- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.781
Ooo jeoloji mühendisi harikaCanım ben jeoloji mühendisiyim günlerce bilgisayar başında çizim yaptığımı bilirimiş imkanı çok kısıtlı malesef. Aralıkta iş güvenliği uzmanlığını kazandım bakalım doğumdan sonra çalışmam gerekiyo mutlaka elimde seçenek olsun diyorum. Eşimin sülalesi muhasebeci yardımları dokunur belki hem yaş konusunda muhasebe daha esnek gördüğüm kadarıyla. Hayırlısı bakalım
Çatlatma iğnen normal ovülasyon döngünden öncesine denk geliyosa erken adet oluyosun canım. Bende 28 günde bir olurdum tedavide 25 günde bir adet oldum
Yani kür gibi bişey değil diye düşündüm öyle bal tarçın çörekotu her zaman bi çay kaşığı yedim o kadar etkileyeceğini düşünmüyodum, bu arada vitamin de içiyodum ben protime women, bunlar heralde yumurtanın erken gelişmesine yol açıp döngüleri mi kısalttı ne yaptıysa bilemedim,Vallahi bilemedimki canım ortaya karışık bişeyşer yapmışsın, dostinex kullanırken yaptıysan o kürü keşke o kürü yapmasaydın.
Canım döngün bayağı farklı olmuş ama yumurtlama ona göre olduysa o karışık günler normal kabul ediliyor. Ovülasyon testiyle takip et artık bi bak bikaç ay, yumurtlamadan kaç gün sonra adet geliyor. Ama bence endişe edilecek bi durum yok.
Bal tarçın çörekotu yumurta gelişimi için çok etkili, muhtemelen bu ay erken yumurtlamışsındır, adet günün erken olur yada yerleşme kanamasıdır. İnşallah yerleşmedir
Yinede doktoruna bir sor istersen canım ama stres ilaçlar etkileyen çok kriter var ama bir doktoroda danışmakta fayda olabilireylülde ve ekimde çatlatma iğnesi vardı 24 eylülde (döngünün 12. Günü) çatlatma iğnesi olmuştum aşılams için, o zaman 14 gün sonra adet görmüştüm ebet
sonraki ay da 20 ekimde çatlatma iğnesi yapmıştım (döngünün 13.günü) ve 16 gün sonra adet görmüşüm
bi tutarsızlık var gibi çok saçma değil mi günler?
Yani kür gibi bişey değil diye düşündüm öyle bal tarçın çörekotu her zaman bi çay kaşığı yedim o kadar etkileyeceğini düşünmüyodum, bu arada vitamin de içiyodum ben protime women, bunlar heralde yumurtanın erken gelişmesine yol açıp döngüleri mi kısalttı ne yaptıysa bilemedim,
aaah nerdee yerleşme kanaması, şuan adet başlamaya çalıştığını göre 1 ocak gibi yumurtlamış olmam lazım, o günleri değerlendirmiştim ama 4 ocaktan sonra hiç değerlendirme olmadı malesef
Yarın devlet hastanesinde bir doktora görüneceğm ona bir soruyim bakalımYinede doktoruna bir sor istersen canım ama stres ilaçlar etkileyen çok kriter var ama bir doktoroda danışmakta fayda olabilir
En doğrusu, hiç hesaplamaşimdiye kadar verdiğim paraları not alsaydım keşke tüp bebek parası harcamış olmaktan korkuyoruym oyüzden hesaplamıyorum
Hemen not al bunu iciyozzz bizdeebunlar bizden gizli gizli vitamin alıyolar :)
Ben hazırlanıyorum işe gidecem,eylülde ve ekimde çatlatma iğnesi vardı 24 eylülde (döngünün 12. Günü) çatlatma iğnesi olmuştum aşılams için, o zaman 14 gün sonra adet görmüştüm ebet
sonraki ay da 20 ekimde çatlatma iğnesi yapmıştım (döngünün 13.günü) ve 16 gün sonra adet görmüşüm
bi tutarsızlık var gibi çok saçma değil mi günler?
Yani kür gibi bişey değil diye düşündüm öyle bal tarçın çörekotu her zaman bi çay kaşığı yedim o kadar etkileyeceğini düşünmüyodum, bu arada vitamin de içiyodum ben protime women, bunlar heralde yumurtanın erken gelişmesine yol açıp döngüleri mi kısalttı ne yaptıysa bilemedim,
aaah nerdee yerleşme kanaması, şuan adet başlamaya çalıştığını göre 1 ocak gibi yumurtlamış olmam lazım, o günleri değerlendirmiştim ama 4 ocaktan sonra hiç değerlendirme olmadı malesef
Ah keşkee ama geliyoooor kırmızılar, neyse bir gün bu haberi vericez hepimiz burdan inşallah, bakalım kısmet ne zamana ❤Ben hazırlanıyorum işe gidecem,
Yumurtlamadan sonra 14. Gün ve 16. Gün arası normal canım. Senin yazdıklarında da öyle,tutarsızlık yok gayet normal. 14. 15. 16. Gün olması lazım, yani yumurtlamadan sonra en erken 14. Gün, en geç 16. Gün adet beklenir.
Sen yarın bize adetin sökülmediğini ve sadece peçeteye sildiğinde hafif kahverengi bişeyler olduğunu söyleinşallah yerleşmedir
Aman içtik de çok fayda gördük yaHemen not al bunu iciyozzz bizdee
balık yağı ve astaksantin içeriyor yumurtalamayı destekliyor bende kıpraşım karıncalanma gibi bir şey oluyor kasık bölgesinde ama kullanmaya başladıktan sonra doktora gitmiştim o ay 1 folikül bile yoktuO astalife ne kuzum
Bir dahaki adetimde son kez femara deneyecekmişiz o yüzden önümüzdeki ay dr a bile gitmeyeceğim elimden geldiğince sık ilişki yaşayacağım canım. Sonrasında da yine olmazsa o zaman iyi bi takiple dr a gitcemİnşallah bir dahaki ayaBende bugün kontrol süresindeyim diye gittim yumurta kaç mm görmek için mesela bana dedi ki eğer öbür ay yumurta takibi yapacaksak klomen verip hergün yumurtayı görmek isterim dedi. Senide sanırım doktorunun daha sık çağırması gerekiyor canım
Suya yatirdi kendini yumuşasın diye
Amin hepimizin haberleri gelsin inşallahgüldürsün canım...müjdeli haberleri alın biran önce
Ahahahah o zaman bugün de fıtı fıtı yapimBEn ettim siz etmeyin bol bol birliktelik yaşayın
Canım teo nun verdiği cevaba +1 likekızlar ya birşey sorucam şimdi bu iğneleri hapları kullanıyoruz bazılarında 3 ,5 yumurta oluyor bazılarında 1 tane bu neyle alakalı bir durum
Ahahahİçi hep boş ya
Hep beraber inşallah canım. Ne yapalım dalgaya almayınca da olmuyor. 4 ayı böyle bekleyeceğim mecburen
Kız içerde akacak birşey kalmadı artıkhaber bile etmiyor çatladım diye
Kısmetse ne zaman?Aynen canim mecbur düşünüyorum yaş ilerliyor
Kekik kaynat iç canım ben sökülemeyince öyle yapıyorumYok kuzum sökmediii ne yapcam bn öylede agrım var ki
Biz de seni özlüyoruzCanim 18. Hafta itibariyle bebek yukari dogru cikmaya calistigi icin kasikta agri oluyomus . Endiseleneck bi durum yok yani. Bende ayni seyleri yasiyorum.
Kiz o kaynanaya ne oluyo sanki o bakcak. Yoldurmasin kendini simdi
Aaaa cok tanidik geldi. Dur bakayim. Ayni ben
Lariiiimmm iyiyim cok sukur. Iste biraz yogunum. Ancak sayfalari okumaya calisiyorum. (Eksik kalmiyim). Aksam okuyorum , sabah okuyorum yinede zor yetisiyorum canim. Sizi ozledim
Biz iyiyiz tatlişkom sen nasılsın bakalımHerkese Tunaydinn kizlarrr nasilsinizzz bakalimm?
Ahahah
Ne kadar da doğru bir söz bulmuşsun canımAz önce okuduğum kitapta şu cümle vardı canım. "Beklenen geç geliyor, geldiği sırada insan başka yerlerde oluyor". Bizim durumu anlatıyor sanırım.
Yok aşko sadece bu ay inofolic kombi aldım.. folis asit olarak en iyisi buymuşastalife falan kullanıyor musun onu kullanınca baya yumurtlama ağrısı oluyordu bende
Hoşgeldin fıstık neler yaptın bugünBen geldimmmm
Aşko evet pek çok yumiş olur ama biri ya da ikisi büyür çatlar.. tedavi olmadığı sürece öyle 5-6 yumiş olgunlaşmaz. Canım ovülasyon bat dan önceki 14. Gün olarak hesaplanıyor. 11. Gün çatlamışsa 25. Gün adet olmalısın ve bu sende luteal faz fazlalığı yok demektir. 1-2 gün oynamasında sorun yok.Ben bir şeyi anlamadım, mesela ben doktor gittiğimde her ay ilaçsız falan 1 adet baskın yumurta oluşacağını söyledi, öyle de oluyordu bir kaç ay takip yaptırmıştım 1 tane baskın oluyordu, başka folikuller de gözüküyordu yumurtalıklarda ama 1 tanesi büyüp gelişiyordu ilaçsız normal, nadiren iki olduğu da görülür 1 ayda demişti, normali bu mu ?
bir deAyseee1987 sen luteal faz fazlalığı diye birşeyden bahsetmiştin o nedir tam olarak kısaca yani, ben de erken yumurtluyorum sanırım geçen aylarda 11. Gün çatlamıştı mesela ve adetlerim 23-24-25 günde bir falan oluyor, anormal birşey mi bu
Galiba öyle oluyor valla.. benim dün sağ kasığım patlayacak sanıyordum ama bugün hiç ağrım yok çatlamış sanırımbnm 3 aydır hiç akntım yok kuzu değişik şeyler yapıyor artık vücudumuz
Merhaba Canım uygun fiyata satmayı mı planlıyosun ücretsiz vermeyi mi?Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Kız benim hayatım durulacak da ben görecem mi acaba? Banyo yaptım, hazır etim yumuşamış manikürümü yapim dedim .. manikürümü bitirmemle annemin araması seni kahveye bekliyorum demesi bir oldu sonra da zaten çarşamba pazarıydı benim yeğendi “ben eve gidiyorum” dedim bi baktım kaynanam geldi yemeğe kaldı daha şimdi gitti .. ahanda saat bu olmuş
Pisim çıksın diyeSuya yatirdi kendini yumuşasın diye
İyi bari normalsemAmin hepimizin haberleri gelsin inşallah
Ahahahah o zaman bugün de fıtı fıtı yapimsudan çıkamıyorum zaten
Canım teo nun verdiği cevaba +1 like
Ahahahbitti okeye dönüyor
Kısmetse ne zaman?
Kekik kaynat iç canım ben sökülemeyince öyle yapıyorum
Biz de seni özlüyoruzAklında bulunsun
Biz iyiyiz tatlişkom sen nasılsın bakalım
Ahahahfantazi yapıyorum
Ne kadar da doğru bir söz bulmuşsun canım
Yok aşko sadece bu ay inofolic kombi aldım.. folis asit olarak en iyisi buymuş
Hoşgeldin fıstık neler yaptın bugün
Aşko evet pek çok yumiş olur ama biri ya da ikisi büyür çatlar.. tedavi olmadığı sürece öyle 5-6 yumiş olgunlaşmaz. Canım ovülasyon bat dan önceki 14. Gün olarak hesaplanıyor. 11. Gün çatlamışsa 25. Gün adet olmalısın ve bu sende luteal faz fazlalığı yok demektir. 1-2 gün oynamasında sorun yok.
Galiba öyle oluyor valla.. benim dün sağ kasığım patlayacak sanıyordum ama bugün hiç ağrım yok çatlamış sanırım
Merhaba Canım uygun fiyata satmayı mı planlıyosun ücretsiz vermeyi mi?
Kız benim hayatım durulacak da ben görecem mi acaba? Banyo yaptım, hazır etim yumuşamış manikürümü yapim dedim .. manikürümü bitirmemle annemin araması seni kahveye bekliyorum demesi bir oldu sonra da zaten çarşamba pazarıydı benim yeğendi “ben eve gidiyorum” dedim bi baktım kaynanam geldi yemeğe kaldı daha şimdi gitti .. ahanda saat bu olmuş
Pisim çıksın diye
Çalışkan öğrenci oldum dersimi dinledim dönüşte yürüyerek eve geldim sporda olmuş olduAmin hepimizin haberleri gelsin inşallah
Ahahahah o zaman bugün de fıtı fıtı yapimsudan çıkamıyorum zaten
Canım teo nun verdiği cevaba +1 like
Ahahahbitti okeye dönüyor
Kısmetse ne zaman?
Kekik kaynat iç canım ben sökülemeyince öyle yapıyorum
Biz de seni özlüyoruzAklında bulunsun
Biz iyiyiz tatlişkom sen nasılsın bakalım
Ahahahfantazi yapıyorum
Ne kadar da doğru bir söz bulmuşsun canım
Yok aşko sadece bu ay inofolic kombi aldım.. folis asit olarak en iyisi buymuş
Hoşgeldin fıstık neler yaptın bugün
Aşko evet pek çok yumiş olur ama biri ya da ikisi büyür çatlar.. tedavi olmadığı sürece öyle 5-6 yumiş olgunlaşmaz. Canım ovülasyon bat dan önceki 14. Gün olarak hesaplanıyor. 11. Gün çatlamışsa 25. Gün adet olmalısın ve bu sende luteal faz fazlalığı yok demektir. 1-2 gün oynamasında sorun yok.
Galiba öyle oluyor valla.. benim dün sağ kasığım patlayacak sanıyordum ama bugün hiç ağrım yok çatlamış sanırım
Merhaba Canım uygun fiyata satmayı mı planlıyosun ücretsiz vermeyi mi?
Pisim çıksın diye
Denk gelmiştir canım hala iyi doktorlar var aman ihmal etme kendiniİyi bari normalsemyarın doctora gidicem bi bakalım tahlil yazdırmaya çalışıcam hormonlara bakılsın bi, devlet hastanesinde de gıdım gıdım yazıyokar tahlilleri ya, bütün doctorlar mı böyle yoksa bana mı denk geliyo bunlar
Sağol canım benimÇalışkan öğrenci oldum dersimi dinledim dönüşte yürüyerek eve geldim sporda olmuş olduÖdevimi yeneğimi yaptım bulaşıklar bana bakıyo hiiç çekici değiller. Ay iki gündür ölüyorum baş ağrısından uyuyamıyorum ya sabahları minoset içtim kesmedi ama çay iyi geliyo onu keşfettim ne hikmetse kesiyo ağrımı... Sana da sıhhatler olsun canım
Hazirana kadar doktora gitmicem demiştim ama böyle de sanki bişeyleri kaçırıyormuş hissine kapılıyorum, burda sizlerle konuşabilmek çok güzel, teşekkür ederim cevaplarınız için hepinizeeDenk gelmiştir canım hala iyi doktorlar var aman ihmal etme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?