öyle yapıyorum
Biz de seni özlüyoruz Aklında bulunsun
Herkese Tunaydinn kizlarrr nasilsinizzz bakalimm?
Biz iyiyiz tatlişkom sen nasılsın bakalım
LaRisaCca kız süt banyosuna mı gittin bu nasıl bıcı bıcı
Ahahah fantazi yapıyorum
Az önce okuduğum kitapta şu cümle vardı canım. "Beklenen geç geliyor, geldiği sırada insan başka yerlerde oluyor". Bizim durumu anlatıyor sanırım.
Ne kadar da doğru bir söz bulmuşsun canım
astalife falan kullanıyor musun onu kullanınca baya yumurtlama ağrısı oluyordu bende
Yok aşko sadece bu ay inofolic kombi aldım.. folis asit olarak en iyisi buymuş
Hoşgeldin fıstık neler yaptın bugün
Aşko evet pek çok yumiş olur ama biri ya da ikisi büyür çatlar.. tedavi olmadığı sürece öyle 5-6 yumiş olgunlaşmaz. Canım ovülasyon bat dan önceki 14. Gün olarak hesaplanıyor. 11. Gün çatlamışsa 25. Gün adet olmalısın ve bu sende luteal faz fazlalığı yok demektir. 1-2 gün oynamasında sorun yok.
bnm 3 aydır hiç akntım yok kuzu değişik şeyler yapıyor artık vücudumuz
Galiba öyle oluyor valla.. benim dün sağ kasığım patlayacak sanıyordum ama bugün hiç ağrım yok çatlamış sanırım
Merhaba Canım uygun fiyata satmayı mı planlıyosun ücretsiz vermeyi mi?
LaRisaCca nerdesin kız. Bu ne yıkanmak. Yoksa köye mi gittin yine
Kız benim hayatım durulacak da ben görecem mi acaba? Banyo yaptım, hazır etim yumuşamış manikürümü yapim dedim .. manikürümü bitirmemle annemin araması seni kahveye bekliyorum demesi bir oldu sonra da zaten çarşamba pazarıydı benim yeğendi “ben eve gidiyorum” dedim bi baktım kaynanam geldi yemeğe kaldı daha şimdi gitti .. ahanda saat bu olmuş
Suya yatirdi kendini yumuşasın diye
Pisim çıksın diye

İyi bari normalsem yarın doctora gidicem bi bakalım tahlil yazdırmaya çalışıcam hormonlara bakılsın bi, devlet hastanesinde de gıdım gıdım yazıyokar tahlilleri ya, bütün doctorlar mı böyle yoksa bana mı denk geliyo bunlar

Çalışkan öğrenci oldum dersimi dinledim dönüşte yürüyerek eve geldim sporda olmuş oldu Ödevimi yeneğimi yaptım bulaşıklar bana bakıyo hiiç çekici değiller. Ay iki gündür ölüyorum baş ağrısından uyuyamıyorum ya sabahları minoset içtim kesmedi ama çay iyi geliyo onu keşfettim ne hikmetse kesiyo ağrımı... Sana da sıhhatler olsun canım

Denk gelmiştir canım hala iyi doktorlar var aman ihmal etme kendini

Sağol canım benim Senin için çok iyi oldu bu kurs inşallah bi kapı açılmasına vesile olur

Denk gelmiştir canım hala iyi doktorlar var aman ihmal etme kendini
Hazirana kadar doktora gitmicem demiştim ama böyle de sanki bişeyleri kaçırıyormuş hissine kapılıyorum, burda sizlerle konuşabilmek çok güzel, teşekkür ederim cevaplarınız için hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…